Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LG E500-UG44T !! YENİ !!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: LG E500-UG44T !! YENİ !! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wolkan33

21 Şubat 2008; 17:12:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben Eset Smart Security öneririm(şuanda msn de dolanan virüsü silen tek antivirüs) pm atarsan:D

==>W o L K a N<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
OTTO VON BISMARCK

21 Şubat 2008; 17:16:11 

Kaspersky anti-virüs kullanıyorum ve inatla norton kullandığım yıllara yanıyorum.Oldukça hafif ve de uygun fiyatlı bir program.Norton'un bulamadığı virüsleri de buluyor.Rize'de ben lisanslı paketini 40 YTL'ye satın aldım.

2) ACER 4315 : Intel Celeron®M 540 1.86 Ghz * 14.1" WXGA CrystalBrite LCD 1280x800 * Intel® GMA X3100 Maks. 358MB * HI-LEVEL 2 GB (1+1) DDR2-533 PC4200 RAM * 80GB WD SATA HDD
AIR TIES RT-102 * PHILIPS SNB5600 * PHILIPS 400 GB 3.5" HDD * CANON S5 IS
en_dost

21 Şubat 2008; 17:50:11 

bende avast kullanıyorum arkadaşlar 1 yıllık free ev sürümü. sizce işimi görürmü. sürekli olarak farklı bilgisayarlarda flaş bellek kullanıyorum bi sakatlık olurmu sizce.

LG uap44t-core2duo 2.4 Ghz-Nvidia 8600 256Mb.-200Gb HDD-2Gb Ram-Samsung D900
OTTO VON BISMARCK

21 Şubat 2008; 18:13:20 

Hocam bir programın bedava kullanım sürümü varsa genelde o programda belli özellikler kapalı oluyor.Mesela NERO'nun 30 gün süreli denem sürümü için de böyle.Bazı özellikler kapalı durumda.

Şunu her arkadaşıma söylüyorum ben.Bedava virüs programları kullanıcıları yanıltıyor.Norton'dan hepten soğudum ben ama nortonun bile bulamadığı bir virüsü bedava bir virüs programı nasıl bulacak?Ben bu bakımdan bedavalardan uzak durun diyorum beyler.Şunu bunu alın da demiyorum.Sadece kendi kullandığım kaspersky gayet hafif ve sistemi kasmayan bir program.Ayrıca virüsler için de iyi bir avcı.

2) ACER 4315 : Intel Celeron®M 540 1.86 Ghz * 14.1" WXGA CrystalBrite LCD 1280x800 * Intel® GMA X3100 Maks. 358MB * HI-LEVEL 2 GB (1+1) DDR2-533 PC4200 RAM * 80GB WD SATA HDD
AIR TIES RT-102 * PHILIPS SNB5600 * PHILIPS 400 GB 3.5" HDD * CANON S5 IS
DerbenTli

23 Şubat 2008; 0:18:23 

komple hdd format lazım yoksa gitmiyor bende de aynı durum vardı.. trojan yemiş senin pc komple f disk yapıcan :(

hayat 3 günlük değerini bil ...
TiSKE

Sisteme Gözat

23 Şubat 2008; 6:50:51 

İnatla 5 senedir antivirüs KULLANMIYORUM

Kullandığım 3 yılda PC ye ve kendime ne kadar büyük işkence ettiğimi şimdi anladım

Olur olmaz yerde karşıma engeler koyar.
Sürekliupdate ister

Sonra meşhur bir virüs peydah olur

Onu da yakalayamaz
Virüs temizlemek için piyasada dolaşan küçük özel ilaçları kullanırım
Onun dışında anti virüsle hiç işim olmaz

Hiç virüsten dolayı format atmam
PC iyi iken image alırım

sorun olursa image geri yüklerim
ANtivirüs programları kandırmacadan başka bir şey değil

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
DJSahmet

24 Şubat 2008; 14:52:53 

arkadşlar yorumlarınızın hepsini okumaya çalıştım çoğu güzel ve olumlu mesajlar.bende de aynı aletten var ve memnunum.
Ekran kartı: ilk aldımda alette vista yüklüydü ve ekran kartı 256paylaşımısz paylaşım olduğunda 1024 e çıko die görünüodu sonra format attım ve xp kurdum şimdi ise 512 mb görünüyor.
işlemci:gayet memnunum zaten piyasada 7700ün üstünü görmedim ve 2.4gh iibi özellik bence.
ram:2.gb ram şu ann için bana yeter hatta artar bile :).yetmeyen üstüne alsın ne diim :D
oyun kalitesi:ark. ilk call of duty kurdum oyun grafiklerler bakımından bazı ayarları düşük gölge gibi mesela bazıları orta bazılarıda yüksekta oynadım.bende anlamadım nei öle oldu:).sonra crysis oynadım ve bu alete yakışmıcak biçimde kötü oynattı.yani ayarlarım geneli düşük 1-2 taneside orta düzeydeydi.aynı oyunu masaüstü bilgisaarda ark. oynadı ekran kartı geforce 8600gt idi ve hepsini yüksekte oynadı ve süper görüntü kalitesi vardı. benimkisi gs bu kadar fark olmaması lazım die düşünüyorum.

