Son Compex fuarında gittiğime değdi diyecek tek ziyaret yeri DRV nin standı oldu. Orada gördüğüm cihazlar da son zamanda ihtiyacını çektiğim ve sormadığım yer kalmamasına rağmen çözümü bulunamayan bazı konuları halletmiş görünen cihazlarla ağırlıyordu bizleri.
Hem izlenim hem de cihazı tanırsanız beğenileceğini sanıyorum. Kendi adıma banko bir alıcıyım. En az 10 kişi de benden esinlenerek alacaktır tahmin ediyorum kararımın titizliğine güvendikleri açısından.
İstediğim Bluetooth kulaklıklar ile radyolu bir telefondan gerektiğinde kablo kullanmadan bir aparat takmadan Fm radyo dinlemekti. Maalesef bütün cihazlar anten görevini kabolu kulaklık aparatına verdiklerinden bluetooth üzerinden radyoyu dinleme şansımız yoktur. İşte bu cihaz bunu çok başarılı biçimde sağlıyor. FM radyosu da hayli güçlü çekiyor çünkü fuarda en alt katlarda olmamıza rağmen radyo iyi çekiyordu. Hatta jabra 8010 un tek kulaklığını stereo sound olarak cihazdan hem mp3 leri hem de Fm radyoyu hiçbir aparat takmadan dinleyebilirsiniz.
İki simkart zaten son günlerin modası olarak hizmete amade. Ayrıca TV si de çok net çekiyor ve ekran parlaklığı ile çok güzel uyumlu. Tuş takımı ile kumanda çok rahat. Telefon konuşmalarındaki sesi kayıt edebiliyormuşuz. Denemedim ancak orada bize çok yardımcı olan her soruyu içtenlikle cevaplayıp cihazda gösteren Satış Müdürü Serkan D. beye buradan saygılarımı sunarım.
Ayrıca databankı mp3 playeri video oynatma camera özellikleri de mevcut. Bana göre işletim sistemi olmayışı yerinde olmuş. Çünkü o kadar ardı ardına işlemler yaptık ki bunlar işlemciyi hayli meşgul edecek işler olmasına rağmen asla teklemedi. Klasik tabirle hiç donma, reset atma gibi işleri asla görmedim. Eminim ki bir işletim sistemi olsa idi mutlaka sorun çıkardı ufakta olsa.
BAND GSM900/1800MHz GPRS CLASS 12 BOYUTLAR 120 X 60 X 16 MM SIM KART DESTEĞİ 2 (İKİ HAT AYNI ANDA AKTİF) BLUETOOTH VAR (2 HAT AKTİF) ANALOG TV VAR FM RADYO VAR SAAT WAP1.2.1 EKRAN 2.8", 262K, 320*240, QVGA, DOKUNMATİK KAMERA 2.0 MP DIGITAL ZOOM 4 X PC KAMERA VAR TİTREŞİM VAR HAFIZA KARTI VAR OYUNLAR 3 OYUN BATARYA YÜKSEK KAPASİTELİ LI-ION BATARYA BEKLEME SÜRESİ 250 SAAT KONUŞMA SÜRESİ 8 SAAT ARAMA KAYITLARI 20 ALINAN / ARANAN / CEVAPSIZ ÇAĞRI , ÇAĞRI ZAMANI, ÇAĞRI SÜRESİ ARAMA ÖZELLİKLERİ KONFERANS ÇAĞRI, ARAMA BEKLETME, ARAMA YÖNLENDİRME, ÇAĞRI ENGELLEME DİL TÜRKÇE, İNGİLİZCE VE ARAPÇA TELEFON DEFTERİ 300 GİRİŞ SMS 300 GİRİŞ MMS VAR MP3, MP4 VAR E-KİTAP VAR HANDSFREE VAR EL YAZISI VAR ZİL SESLERİ 64 POLYPHONIC VİDEO KAYIT/OYNATICI VAR SES KAYIT VAR VİDEO UYGULAMALARI EKRAN KORUYUCU, AÇILIŞ/KAPANIŞ, GELEN ARAMA VİDEO EKSTRA HESAP MAKİNASI, DÜNYA SAATLERİ, ALARM(3 KADEMELİ), KRONOMETRE, TAKVİM, OTOMATİK TUŞ KİLİDİ, OTOMATİK AÇMA KAPAMA
Bir de R007 kol saati biçiminde telefon da ilginç geldi.
