Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung [L760 FAN CLUB KULLANANLAR]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: Samsung [L760 FAN CLUB KULLANANLAR] Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mGold

28 Temmuz 2008; 12:18:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

2 gün önce L760 aldım.Telefonu almadan önce forumu okumamıştım ama herkes şikayetçi.Özellikle şarz süresinden çok şikayet ediliyor.Şu an problem çıkarmadı ama 2 gün oldu.Ancak SE yada Nokia kadar batarya performansı beklemiyorum.

KesiL miş koyunA deriSinin yüzüLmesi aCI veRmeZ...
mGold

28 Temmuz 2008; 12:24:54 

quote:

Orjinalden alıntı: Qnur

sc@rf@ce ekledim

Qnur benide ekle

mGold

29 Temmuz 2008; 9:04:48 

Video çekimini sınırsız nasıl yapıyoruz? Şuan 10 sn kadar video çekiyor?

Lütfen yardım!!!

EmqarE

4 Ağustos 2008; 19:23:07 

Video Kamerayı açıyorsun..

Sol alttaki menüsüne giriyorsun [Kamerayı değiştir-Boyut-Zamanlayıcı-Efektler-Beyaz Dengesi - vs vs vs. yazan menü]

O menüde Kayıt modu diye bir seçenek var.Onu Tüm Hafıza için diyorsun oluyor

!...Case Modding...!...
mGold

6 Ağustos 2008; 9:31:22 

EmgarE tşk ler..

jonjonbaba

6 Ağustos 2008; 14:35:07 

Arkadaşlar selam bende d900 var bi arkadaşımda d900i almakk istiyor ama bunlarda hafıza kartına direk kayıt yok ve camera cekim sırasında yavaş kalıyo , bu L760 ' ta direk hafıza kartına kayıt varmı? ve camera nasıl? eğer varsa L760 ı önermeyi düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonjonbaba -- 6 Ağustos 2008; 14:34:19 >

netcii

7 Ağustos 2008; 15:13:06 

quote:

Orjinalden alıntı: jonjonbaba

Arkadaşlar selam bende d900 var bi arkadaşımda d900i almakk istiyor ama bunlarda hafıza kartına direk kayıt yok ve camera cekim sırasında yavaş kalıyo , bu L760 ' ta direk hafıza kartına kayıt varmı? ve camera nasıl? eğer varsa L760 ı önermeyi düşünüyorum..

direk hafıza kartına fotoğraf ve video çekimde kayıt var. hatta müzik kütüphanesi ve 3G ile D900 e fark atabilecek bir telefon diyebilirim ancak sağlamlık ve de pil dayanıklılığı açısından pek tavsiye edemem.

utku
reddes
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 18 günü kaldı.

12 Ağustos 2008; 11:14:36 

almak istiyorum bu teli fakat şarjı nasıl? sorunları varmı ?
mesgs

12 Ağustos 2008; 16:49:03 

Arkadaşlar.
8 sayfayı da okudum. Kaçırdıysam kusura bakmayın ama, şimdi bahsedeceğim sorun dile getirilmemiş; bu telefonda gönderdiğiniz mesajların son 3 alıcısı otomatik olarak alıcılar listesinde çıkıyor. Bunları silemiyorsunuz ya da bu özelliği kapatamıyorsunuz. Kimsenin dikkatini çekmemesi ilginç. Çok tehlikeli bir özellik bu.

sorry_for_kill_you

12 Ağustos 2008; 17:00:44 

Çok garip
quote:

Orjinalden alıntı: mesgs

Arkadaşlar.
8 sayfayı da okudum. Kaçırdıysam kusura bakmayın ama, şimdi bahsedeceğim sorun dile getirilmemiş; bu telefonda gönderdiğiniz mesajların son 3 alıcısı otomatik olarak alıcılar listesinde çıkıyor. Bunları silemiyorsunuz ya da bu özelliği kapatamıyorsunuz. Kimsenin dikkatini çekmemesi ilginç. Çok tehlikeli bir özellik bu.

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)
mesgs

12 Ağustos 2008; 17:08:38 

Garip ama Gerçek :)
quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Çok garip
quote:

Orjinalden alıntı: mesgs

Arkadaşlar.

Qnur

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Ağustos 2008; 11:06:23 

quote:

Orjinalden alıntı: mGold

quote:

Orjinalden alıntı: Qnur

sc@rf@ce ekledim

Qnur benide ekle

ekledim

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma.
weekend warrior

18 Ağustos 2008; 15:36:34 

arkadaşlar dün telefonumu suya düşürdüm. hemen pili, sim kartı çıkartıp güzelce kuruttum. birkaç saat sonra açmayı deneyince dowloading diye bir yazı çıktı karşıma. bir kez daha deneyince açıldı ancak tuşları çalışmıyordu. şimdi bazen açılıyor bazen de downloading yazısı çıkıyor. açıldığında da tuşlar çalışmıyor yine. servisle uğraşmak istemiyorum (garantisi zaten yok.) firmware yüklesem işe yarar mı ve firmware'ını nerden bulabilirim? başka çaresi olan varsa onları da dinlerim tabii ki. şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weekend warrior -- 18 Ağustos 2008; 15:35:28 >

41gokhan41

Sisteme Gözat

23 Ağustos 2008; 0:08:43 

ben telefonu servise verdim 30 günü geçtiği için tüketiciler mahkemesine verdim cumartesi günü samsungtan aradılar telefonun para iadesi karaı çıkmış ama fatura yokmuş telefonu aldığım yere söyledim ilgileneceğiz dedi ama 6 aydır telefonum yok ve internetten kvknın servis takibinde baktığımda teslimat bekliyor diyor ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 23 Ağustos 2008; 0:06:25 >

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git