Şuan evimde AIRTIES RT-211 wireless modem var.Tüm dişler de dolu ve yeşil renkte.Bende sorun yok.
Siz farklı bilgsayarlar ile aynı kablosuz hatta bağlanamıyorsanız modemde bir sıkıntı olmasın.
Şu durum çok kez es geçilen bir durumdur.Bilgisayarın WIRELESS modeme bağlanması ayır bir durum, internete bağlanması ayrı bir durumdur.Bilgisayar wirelessa bağlanabilir ama internet ayarlarında da bir sorun olabilir.
arkadaşlar benim de arkadaşım aldı vatandan kampanyadan yararlanıp ama bildigisayarda sorun çıktı. Wireless kartını bir görüyor, bir görmüyor. Aygıt yöneticisinde görünmüyor. recovery yaptı, yeniden yükledi herşeyi düzeldi sandıydık ama gene aynı sorun çıktı. cmtsi geri götürdü vatana, arızalı olduğunu kabul etmişler ama para iadesi yapmıyorlarmış. Başka ürün alın diyorlarmış. Arkadaşın moral sıfır tabi. Yabancı forum sitelerinde E500 ün wireless sorununun kullanılan Azerus kart için kronik olduğunu okuduk (http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=174968) . Alan arkadaşlara sorunsuzca kullanmalarını dilerim ama benim tavsiyem LG den uzak durun Böyle bir sorunla başka karşılaşan var mı acaba?
Vatanbilgisayar dan başka bi yerde bu model yok. Konfigürasyonu vatan kendisi değiştirmiş olabilir mi?
Kardeş sen benim yazdıklarımı iyi okumamışsın galiba. mavibilgisayarda olanı gördüm, zaten yazımda da belirttim. Ordaki UAP44T. Benim bahsettiğim ise, vatanbilgisayardaki UP44T.
arkadaşlar benim de arkadaşım aldı vatandan kampanyadan yararlanıp ama bildigisayarda sorun çıktı. Wireless kartını bir görüyor, bir görmüyor. Aygıt yöneticisinde görünmüyor. recovery yaptı, yeniden yükledi herşeyi düzeldi sandıydık ama gene aynı sorun çıktı. cmtsi geri götürdü vatana, arızalı olduğunu kabul etmişler ama para iadesi yapmıyorlarmış. Başka ürün alın diyorlarmış. Arkadaşın moral sıfır tabi. Yabancı forum sitelerinde E500 ün wireless sorununun kullanılan Azerus kart için kronik olduğunu okuduk (http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=174968) . Alan arkadaşlara sorunsuzca kullanmalarını dilerim ama benim tavsiyem LG den uzak durun Böyle bir sorunla başka karşılaşan var mı acaba?
iki kat aşağıdan çapraz odadan sorunsuz ve kopmadan wireless ile bağlanıyorum. yazılımsal birşeydir bence.
iki kat aşağıdan çapraz odadan sorunsuz ve kopmadan wireless ile bağlanıyorum. yazılımsal birşeydir bence.
Öğlen gene gitti arkadaş Elmadağ Vatana. Orada tekrar açmışlar bilgisayarı gene kaybolmuş wireless. Bir türlü bilgisayarın ayıplı olduğunu kabul etmemişler, yazılımsaldır demişler. Bilgisayara 3 defa recovery yapıldı, baştan yüklendi, hala wireless sorunu var. Yazılımsal mıdır sizce? Şimdi de LG nin servisine götürmesini istemişler, sorunu onlar tespit etsin demişler. T ile başlayan bi yer. Tuhaf değil mi?, Yeni bilgisayar al(ilk bilgisayarı) , sorun çıksın, koskoca vatan sorun olarak algılamasın ve seni teknik servise yönlendirsin. Vatanın sitesinde de MÜŞTERİ MEMNUNİYET ile ilgili şu http://www.vatanbilgisayar.com/vatanhakkinda.aspx linkte "Müşteri hizmetleri bölümümüz: Müşterilerimizin arızalı ürünleri; müşteri hizmetleri bölümümüzde önce kontrol edilir, 30 gün içinde arızalanan veya ayıplı çıkan ürünler, müşterinin isteği üzerine yenisiyle değiştirilebilir veya iade alınabilir. Kutusu açılmamış ürünler 15 gün içinde bir başka ürünle değiştirilebilir. Bunun dışındaki durumlarda yetki ve becerimiz dâhilindeki yedek parça gerektirmeyen onarımlar bünyemizde yapılır. Onarım yapılamayan durumlarda ürünler müşteri adına, tedarikçi firmalara veya yetkili servislerine ulaştırılır. Ürünler hazır olduğunda tedarikçi firmalardan alınır, tekrar kontrol edilir ve müşterilere geri verilir. " diye yazıyor. İşin daha da garip yanı, arkadaşın dedikleri başka bir bilgisayar aldığında kendisinin verdiği bilgisayarı iade edip etmeyeceklerini sorduğunda "iade etmeyiz, bir tarafında çizik falan yok, satışa çıkarırız" demeleri. Yani başkasının başını da yakacaklar. Bu mudur müşteri memnuniyeti anlayışı???