arkadaşlar kısa süreli de olsa bu firmanın televizyonlu modelini çok kısa da olsa kullanma fırsatım oldu. Tv yi kullanmak gereökten zevkli... Bununla ilgili gerçek ve doğru yorumları burada yazacağım...
Hiçbir ek ücret ödemeden televizyon izleme imkânı sunan R67, internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor.
İki ayrı telefon hattının aktif olarak kullanılabildiği R67'de, karasal alanda yayın yapan tüm kanallar izlenebiliyor. DRV Mobile'in Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Dervişoğlu, Türkiye'de ilk kez aktif olarak kullanılabilen çift SIM kart özelliğine sahip TV yayınlarının izlenebildiği telefonu kullanıma sunduklarını bildirdi. R67'nin 250 saat bekleme ve 8 saat konuşma süresi, 240x320 piksel dokunmatik ekranı, FM radyo, dışarıya ses verebilme özelliği var. 2.0 MP kamera, 4x dijital zoom, bluetooth, 1GB hafıza kartı, handsfree, MP3, MP4, GPRS, WAP, titreşim, ajanda, video kayıt, ses kayıt gibi özellikleriyle de cep telefonu kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.
haberturk.02.04.2008
Televizyonlu cep telefonu piyasada DRV Mobile, çift SIM kartlı, televizyon izlenebilen yeni telefonu R67'yi tanıttı. Hiçbir ek ücret ödemeden televizyon izleme imkânı sunan R67, internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor.
İki ayrı telefon hattının aktif olarak kullanılabildiği R67'de, karasal alanda yayın yapan tüm kanallar izlenebiliyor. DRV Mobile'in Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Dervişoğlu, Türkiye'de ilk kez aktif olarak kullanılabilen çift SIM kart özelliğine sahip TV yayınlarının izlenebildiği telefonu kullanıma sunduklarını bildirdi. R67'nin 250 saat bekleme ve 8 saat konuşma süresi, 240x320 piksel dokunmatik ekranı, FM radyo, dışarıya ses verebilme özelliği var. 2.0 MP kamera, 4x dijital zoom, bluetooth, 1GB hafıza kartı, handsfree, MP3, MP4, GPRS, WAP, titreşim, ajanda, video kayıt, ses kayıt gibi özellikleriyle de cep telefonu kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. İstanbul, Zaman
Lansmanını yaptılar. Sanırım 1-2 hafta içinde satışta
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
Anycool T808 Çift Hatlı Cep Telefonu (Sıfır) Anycool T 808 Çift Hatlı Televizyonlu Radyolu Mükemmel Bir Multimedia Aracı Telefon , yok yok kulaklık olmadan radyo dinleyebilirsiniz hem televizyon hem radyo hem mp 3 çalar resim video oyunlar aynı anda iki hattınız birden aktif mesela bir hattınız Turkcell diğeri Vodafone olması farketmez her ikisi birden aynı anda aktiftir ve mesela televizyon seyrediyorsunuz telefon geldi tv kapanır görüşmenizi yaparsınız işiniz bittikten sonra tekrar televizyon kaldığı kanaldan yayına devam eder cihazlarımız kayıt garantilidir
Şebeke Frekansı : GSM 900/ 1800MHz TV: Evet FM Radio: Evet Dokunmatik Kalem : Evet GPRS/İnternet : Evet (WAP, GPRS) Çözünürlük : 2.0 inch Yüksek Çözünürlük Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk Dil : Türkçe Ses : 64 Polifonik ses, Mp3 Dual Loud Hoparlör Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler. Kamera : 3.2 mp Video Kayıt: Evet Resim: Jpg ve Gif Formatlarını Destekler Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card Telefon Defteri : 500 ölçüleri: 118.4 x 55.2 x 17.5 mm Ağırlık : 122 grams Renk : Gümüş
Arkadaşlar bu Ancooly tamamen çin malı ve arkadasın belirttiği fiyat çok abartı tavsiye etmem amaa illaa alacaklar için doğubankda 300YTL bide telefonu elime aldım çok kaba yaw.resimlerdeki gibi değil.
