Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG E950 FAN CLUB

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> SAMSUNG E950 FAN CLUB Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
masterrr

19 Aralık 2007; 23:43:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Henüz pek kimsede yok ama almak isteyenlar için E950 ile ilgili her şey burada

Platform Şebeke Üç Bant (900/1800/1900MHz)
Network & Data GPRS Sınıf 10,EDGE Sınıf 10
Tarayıcı WAP 2.0
JAVA™ JAVA™ MIDP 2.0
Boyut Ağırlık 89g
Boyutlar (YxGxD) 98 x 46 x 16,5mm
Ekran Dahili
Teknoloji 262144 Renkli TFT Ekran
Çözünürlük QVGA
Boyut 2,0inç
Harici
Teknoloji OLED
Çözünürlük 128 x 112
Boyut 1,2inç
Kamera Kamera Çözünürlüğü 3 Megapiksel
Dijital / Optik Zoom Dijitall Zoom
LED Flaş Yok
Oto Fokus Yok
Parlaklık Parlaklık (x6)
Çekim modu Otomatik Çekim / Çoklu Çekim / Zamanlı Çekim
Fotoğraf Efektleri Black ve White / Negative / Sepia / Antique / Moonlight / Fog
Fotoğraf Kalitesi Ayarları Çok Net / Net / Normal
Video Video Oynatıcı MPEG4 / 3GPP / H.263
Video Kayıt MPEG4 / 3GPP / H.263
Video Aktarımı Var
Video Telefon Yok
Video Duvar Kağıdı Yok
Müzik & Ses Müzik Oynatıcı MP3 / MIDI / ACC / ACC+ / WMA
Polifonik Zil Tonları 64 Polifonik Zil Tonları
MP3 Zil Tonları Var
DRM WM DRM,OMA DRM
3 Boyutlu Ses Teknolojisi Yok
Müzik Kütüphanesi Var
Eğlence JAVA™ Oyunlar Var
JAVA™ Yükleme Var
Duvar Kağıdı Var
FM Radyo Yok
İş Yönetimi Doküman Görüntüleyici Doküman Görüntüleme (PowerPoint, Office)
Mobil Yazdırma Mobil Yazdrıma(BPP / Pictbridge)
Çevrimdışı Modu Var
Dosya Tarayıcı Yok
Ses Kaydı & Sesli Posta Var
Mesajlaşma SMS / EMS / MMS Var
T9 Desteği Var
e-Posta POP3 / SMTP / IMAP4
Hücre Yayını Var
vKart / vTakvim Var
Bağlantı Bluetooth Var
USB USB 2.0
WAP Var
Internet Tarayıcı Var
SyncML Var
Outlook Sync Var
WIFI Yok
TV çıkışı Var
PC Sync Uygulaması Var
Hafıza Kullanıcı Hafızası 70MB + Micro SD
SMS 1000 SMS
Harici Hafıza Yok
Kişisel Bilgi Yönetimi Takvim Var
İş Listesi Var
Yapılacaklar Listesi Var
Saat Var
Dünya Saati Var
Alarm Var
Döviz Çevirici Var
Dönüştürücü Var
Hesap Makinesi Var
Not Defteri Var
Kronometre Var
Süre Ölçer Var
Arama Fonksiyonları Hoparlör Var
Aranan / Cevapsız / Arayan Çağrı Var

http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/spec.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=fashionentertainment&model_cd=SGH-E950DSATUR&fullspec=F

