merhabalar topığı bastan sona okudum benımde bı kac sorum olacak
1- auto focus yok tamam macro modu var mı bu onemlı bende w810i var cok ısıme yarıyor bazen 2- ben cok mesajlasan bırısıyım mesaj alıp gonderme hızı nasıl 3- mesaj kutusunun kapasıtesı ne 4- tuslar mesajlasmaya dayanıklı mı 5- bırısı arka planda mp3 dınlenmıyo yazmıs bu dogru mu
2.ve 5 . sorunuza cevap. mesajlaşma hızı çok çok iyi. arkaplanda mp3 dinlenebiliyor. ayrıca müzik dinlemenin dışında hertürlü işlemide yapabiliyosun.
hafıza kartı aldım gelsin görecem ne kadar yavaş ne kadar hızlı,herhangi bir yavaşlık söz konusu ise bu telefonun işlemcisinden kaynaklanıyor,açıkçası zil sesi daha gür çıksa hoş olur,onun dışında telefon kendisiyle denk bütün marka ve modellerle aşık atabilecek seviyede.hafıza kartı dalgasına da 1 gb dan yüksek olanlarda sorun yaşanıyormuş,sen kaç gb kullanıyosun Sk8ter_Boi ??
bana kutusundan 1 gb çıktı onu kullanıyorum. promosyon değil herkese çıkıyor diye biliyorum. sen nerden buldun kartsız telefonu?
1- auto focus yok tamam macro modu var mı bu onemlı bende w810i var cok ısıme yarıyor bazen 2- ben cok mesajlasan bırısıyım mesaj alıp gonderme hızı nasıl 3- mesaj kutusunun kapasıtesı ne 4- tuslar mesajlasmaya dayanıklı mı 5- bırısı arka planda mp3 dınlenmıyo yazmıs bu dogru mu
2.ve 5 . sorunuza cevap. mesajlaşma hızı çok çok iyi. arkaplanda mp3 dinlenebiliyor. ayrıca müzik dinlemenin dışında hertürlü işlemide yapabiliyosun.
mesaj yazarken tepkilere cevabı yeterde artar ama bazı karakterlere ulaşmak zor. ? , ! gibi karakterler klavyede yok. mesela "?" için # sürekli basıyorum gelen ekrandan 5 'e basıyorum yes tuşluyorum. virgülü de aynı şekilde sürekli # 2 yes şeklinde yapıyorum. eski telefonumdaki gibi üçkez 1 e bas "?" veya ikikez 1 e bas virgül gelsin olayı yok. nokta var mesela 1 e birkere basınca geliyor. /-( gibi işaretler 0 tuşunda var ama dediğim gibi ? ! , tuşlarda yok. bunları yapmanın bir yolu daha vardı hatırlamıyorum ama geleneksel şekilde değil yani onu söliyim. bu işlemler geleneksel yöntemden daha mı kısa daha mı uzun sürüyor pek karar veremedim
mesaj kapasitesini tm sayı olarak bilmiyorum ama epey çok yani. otofocus macro ikiside yok. mp3 arka planda çalıyor bir iki istisna dışında resim açamazsın veya çekemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sk8ter_Boi -- 23 Nisan 2008; 22:40:14 >
evet abicim aynı anda titreyip çalıyor. gelen çağrı ile beraber titreşim ve melodi aynı anda başlıyor diyebiliriz. sanki titreşim 1 sn önce başlıyor gibi belki daha azdır
1/macro modu die bişey görmedim varsa da başka bi isimde olabilir 2/mesaj alıp gönderme gayet hızlı 100-150 mesaj gönderir ve alırsın 1 şarjla 3/tel 1000 sms kaydedebiliyor 4/arka planda mp3 dinleniyor
ereyondan aldım dostum Sk8ter_Boi vermediler bana kaldırmışlar 1 gb hediyesini.zaten 380 e aldım adamlar iyice batmasın :) ?,! gibi karakterler için de T9 u Abc seçip 1'e basınca çıkıyo sıkıntıya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 24 Nisan 2008; 14:05:20 >
ereyondan aldım dostum Sk8ter_Boi vermediler bana kaldırmışlar 1 gb hediyesini.zaten 380 e aldım adamlar iyice batmasın :) ?,! gibi karakterler için de T9 u Abc seçip 1'e basınca çıkıyo sıkıntıya gerek yok.
Abc seçcen t9 değil yanlış söledim,yazı karakteri seçerken Abc seç sora 3-4 kere bas geliyo ? ve ! sıkıştırarak yazmana gerek yok.
Abc seç "nbr?" kelimesini 1 e veya herhangi bir tuşa üç-dört kez basarak çıkar helal olsun dicem. mesaj ekranında hiçbir karakter yokken 1 e beş kere basınca soru işareti ? geliyor ama bişi yazdığın zaman 1 tuşundaki karakterler değişiyor. sıkıştırmakla tabiki alakası yok sen yanlış anladın ben daha çok kelime yazabilmek için sıkıştırıyorum t9 ile bunları yapamayız o yüzden dedim. gerçi sen t9 değil Abc deyip düzelttin t9 işini geçtik ozaman
ayrıca hafıza kartında resimden resme geçiş yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sk8ter_Boi -- 26 Nisan 2008; 1:00:59 >
Sk8ter_Boi mesaja girip nbr yazdıktan sora(mesaja girdikten sora başlangıç Abc olarak gözüküo ama yazmaya başlayınca abc oluyo) 2 kere * a basıyosun ve daha sora 5 kez 1 e basınca soru işareti 4 kez basınca da ünlem çıkıyo aynı şeyden bahsediyoruz ama alt tarafı 2 kez * a basacaksın fazladan,hafıza kartında resimden resime geçiş yoksa ne işe yarar bu kart?nedir bunun esprisi,hafıza kartını detaylı kulanıyorsan anlat bana ne olur.
Sk8ter_Boi mesaja girip nbr yazdıktan sora(mesaja girdikten sora başlangıç Abc olarak gözüküo ama yazmaya başlayınca abc oluyo) 2 kere * a basıyosun ve daha sora 5 kez 1 e basınca soru işareti 4 kez basınca da ünlem çıkıyo aynı şeyden bahsediyoruz ama alt tarafı 2 kez * a basacaksın fazladan,hafıza kartında resimden resime geçiş yoksa ne işe yarar bu kart?nedir bunun esprisi,hafıza kartını detaylı kulanıyorsan anlat bana ne olur.
çok ilginç ya bunu bilmiyordum ama çok meşakatli değil mi sence? # 5 ok daha kısa gibi :D. hafıza kartı öyle malesef pek kullanmamaya gayret ediyorum.