amaa bu DRV R67 süper bi telefona benziyo ve tamamen TR malı.ben 1 aydır araştırıyorum çift simli bi telefonları.veee çin mallarına vereceğime bu tr malına veririm tip olarak hoş,özelliklerde süper tv,radyo,çift sim vs. Kısa süre sora düşer dükkanlara alışveriş sitelerine alacam en kısa sürede
Çin malı alırım bozulursa 3tane daha alırım, Türk malı olup da kendi insanını kazıklamayan bir marka olmadı ki zaten. Vestelimiz gururumuz diyoruz, bir laptop satıyor kendi vatandaşına neredetse toshiba fiyatına, yazıklar olsun ya, sanki biz avrupalıdan çok mu zenginiz
Çin malı alırım bozulursa 3tane daha alırım, Türk malı olup da kendi insanını kazıklamayan bir marka olmadı ki zaten. Vestelimiz gururumuz diyoruz, bir laptop satıyor kendi vatandaşına neredetse toshiba fiyatına, yazıklar olsun ya, sanki biz avrupalıdan çok mu zenginiz
http://www.kimseyokmu.org.tr/ V harfi yerine w kullanın, dilimizin katledilmesine katkıda bulunun. CAHİL HERŞEYİ BİLDİĞİNİ, ALİM İSE HİÇBİR ŞEY BİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜR. Kullandığımız kopya program, mp3, oyun, film vb herşeyin arkasında bir emek olduğunu unutmayalım
Arkadaşlar, işim gereği sürekli Dubai'ye gidip geliyorum. Bu TV li ve çift simkartlı telefonlardan (hepsi Çin malı, muhtemelen aynı fabrikadan farklı markalarla çıkıyor) çok miktarda var. Sadece Çin mallarının satıldığı Dragon Mart diye bir alışveriş merkezi. Bu telefonların en pahalısı 600 AED, yani 200 Ytl den biraz daha ucuz. Çevremdeki herkese Çin malı almayın dememe rağmen, fiyatı ve telefonun estetiğini görünce dayanamadım, çift sim kartlı TV li bir telefon aldım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Telefon kaydettirme hakkı 2 yılda 1 e düştüğü için kaydettirmedim, o yüzden geçenlerde Turkcell hattını kullandığım kısmı bloke oldu, yabancı hattım hala çalışıyor. Gözlemlerim;
1 - TV görüntü, ses, vb gayet başarılı. Karadan yayın yapan her kanalı çekiyor İstanbul'da. 2 - Çift sim kart sorunsuz çalışıyor. Sanki iki telefon taşırmış gibi aynı anda her ikisinden de her işlemi yapabiliyorsun. 3 - Kamera ayarını ya ben yapamadım, ya da 3.2 mp yazmasına rağmen çok kötü. 4 - Hoparlörden çıkan ses fena değil. 5 - USB den şarj oluyor, ama telefon açıksa hafıza kartına(iki tane micro SD slot var) ve telefon hafızasına giremiyorsun. Telefon kapalıysa sorun yok. 6 - Bluetooth, oyunlar,radyo, mp3 çalar, ajanda, dokunmatik ekran vs. sorunsuz. 7 - Telefonla konuşurken ses yankı yapabiliyor, karşı tarafın sesi net gelmeyebiliyor (EN BÜYÜK DEZAVANTAJI)
Benim telefonun markası (!) XINTAI TV 100. Ama Anycool, vs. markaların hepsi de aynı model.
