Henüz pek kimsede yok ama almak isteyenlar için E950 ile ilgili her şey burada
Platform Şebeke Üç Bant (900/1800/1900MHz) Network & Data GPRS Sınıf 10,EDGE Sınıf 10 Tarayıcı WAP 2.0 JAVA™ JAVA™ MIDP 2.0 Boyut Ağırlık 89g Boyutlar (YxGxD) 98 x 46 x 16,5mm Ekran Dahili Teknoloji 262144 Renkli TFT Ekran Çözünürlük QVGA Boyut 2,0inç Harici Teknoloji OLED Çözünürlük 128 x 112 Boyut 1,2inç Kamera Kamera Çözünürlüğü 3 Megapiksel Dijital / Optik Zoom Dijitall Zoom LED Flaş Yok Oto Fokus Yok Parlaklık Parlaklık (x6) Çekim modu Otomatik Çekim / Çoklu Çekim / Zamanlı Çekim Fotoğraf Efektleri Black ve White / Negative / Sepia / Antique / Moonlight / Fog Fotoğraf Kalitesi Ayarları Çok Net / Net / Normal Video Video Oynatıcı MPEG4 / 3GPP / H.263 Video Kayıt MPEG4 / 3GPP / H.263 Video Aktarımı Var Video Telefon Yok Video Duvar Kağıdı Yok Müzik & Ses Müzik Oynatıcı MP3 / MIDI / ACC / ACC+ / WMA Polifonik Zil Tonları 64 Polifonik Zil Tonları MP3 Zil Tonları Var DRM WM DRM,OMA DRM 3 Boyutlu Ses Teknolojisi Yok Müzik Kütüphanesi Var Eğlence JAVA™ Oyunlar Var JAVA™ Yükleme Var Duvar Kağıdı Var FM Radyo Yok İş Yönetimi Doküman Görüntüleyici Doküman Görüntüleme (PowerPoint, Office) Mobil Yazdırma Mobil Yazdrıma(BPP / Pictbridge) Çevrimdışı Modu Var Dosya Tarayıcı Yok Ses Kaydı & Sesli Posta Var Mesajlaşma SMS / EMS / MMS Var T9 Desteği Var e-Posta POP3 / SMTP / IMAP4 Hücre Yayını Var vKart / vTakvim Var Bağlantı Bluetooth Var USB USB 2.0 WAP Var Internet Tarayıcı Var SyncML Var Outlook Sync Var WIFI Yok TV çıkışı Var PC Sync Uygulaması Var Hafıza Kullanıcı Hafızası 70MB + Micro SD SMS 1000 SMS Harici Hafıza Yok Kişisel Bilgi Yönetimi Takvim Var İş Listesi Var Yapılacaklar Listesi Var Saat Var Dünya Saati Var Alarm Var Döviz Çevirici Var Dönüştürücü Var Hesap Makinesi Var Not Defteri Var Kronometre Var Süre Ölçer Var Arama Fonksiyonları Hoparlör Var Aranan / Cevapsız / Arayan Çağrı Var
değişken simgeli dokunmatik kontrol Bir cam kadar pürüzsüz, buz kadar sade ve stil sahibi gelişmiş bir telefon olan SGH-E950nin 65.000 Renkli OLED Dokunmatik Paneli, gereksinimlerinize bağlı olarak değişir. 3.2 Megapiksel kamera objektifine sahip bu cep telefonu, kullanıcıların istedikleri yerde harika fotoğraflar çekmesine olanak tanır.WMDRM, microSD, ve stereo kulaklıklara Bluetooth üzerinden bağlantı imkanı, müzik dinleme keyfinizi artırmak üzere tasarlanmıştır. dinamik değişken kontrol paneli Yeni Dinamik Değişken Kontrol Paneli, giriş tuşlarında tahminler yapmanızı gereken sistemi ortadan kaldırıyor. Seçilen işleve göre farklı simgeler yanar ve kullanıcılar, yalnızca parmaklarının ucuyla hafifçe dokunarak telefonun özellikleri arasında kolayca ve sezgisel olarak hareket edebilir. Müşteriler, rahatlığı ve kolay kullanımı sayesinde bu Dinamik Değişken Kontrol Panelini çok beğenecekler; harika kullanıcı arayüzünü de çok beğeneceksiniz. video video Eşzamanlı ses çekimiyle birlikte H.263/video kaydı yapar. 2.0" TFT ekranında kolay ve rahat oynatma. kamera 3.2 Megapiksel Kamera, harika anları yüksek çözünürlükte çekebilir; ayrı bir dijital kamera taşımanıza gerek yoktur. 60 MB dahili hafıza ve microSD takılabilme olanağı sayesinde, sınırsız sayıda fotoğraflarınızı her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. müzik Müşteriler, ister telefona indirilmiş olan, isterse dahili FM radyo alıcıdan gelen müziklerin keyfini çıkartabilirler. Ses konusunda hassas dinleyiciler, Bang & Olufsen'in Ice Power Teknoljisinin verdiği harika ses kalitesini çok beğenecekler. Bluetooth özelliği sayesinde kullanıcılar stereo kulaklıklarda, uzaktan kumanda özelliğinden de yararlanarak kablosuz olarak müzik dinleyebilecekler. medya aktarma protokol (media transfer protocol - MTP) Windows XP'deki Windows Media Player Sync'i kullanarak daha hızlı ve kolay PC senkronizasyonu, meta verileri kullanarak şarkı listesi oluşturma. akıllı kullanıcı arayüzü Kullanıcılar, modern kent insanları için ideal, güncel ve şık bir görünüme sahip yeni Espresso GUI'yi çok beğenecekler. Renkler, zengin tonlarda, sade ve şık görünümlü. Simgeler daha basit ve daha sezgisel ve kullanıcılar, grafiksel kullanıcı arayüzünün fonunu/rengini değiştirmek için sanki bilgisayar masaüstündeymiş gibi Kullanıcı Tarafından Oluşturulmuş Kaplamaları kullanmayı seçebilirler.
