Ankarada Packard Bell 2310 masaüstü pc aldım CD Vermediler alalı 3 sene felan olcak suanda Cdsi Lazım ve aldıgım yer istanbulu arıyacaksın diyor istanbulu aradım onlarda yardımcı olamayız dedi . yardım edebilcek varmı
Arkadaşım eğer elinde sürücüler varsa herhangi bir cd'den işletim sistemi kurabilirsin. "Bootable" bir işletim sistemi cd'si takıp bios'tan boot devices'tan 1st boot device olarak "cd-dvdrw" seçtiğin zaman kesin yüklenecektir. Kolay gelsin.
Arkadaşım senin bahsettiğin cd çok da önemli değil ben de packard bell kullanıyorum benim de bir format cd'm var(hatta dvd) ancak o olmadan da format atabilirsin bilgisayarına. Senin aradığın sadece orjinal windows kopyası. coolfire'ın da dediği gibi bir bootable windows cd'si senin işini görür. Sadece BIOS'tan boot device seçeneğini dvd ya da cd rom olarak değiştireceksin. daha sonrası klasik format
sürücüler var windows cdsi ile yukleme yapabilirim yani saolun hemen intden bi tane inidiriyim format atiyim :) cok saolun tuslara basınca 10 saniye sonra yamaaya alsııoyo 1 saattir bu mesaji yazmaya cali,şiyom kolay gelsin :D
Acaba bana yardım edebilcek arkadş var mı? Arkadaşlar foruma ilk defa giriyorum. Kusurlarımı acemiliğime verin. Sizlerden bazı konularda bilgi isteyecektim. Ben de bir PB kullanıcısayım. GN45 P-060 14'lik bir bilgisyarla çalışmaktayım. bu alaeti iki sefer teknik servise gönderdim.Her seferinde donanımsal bir arıza olmadığı söylenip geri gönderildi. Biri servisten olmak üzere iki kere recovery yapıldı. Ama bugün farmu okurken yine ekranı kapandı. Ekranını altında az bir ışık vardı. Bilgisayar çalışıyor ama ekran uyuyor gibi bir durum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Bilgisayarı açma tuşuna uzun basıp tekrar açarak eski haline döndürebiliyorsunuz.Ban bu konu da yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Teşekkürler