değişken simgeli dokunmatik kontrol
Bir cam kadar pürüzsüz, buz kadar sade ve stil sahibi gelişmiş bir telefon olan SGH-E950nin 65.000 Renkli OLED Dokunmatik Paneli, gereksinimlerinize bağlı olarak değişir. 3.2 Megapiksel kamera objektifine sahip bu cep telefonu, kullanıcıların istedikleri yerde harika fotoğraflar çekmesine olanak tanır.WMDRM, microSD, ve stereo kulaklıklara Bluetooth üzerinden bağlantı imkanı, müzik dinleme keyfinizi artırmak üzere tasarlanmıştır.
dinamik değişken kontrol paneli
Yeni Dinamik Değişken Kontrol Paneli, giriş tuşlarında tahminler yapmanızı gereken sistemi ortadan kaldırıyor. Seçilen işleve göre farklı simgeler yanar ve kullanıcılar, yalnızca parmaklarının ucuyla hafifçe dokunarak telefonun özellikleri arasında kolayca ve sezgisel olarak hareket edebilir. Müşteriler, rahatlığı ve kolay kullanımı sayesinde bu Dinamik Değişken Kontrol Panelini çok beğenecekler; harika kullanıcı arayüzünü de çok beğeneceksiniz.
video
video
Eşzamanlı ses çekimiyle birlikte H.263/video kaydı yapar. 2.0" TFT ekranında kolay ve rahat oynatma.
kamera
3.2 Megapiksel Kamera, harika anları yüksek çözünürlükte çekebilir; ayrı bir dijital kamera taşımanıza gerek yoktur. 60 MB dahili hafıza ve microSD takılabilme olanağı sayesinde, sınırsız sayıda fotoğraflarınızı her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz.
müzik
Müşteriler, ister telefona indirilmiş olan, isterse dahili FM radyo alıcıdan gelen müziklerin keyfini çıkartabilirler. Ses konusunda hassas dinleyiciler, Bang & Olufsen'in Ice Power Teknoljisinin verdiği harika ses kalitesini çok beğenecekler. Bluetooth özelliği sayesinde kullanıcılar stereo kulaklıklarda, uzaktan kumanda özelliğinden de yararlanarak kablosuz olarak müzik dinleyebilecekler.
medya aktarma protokol (media transfer protocol - MTP)
Windows XP'deki Windows Media Player Sync'i kullanarak daha hızlı ve kolay PC senkronizasyonu, meta verileri kullanarak şarkı listesi oluşturma.
akıllı kullanıcı arayüzü
Kullanıcılar, modern kent insanları için ideal, güncel ve şık bir görünüme sahip yeni Espresso GUI'yi çok beğenecekler. Renkler, zengin tonlarda, sade ve şık görünümlü. Simgeler daha basit ve daha sezgisel ve kullanıcılar, grafiksel kullanıcı arayüzünün fonunu/rengini değiştirmek için sanki bilgisayar masaüstündeymiş gibi Kullanıcı Tarafından Oluşturulmuş Kaplamaları kullanmayı seçebilirler.

Ufaltılmış ön izleme resmi

ÜYELER
1- masterrr

Ekteki dosya (3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterrr -- 1 Ocak 2008; 16:27:08 >

masterrr

19 Aralık 2007; 23:59:39 

imzamız
[center*][*link=http://forum.donanimhaber.com/m_19777303/tm.htm]SAMSUNG SGH-E950 FAN CLUB[/link*]

yıldız(*) silin

görünüşü bu

SAMSUNG SGH-E950 FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterrr -- 20 Aralık 2007; 0:04:03 >

eros_1983

27 Aralık 2007; 15:59:35 

Diger konuya da yazmistim ama buraya da yazayim:

Daha bugun aldim, telefondan hic anlamayan birisi olarak butun gece o site senin bu site benim telefon arastirdim, en sonunda e950 ye karar verdim. En buyuk etkenler batarya omru (6 saat konusma suresi), ekrani (240x320) ve kamerasi (3.2 MP) oldu. Ayrica bana lazim olucak hersey var acikcasi, FM radyo, Mp3, dokuman tarayici (pdf, ppt, word vs) vs vs. Ilk izlenimim gayet guzel. Sanildigi kadar ince bir telefon degil ama kesinlikle kaba da degil. Normalden biraz daha kisa ve biraz daha dar ama kalinligi normal, ama kesinlikle kibar bir telefon. Kamerasi ile bir kac fotograf cektim, benin tatmin etti. Ekraniyla ilgili bir cok ozelligi var, mesela gunun belli saatlerinde tus takimi isigini kapatabiliyosunuz ve saniyorum sensorleri varki ekran isiginida gunes isiginin siddetine gore otomatik ayarlama ozelligi varmi. Bu ikinci ozelligi henuz kurcalama firsatim olmadi. Dokunmatik tus olayi super. Ilk basta cok yadirgiyorsunuz ama eger laptop kullanmisliginiz varsa 1-2 saat icinde hemen alisiyorsunuz. Akliniza takilan bisi olursa mail atabilirsiniz eros_1983@hotmail.com Msn kullanmiyorum ama mailinize cevap veririm. Ayrica ekleyeyim, gece boyu telefonlari arastirirken samsunglarin sesinin az ciktigi yonunde bircok yorum okumustum, denedim gordum, yok oyle birsey...

