Şimdi Ara

## Gigabyte'dan 780i SLI Yonga Setli 780i SLI-DS5 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Gigabyte'dan 780i SLI Yonga Setli 780i SLI-DS5 ##


    Nvidia'nın geçtiğimiz gün 780i SLI yonga setini duyurmasını takiben firmanın partneri olan pek çok üretici yine Nvidia tarafından hazırlanan referans tasarımlı anakartlarını hiç vakit kaybetmeden lansmana paralel olarak duyurdular. Tabi anakart dünyasının lider oyuncuları için durum daha farklı. Son ayların hızlı firması GIGABYTE, X48 yonga setli anakartlarını pazara sunmak için gün sayarken 780i SLI yonga setli özel tasarım anakartını da ortaya çıkardı. Dünyada ilk defa video incelemesini yaptığımız ve kısa bir süre içerisinde pazara girmesi beklenen 780i SLI-DS5, GIGABYTE'a özgü detayları ve ekstra özellikleri ile 780i SLI kategorisinde hazırlanan iddialı anakartlardan biri konumunda. Ultra Durable 2 serisi dahilinde hazırlanan katı kapasitör zengini anakart referans tasarımda olan fanlı soğutma yerine bakır tabanlı ve ısı aktarım boruları ile desteklenen özel bir pasif soğutma kullanmakta. Triple-SLI desteği sunan anakart Intel'in çift ve dört çekirdekli 45nm işlemcileri ile tam uyumlu çalışabilmekte. 1333MHz'e kadar ki OC ile 1600MHz FSB desteği verebileceği de belirtilen anakart SLI sertifikalı bellekler ile 1200MHz'i görebilmekte. PCIe 2.0 uyumluluğu da olan anakart üzerinde HD formatlar için destek sağlayan 8 kanal yüksek tanımlı ses desteği ve çift gigabit özelliği de yer alıyor. 45nm işlemcim ve Triple SLI sistemim olsun diyenler için en azından şu aşamada alınabilecek en iyi anakartlardan biri olan GIGABYTE'ın 780i SLI-DS5 modelinin fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 19 Aralık 2007; 11:59:43 >







  • 680 ni daha yeni aldık, şimdi bu çıktı ya.

    haber için sağol fx58
  • Haber için teşekkür ederiz.
  • haber icin tesekkürler...

    yine ucusa gectik :D her koldan saldırıyorlar sanırım bi kac ay daha bekleyelim herşey yerli yerine otursun düşüncesi artık daimi olarak düşünceden öteye geçmiycek.hep daha iyisi çıkıyor.marta kadar emektar sisteme devam.
  • Nvidea nın bu ddr sisteminde slı istemesine inat almıyorum bu ne ya hep kendini baltalıyor. İntele slı vermemesi gibi!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ssonerb

    haber icin tesekkürler...

    yine ucusa gectik :D her koldan saldırıyorlar sanırım bi kac ay daha bekleyelim herşey yerli yerine otursun düşüncesi artık daimi olarak düşünceden öteye geçmiycek.hep daha iyisi çıkıyor.marta kadar emektar sisteme devam.

    +1 aynen öyle.Ne yapacagımızı şaşırdık artık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amo

    680 ni daha yeni aldık, şimdi bu çıktı ya.

    haber için sağol fx58


  • Haber için teşekkürler fx57. Gigabyte yine ilk olmayı kimseye bırakmıyacak. Ülkemizde kolay bulunabilirliği açısından da güzel gelişme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.