ben vistaya format attım ve elimde xp driverları yoktu aletin lgnin sitesi tr.lge.com dan inidirmeye çalıştım bazen yarısı inio sonra kendi yüklemeyi bitirio.sonra siteden versionlarını alrım nette aratım hepsini buldum ama acaaba diom ekran kartında bi çakışma olduda crysisi bu kadar kötümü oynatıo?carbon ve test dirve unlimitedı güzel çalıştırdı onardan memnuum.sizinde lg e500 geforce 8600m GS için oyun yprumlarınızı bekliyorum.bende durum bu

DJSahmet

24 Şubat 2008; 15:05:38 

wireless konusuna gelince bende bi sorun yok herhalde ilk çıkan seride sorun oolmuşmuş yada belli bi seride sorun var herhalde.

DJSahmet

24 Şubat 2008; 15:15:07 

bu aleti çok araştırdım packard bell ilel g e500 arasında kaldım ama Lg aldım inş sorun çıkarmaaz.Ama bir uğraştım alırken sormayın :).
ben bu alete ilk çıktında baktım ve vatan bilgisayar topkapı şubesinde vardı. sonra ara dönem tatilim için istanbula geldim ve elimdeki HP compaq NX9005 marka bilgisayarın eskidiini ve artık değiştirmem gerektiği kanısına vardmıştım.tatilimin son günlerine doğru netten baktım topkapıda gözükmüo alet.neyse gittim topkapı şubesine bakmaya gerçekten yok ama dedim antalyadaki ve izmirdeki şubenizde var getirtemiyormusunuz dedim tabiiki getirtebiliryoruz dedi baktı izmirde 1 tane var o kesin teşhir ürünüdür dedi.antalyaya baktı 4 tane var tamam dedin getirtin.neyse 5 gün sonra aradılar leptobunuz gelmiştir dediler.gittim almaya card finansla burada okuduğum bi ark. başına gelen benim başımada geldi.limit yeterli gözüküomuş.ertesi gün yine geldim limit arttırımı için başvurdum kabul edilmedi ve tam ne yapacam die düşünürken limitte olduğu kadarını card finansla çektik gerisini 2 aylık harçılığımın yarısından çoğunu vererk tamamladım şu an bu alleten yazıorum.allah utandırmasın:):)

enginsaat

14 Mart 2008; 23:33:57 

arkadaşlar ben virüs programı için nod32 kullanıyorum crack filanda yaptım ne satın alma derdi var ne de başka bişey hiç kasmıyor kendisi zaten otomatik güncelleme yapıyor şuana kadar bi virüs kaçırmadı tavsiye ederim:)

muallim_06

28 Mart 2008; 21:10:11 

Mrb arkadaşım bende daha yeni LG nin UA44T aldım ve ekrandakı o lg yazısının bulundugu yerdekı plastık kısımda hafıf bır acılma var o problemı

hallettın mı veya halen devam mı edıyor yanı servıslık bı durum var acık cvp verırsen sevınırım cunku cok kafama taktım daha yenı aldım makınayıı....

hakan2200

1 Nisan 2008; 16:32:10 

Klavyeden oyun oynamak zor oluyor.

Usb girişine Oyun kolu yada joystik takarak oyun oynayabilirmiyiz.

2 Dream 500s ( Cccam + Gbox ) , Sony Dcr-HC17 , LG E500 up44t , Vestel Av 2000 , Nokia 6233
muallim_06

5 Nisan 2008; 15:45:18 

Mrb arkadaşım bende daha yeni LG nin UAP44T aldım ve ekrandakı o lg yazısının bulundugu yerdekı plastık kısımda hafıf bır acılma var o problemı

hallettın mı veya halen devam mı edıyor yanı servıslık bı durum var acık cvp verırsen sevınırım cunku cok kafama taktım daha yenı aldım makınayıı....

arkadaşım bi cvp vermedın daha cvp verırsen sevinirim daha bi cvp alamadım.....

bageera

16 Nisan 200