Ben tecrübelerimi yazdım, ihtiyacınıza göre kararı siz verin.
TR mali oldugunu dusunuyoruz ama olmayadabilir. Sonucta Cinde uretimi yapilip burda montajlanan bir cihaz olabilir mi? Ozellikleri genelde cin mali telefonlarla ayni.
TR mali oldugunu dusunuyoruz ama olmayadabilir. Sonucta Cinde uretimi yapilip burda montajlanan bir cihaz olabilir mi? Ozellikleri genelde cin mali telefonlarla ayni.
ben bu telefonu 1 haftadır kullanıorum su ana kadar hic sikayetim olmadı sesi inanılmaz televizyon radyo anında cıkan telsizle seyyar sesi anlatmak gerekirse 3 te tutuorum max 7 oluo resmen baırıor arkadaslar foto video konusunda yetersiz ama bir cep bilgisayarı diyebilirim fiyatı mükemmel sarjı güzel ekran kocaman kalemi var dokunmatik anlıycagınız ama müziklerine girdiginizde cıkan müziklerden ne malı oldugunu anlıorsunuz ii günler
ARKADAŞLAR BU DRV R67 DE JAVA DESTEĞİ VARMI ???????
VE EĞER DRV NİN RESMİ SİTESİNDE BAKARSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDE ÇİN, AMERİKA VE TÜRKİYE Yİ BULACAKSINIZ. EĞER BU ÇİN MALI DEĞİLSE NEDEN ÇİN İLETİŞİMİ OLSUN Kİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
valla onu bunu bilmem ama ben siparişi verdim 16 mayısta satışa çıkıyor bakalım gelsin hele bi o zaman buraya yazarım nasıl olduğunu bende sizler gibi meraktayım
Merhaba Arkadaşlar DRV R67 modelini 3 gün önce aldım. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı diyebilirim. 2 hatta sorunsuz çalışıyor. Her iki hatta da ses sorunu yok. TV açık alanda güzel çekiyor. Kamerası çok iyi değil. Daha önce Samsung E900 kullanıyordum. E900 de de 2mp kamera vardı ve gayet güzel resimler çekiyordu. 2 gün önce şarj ettim halen full gösteriyor. Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar. Bu arada ben 500ytl (6 taksit) ye aldım. Muhtemelen fiyatı daha da düşecektir. Diğer çift sim kartlı telefonlarıda araştırdım. Benim için 2 seçenek vardı piranha ve drv. DRV' de TV özelliği olması ağır bastı :). Telefon hakkında bilmek istediklerinizi yazarsanız cevaplamaya çalışırım.
Her Cin mali kotu degildir. genelde hep ayni mubabbet donuyor. Ucuz is gucu sebebiyle herkes orda uretim yapiyor. Gayet dogal bir olay. Cin mali istemeyenler Neox alabilir. Ingiliz mali basarili bir cihaz.
quote:
Orjinalden alıntı: -JuDgE-
ben bu telefonu 1 haftadır kullanıorum su ana kadar hic sikayetim olmadı sesi inanılmaz televizyon radyo anında cıkan telsizle seyyar sesi anlatmak gerekirse 3 te tutuorum max 7 oluo resmen baırıor arkadaslar foto video konusunda yetersiz ama bir cep bilgisayarı diyebilirim fiyatı mükemmel sarjı güzel ekran kocaman kalemi var dokunmatik anlıycagınız ama müziklerine girdiginizde cıkan müziklerden ne malı oldugunu anlıorsunuz ii günler
Bugüne kadar araştırdığım çift hatlı telefonlar içinde kafama en çok yatan telefon bu yalnız fiyatın düşmesini beklemem lasım paylaştığınız bilgiler için saolun
arkadaşlar anlaşılmayacak bir şey yok. bir TÜRK firması çinde telefon ürettirmiş. çin amerika ve türkiyede adresleri var.artık herşey bu duruma döndü.bende 2-3 ay önce pranha çift sim kart aldığım için değiştirmeye gerek yok ,piranha direk çin malı bu en azından türklerede ekmek yediriyor. o zamanlar tv li olanları yoktu, en ucuz çift simli diye aldık.bu telefonda alınabilir bir telefon.araza durumlarında kolaylık sağlanıyor zaten fazla düşünmeye gerek yok..... aynı telefonun üzerinde ingilizce yazsa iyi türkçe yazsa kötü zannediyoruz.....