Daha bugun aldim, telefondan hic anlamayan birisi olarak butun gece o site senin bu site benim telefon arastirdim, en sonunda e950 ye karar verdim. En buyuk etkenler batarya omru (6 saat konusma suresi), ekrani (240x320) ve kamerasi (3.2 MP) oldu. Ayrica bana lazim olucak hersey var acikcasi, FM radyo, Mp3, dokuman tarayici (pdf, ppt, word vs) vs vs. Ilk izlenimim gayet guzel. Sanildigi kadar ince bir telefon degil ama kesinlikle kaba da degil. Normalden biraz daha kisa ve biraz daha dar ama kalinligi normal, ama kesinlikle kibar bir telefon. Kamerasi ile bir kac fotograf cektim, benin tatmin etti. Ekraniyla ilgili bir cok ozelligi var, mesela gunun belli saatlerinde tus takimi isigini kapatabiliyosunuz ve saniyorum sensorleri varki ekran isiginida gunes isiginin siddetine gore otomatik ayarlama ozelligi varmi. Bu ikinci ozelligi henuz kurcalama firsatim olmadi. Dokunmatik tus olayi super. Ilk basta cok yadirgiyorsunuz ama eger laptop kullanmisliginiz varsa 1-2 saat icinde hemen alisiyorsunuz. Akliniza takilan bisi olursa mail atabilirsiniz eros_1983@hotmail.com Msn kullanmiyorum ama mailinize cevap veririm. Ayrica ekleyeyim, gece boyu telefonlari arastirirken samsunglarin sesinin az ciktigi yonunde bircok yorum okumustum, denedim gordum, yok oyle birsey...
Nokia 5610, Samsung e950 ve bu telefon arasinda kaldim. off
E bu zaten e950 degilmi :) Dun gece sabaha bende kendime nokia mi samsung mu sorusunu sordum, deli cesareti gosterip (bana gore) samsung a karar verdim, kesinlikle nokia dan geri kalir yani yok. Ilk yorumumu gunduz yazmistim, henuz 2-3 saat olmustu telefonu alali, gun icinde iyice kurcalama ve alisma firsati buldum ve kurcaladikca daha cok sevmeye basladim bu cici aleti... kesinlikle cok hos telefonmus, butun kizlar oyle soyledi :)
PS: Aletin ses kalitesi gercekten cok guzel, gunes isigi ayarinida denedim, aktive edince ortam isigina gore ekran parlakligini ayarliyor, ancak disarda gun isiginda denemedim, odadaki isigida begenmemis olmaliki ekran sari kizmizi (defaul hali tatli bir kahverengi) ve cok parlak oldu bende geri disable ettim ozeligi, ama yarin disarda tekrar denicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros_1983 -- 28 Aralık 2007; 3:04:54 >
valla ben e900 kullanıyorum 950 değil ama bu serinin en önemli özelliği dokunmatik tuşlarının gelişmiş olması.Bu nedenle gönül rahatlığı ile alıp kullanılabilecek bir alet. ama bunun dokunmatik tuşu nasıl merak ettim aşırı derecede hassas mı yoksa normal mi?Kullanıcıyı zorluyor mu?
valla ben e900 kullanıyorum 950 değil ama bu serinin en önemli özelliği dokunmatik tuşlarının gelişmiş olması.Bu nedenle gönül rahatlığı ile alıp kullanılabilecek bir alet. ama bunun dokunmatik tuşu nasıl merak ettim aşırı derecede hassas mı yoksa normal mi?Kullanıcıyı zorluyor mu?
evet hassasiyeti nasıl
Ilk basta cok hassas gibi geliyor ancak en fazla 1 gun icinde alisiyorsunuz, satici bana gosterirken sasirmistim yav ben nie yapamiyorum diye ama suan tamamen alistim, asiri hassas degil, gayet normal.