Olabilir tabi, sonuçta dediğim sorunu yaşayan biri daha gözükmüyor burda. Yani şans işi biraz. LG de uzak durun dememin sebebi yaşadığımız sorundan dolayı şahsi fikrimdir. Forumlara bakarsak hiç kimse sorun yaşadığı bir ürünü tavsiye etmiyor. 10 kişi alır, 9'u memnundur tavsiye eder, biri sorun yaşar tavsiye etmez. Kişiler bu foruma da almayı düşündükleri ürünler için fikir edinmek amacıyla bakmıyorlar mı zaten? Amacım ufak bir sorundan dolayı LG markasını kötülemek değil tabiki, ama böyle bir sorunun yaşanabileceğini belirtmek. Sorunun vatanbilgisayarda olduğu ise aşikar. Bu arada arkadaş tecpro'ya bırakmış bilgisayarı gelmiş. Bu hafta içinde bakacaklarmış. Yeni aldığın ve kullanamadığın bir bilgisayar (hele ki ihtiyacın varsa) çok moral bozuyor. LG ye ban'ı geri alıyorum, ama vatanbilgisayara
Selam arkadaşlar.Bende batanbilgisayardan LG nin UA44T modelini aldım.Yalnız benim dikkatimi çeken wiralessi Acer 5720 G modeline göre biraz zayıf olması zira aynı yerde acer 5-6 kablosuz bağlantı görürken LG 1-2 taş taşlasa 3 bağlantı görüyor.Acaba bunun sebebi Acerde 811.n yani N draft ın olmasımı?Ayrıca Ekran kartı sanki 8600 GS değil gibi.Çünkü Acer 5720 G de 8400 GS olmasına rağmen windows deneyim dizini daha yüksekti. LG nin Windows Deneyim Dizini Puanı: Grafikler(AERO):3.5 Oyun Grafikleri(3B):4.4 Benim nvidia 6600 ekran kartım bile 3.9 ken bu 8600 nasıl oluyorda düşük puan alıyor.Buda insanda ister istemez gerçekten üstündeki ekran kartı 8600 değilde 8400 ün overloc edilmiş halimi acaba şüphesini doğuruyor.vista sp1 de yükledim sonuç farketmiyor. Yine Boğaziçi Bilgisayarın ürün linkinde 5-1 card reader derken üstünde 4-1 card reader var. Ayrıca Cd lerinden çıkan yazılımlar biraz eski gibi.Ayrıca arkadaşlar bu linkte Bonus olarak: IP Operator, Battery Miser, On Screen Display, den bahsediliyor.Bunlar ne oluyor.Bunlar cd lerin içindemi yer alıyor?Ayrıca benim size tavsiyem.Vatanbilgisayarın hiçbir sözüne ve taahhüdüne inanmayın bunların komplesi yalancı.Bana bu modelde %100 811.n n draft var dediler fakat aldıktan sonra yok dediler.Antiirüs yok dediler antivirüs aldırttılar CD lerden Norton Antivürüs çıktı.Adamlara antivirüsü iade etmek isediğinde senden iade faturası oda yoksa serbest meslek makbuzu istiyorlar.Adamlardan bir şey alıyorsun eğer kutusunu açmadan getirirsen 15 gün içinde iade alırız diyorlar fakat bir hafta sonra gittiğinde yok kardeşim bu güne kadar nerdeydin ayrıca bilgisayar açılmış deyip sana yolu gösteriyorlar.Yahu kardeşim bilgisarı siz açtınız ve kendiniz windowsu yüklettiniz dediğin zaman sende yüklettirmeseydin açmadan götürseydin o zaman iade alırdık diyorlar.Yani adamlar sana malı satana kadar 40 takla atıyor fakat malı sattıktan sonrada herhangi bir sorunda sana 40 takla attırıyor.size tavsiyem batanbilgisayardan birşey alırken 40 defa düşünün zira aldığınız bir şeyi iade etmenin mümkünatı yoktur.vesselam
önce şunu belirteyim, LG İLE ACER İi karşılaştırmak çok da doğru değil, Lg ,acer dan kat kat kaliteli bir makina.
gelelim vatan a,
sonuçta kimse açılmış notebook almak istemez, e notebookta bi arıza filan da yoksa iade almamaları doğal. eğer ürün ayıplı yada arızalı ise iade almamaları gibi bi şansları olamaz. ayrıca, size bunu almadan önce wireless N var dedilerse aldıktan sonra çıkmadıysa iade edebilirsin, bu en doğal hakın.
anladığım kadarı ile sen 6600 (pc) ile 8600 (notebook) ekran kartlarını karşılaştırmışsın. bu çok da doğru bi karşılaştırma değil bence.