Samsung SGH-E950 FAN
Mr. King Size

27 Aralık 2007; 16:30:53 

Nokia 5610, Samsung e950 ve bu telefon arasinda kaldim. off

That's the True Magic shorty.
_Maxy_

27 Aralık 2007; 17:26:18 

Kamerası 5mp ekranı 2.4 inç olsa süper olurdu tipi çok hoş

HP Pavilion DV 6299 - Nokia N72 - Mercedes A-150 - Sony Bravia KDL 40W2000 -
Sennheiser CX-300

Kendi yıldızını takip et

sungur 13

27 Aralık 2007; 20:42:03 

o zaman samsung sgh-e950 olmazdı ki adı

eros_1983

28 Aralık 2007; 3:00:37 

quote:

Orjinalden alıntı: Mr. King Size

Nokia 5610, Samsung e950 ve bu telefon arasinda kaldim. off

E bu zaten e950 degilmi :) Dun gece sabaha bende kendime nokia mi samsung mu sorusunu sordum, deli cesareti gosterip (bana gore) samsung a karar verdim, kesinlikle nokia dan geri kalir yani yok. Ilk yorumumu gunduz yazmistim, henuz 2-3 saat olmustu telefonu alali, gun icinde iyice kurcalama ve alisma firsati buldum ve kurcaladikca daha cok sevmeye basladim bu cici aleti... kesinlikle cok hos telefonmus, butun kizlar oyle soyledi :)

PS: Aletin ses kalitesi gercekten cok guzel, gunes isigi ayarinida denedim, aktive edince ortam isigina gore ekran parlakligini ayarliyor, ancak disarda gun isiginda denemedim, odadaki isigida begenmemis olmaliki ekran sari kizmizi (defaul hali tatli bir kahverengi) ve cok parlak oldu bende geri disable ettim ozeligi, ama yarin disarda tekrar denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros_1983 -- 28 Aralık 2007; 3:04:54 >

Samsung SGH-E950 FAN
kara_eylül

28 Aralık 2007; 12:13:36 

daha fazla ayrintili inceleme ve resim bekliyoruz

Körler görmesede yıldızlar vardır

udtk35@hotmail.com
eros_1983

28 Aralık 2007; 22:35:37 

Resimler isik ayarlari otomatikteyken ve "en kaliteli" secenegi ile cekilmistir, elimin titremesi netligi bir miktar azaltmis olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros_1983 -- 28 Aralık 2007; 22:36:22 >

Samsung SGH-E950 FAN
sungur 13

28 Aralık 2007; 22:49:54 

valla ben e900 kullanıyorum 950 değil ama bu serinin en önemli özelliği dokunmatik tuşlarının gelişmiş olması.Bu nedenle gönül rahatlığı ile alıp kullanılabilecek bir alet.
ama bunun dokunmatik tuşu nasıl merak ettim aşırı derecede hassas mı yoksa normal mi?Kullanıcıyı zorluyor mu?

masterrr

29 Aralık 2007; 0:09:34 

quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

valla ben e900 kullanıyorum 950 değil ama bu serinin en önemli özelliği dokunmatik tuşlarının gelişmiş olması.Bu nedenle gönül rahatlığı ile alıp kullanılabilecek bir alet.
ama bunun dokunmatik tuşu nasıl merak ettim aşırı derecede hassas mı yoksa normal mi?Kullanıcıyı zorluyor mu?

evet hassasiyeti nasıl

eros_1983

29 Aralık 2007; 0:43:04 

quote:

Orjinalden alıntı: masterrr

quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

evet hassasiyeti nasıl

Ilk basta cok hassas gibi geliyor ancak en fazla 1 gun icinde alisiyorsunuz, satici bana gosterirken sasirmistim yav ben nie yapamiyorum diye ama suan tamamen alistim, asiri hassas degil, gayet normal.

Samsung SGH-E950 FAN
masterrr

31 Aralık 2007; 17:00:09