arkadaşlar anlaşılmayacak bir şey yok. bir TÜRK firması çinde telefon ürettirmiş. çin amerika ve türkiyede adresleri var.artık herşey bu duruma döndü.bende 2-3 ay önce pranha çift sim kart aldığım için değiştirmeye gerek yok ,piranha direk çin malı bu en azından türklerede ekmek yediriyor. o zamanlar tv li olanları yoktu, en ucuz çift simli diye aldık.bu telefonda alınabilir bir telefon.araza durumlarında kolaylık sağlanıyor zaten fazla düşünmeye gerek yok..... aynı telefonun üzerinde ingilizce yazsa iyi türkçe yazsa kötü zannediyoruz.....
DRV 67 telefonunuzla ilgili olarak bir kaç soru sormak istiyorum.
Walkmen özellikli telefonlarda olduğu gibi bu telefonu harici ses cihazlarına bağlamak için aparatı var mı?
Mesela ben SonyEricsson W300i ve W550i kullandım
Bunları her türlü kulaklığa, hoparlörlere, müzik setlerine ve oto teyplerine rahatlıkla bağlayabiliyorum.
Böyle bir aparatı var mı, veya ayrıca satıyor musunuz?
Bu telefon kaç GB'ye kadar hafıza kartını destekliyor?
Mesela benim kullandığım W300i, 2 GB'yi rahatlıkla kaldırıyor ama daha fazlasını kaldırmıyor.
Bu telefonun transmiter özelliği var mıdır?
Yedek bataryası var mıdır? Yoksa kaça alabilirim?
Hatırlatma (Etkinlikler) özelliği var mı?
Dahili hoparlörü kaç tanedir?
Mp3çalarında müzik listeleri oluşturabilme özelliği var mı?
Ekolayzer var mı?
Müzik çalarken diğer özellikler kullanılabiliyor mu?
İlgilendiğiniz için teşekkür eder, başarılar dilerim.
maviufuklar23@gmail.com'a da mesajınızı yollarsanız çok memnun olurum
Slm arkadaşlar bu telefonun kullanan arkadaşlar bi kaç tane foto örneği koyabilirlermi...Madem böle bişey alicaz Tr alalimda türkler kazansin en azindan belki ilerde daha iyileri gelir diye
Her Cin mali kotu degildir. genelde hep ayni mubabbet donuyor. Ucuz is gucu sebebiyle herkes orda uretim yapiyor. Gayet dogal bir olay. Cin mali istemeyenler Neox alabilir. Ingiliz mali basarili bir cihaz.
tüm bu yorumları hayretle okuyorum... blue1972 senden alıntı yaptım ama lafım herkese; evet her çin malı kötü değildir, doğru (en büyük markalar bile artık ürünlerini çinde üretiyor) ama şunu nasıl atlıyorsunuz aklım almıyor; ARKADAŞLAR BU TELEFONLAR RADYASYON SAÇIYOR RESMEN!!! piyasadaki marka telefonlar dahi insan sağlığı için öngörülen "sar" değerlerinin üzerinde ki bu çin malı olanları tahmin etmek hiç de zor değil... bakın bakalım avrupada var mı bu telefonlardan... ancak bizim gibi kültür seviyesi düşük cahil toplumlara kakalıyorlar işte!!
benim bi arkadaşta da bu modelden var..alalı 1.5 ay oldu ve satmak istiyor daha jelatini bile duruyor ekranda..tahminen ne kadara satabilir cihazda çizik vs hiçbirşey yok sıfırında sıfırı