herhalde sen faturayı şirket adına kestirmişsin. adamlar haklı , muhasebe açısından o faturanın iptal edilmesinin yerine iade faturası almak istemeleri de doğal. bu vatan a özgü birşey değil.
ayrıca, ürünü almadan önce seçme şansın vardı, yoksa ben bunu kullanayım beğenmezsem iade edeyim anlaşıyı olamaz tabiki.
birde norton bilgisayarı oldukça yavaşlatan bi program, onun yerine lisanslı çok kasmayan bi antivir alman bence gayet mantıklı.
bence aldıktan sonra dert yanmaktansa almadan önce daha iyi araştırılmalı, hem alacağınız yeri hemde ürünü.
quote:
Orjinalden alıntı: hakkidogru
Selam arkadaşlar.Bende batanbilgisayardan LG nin UA44T modelini aldım.Yalnız benim dikkatimi çeken wiralessi Acer 5720 G modeline göre biraz zayıf olması zira aynı yerde acer 5-6 kablosuz bağlantı görürken LG 1-2 taş taşlasa 3 bağlantı görüyor.Acaba bunun sebebi Acerde 811.n yani N draft ın olmasımı?Ayrıca Ekran kartı sanki 8600 GS değil gibi.Çünkü Acer 5720 G de 8400 GS olmasına rağmen windows deneyim dizini daha yüksekti. LG nin Windows Deneyim Dizini Puanı: Grafikler(AERO):3.5 Oyun Grafikleri(3B):4.4 Benim nvidia 6600 ekran kartım bile 3.9 ken bu 8600 nasıl oluyorda düşük puan alıyor.Buda insanda ister istemez gerçekten üstündeki ekran kartı 8600 değilde 8400 ün overloc edilmiş halimi acaba şüphesini doğuruyor.vista sp1 de yükledim sonuç farketmiyor. Yine Boğaziçi Bilgisayarın ürün linkinde 5-1 card reader derken üstünde 4-1 card reader var. Ayrıca Cd lerinden çıkan yazılımlar biraz eski gibi.Ayrıca arkadaşlar bu linkte Bonus olarak: IP Operator, Battery Miser, On Screen Display, den bahsediliyor.Bunlar ne oluyor.Bunlar cd lerin içindemi yer alıyor?Ayrıca benim size tavsiyem.Vatanbilgisayarın hiçbir sözüne ve taahhüdüne inanmayın bunların komplesi yalancı.Bana bu modelde %100 811.n n draft var dediler fakat aldıktan sonra yok dediler.Antiirüs yok dediler antivirüs aldırttılar CD lerden Norton Antivürüs çıktı.Adamlara antivirüsü iade etmek isediğinde senden iade faturası oda yoksa serbest meslek makbuzu istiyorlar.Adamlardan bir şey alıyorsun eğer kutusunu açmadan getirirsen 15 gün içinde iade alırız diyorlar fakat bir hafta sonra gittiğinde yok kardeşim bu güne kadar nerdeydin ayrıca bilgisayar açılmış deyip sana yolu gösteriyorlar.Yahu kardeşim bilgisarı siz açtınız ve kendiniz windowsu yüklettiniz dediğin zaman sende yüklettirmeseydin açmadan götürseydin o zaman iade alırdık diyorlar.Yani adamlar sana malı satana kadar 40 takla atıyor fakat malı sattıktan sonrada herhangi bir sorunda sana 40 takla attırıyor.size tavsiyem batanbilgisayardan birşey alırken 40 defa düşünün zira aldığınız bir şeyi iade etmenin mümkünatı yoktur.vesselam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 22 Ocak 2008; 9:40:08 >
Beyler, sizin laptopun sol alt kısmında yani LCD ekran ile LG yazısının üzerinde olduğu plastik siyah ekran bölümünde sıcaklığa bağlı olarak hafif bir açılma veya genleşme var mı?Bende hem sağ hem de sol alt kısımda var gibi.Dell kullanırken de bu olmuştu.Servis bize INVERTOR orada olduğu için çıkan ısından kaynaklanan bir açılma doğaldır demişti.Acaba bunda da öyle birşey var mı?Bir tırnak ucu kadar açılma var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 22 Ocak 2008; 10:06:26 >
Beyler, sizin laptopun sol alt kısmında yani LCD ekran ile LG yazısının üzerinde olduğu plastik siyah ekran bölümünde sıcaklığa bağlı olarak hafif bir açılma veya genleşme var mı?Bende hem sağ hem de sol alt kısımda var gibi.Dell kullanırken de bu olmuştu.Servis bize INVERTOR orada olduğu için çıkan ısından kaynaklanan bir açılma doğaldır demişti.Acaba bunda da öyle birşey var mı?Bir tırnak ucu kadar açılma var.
Benim arkadaşınkinde sol alt kısım bayağı açıktı, parmakla bastırınca yapışıyordu ama 10 dakika sonra gene açılıyordu. Hatta japonla yapıştırsak mı diye geyik yapmıştık