2 gün önce L760 aldım.Telefonu almadan önce forumu okumamıştım ama herkes şikayetçi.Özellikle şarz süresinden çok şikayet ediliyor.Şu an problem çıkarmadı ama 2 gün oldu.Ancak SE yada Nokia kadar batarya performansı beklemiyorum.
Arkadaşlar selam bende d900 var bi arkadaşımda d900i almakk istiyor ama bunlarda hafıza kartına direk kayıt yok ve camera cekim sırasında yavaş kalıyo , bu L760 ' ta direk hafıza kartına kayıt varmı? ve camera nasıl? eğer varsa L760 ı önermeyi düşünüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonjonbaba -- 6 Ağustos 2008; 14:34:19 >
Arkadaşlar selam bende d900 var bi arkadaşımda d900i almakk istiyor ama bunlarda hafıza kartına direk kayıt yok ve camera cekim sırasında yavaş kalıyo , bu L760 ' ta direk hafıza kartına kayıt varmı? ve camera nasıl? eğer varsa L760 ı önermeyi düşünüyorum..
direk hafıza kartına fotoğraf ve video çekimde kayıt var. hatta müzik kütüphanesi ve 3G ile D900 e fark atabilecek bir telefon diyebilirim ancak sağlamlık ve de pil dayanıklılığı açısından pek tavsiye edemem.
Arkadaşlar. 8 sayfayı da okudum. Kaçırdıysam kusura bakmayın ama, şimdi bahsedeceğim sorun dile getirilmemiş; bu telefonda gönderdiğiniz mesajların son 3 alıcısı otomatik olarak alıcılar listesinde çıkıyor. Bunları silemiyorsunuz ya da bu özelliği kapatamıyorsunuz. Kimsenin dikkatini çekmemesi ilginç. Çok tehlikeli bir özellik bu.
Arkadaşlar. 8 sayfayı da okudum. Kaçırdıysam kusura bakmayın ama, şimdi bahsedeceğim sorun dile getirilmemiş; bu telefonda gönderdiğiniz mesajların son 3 alıcısı otomatik olarak alıcılar listesinde çıkıyor. Bunları silemiyorsunuz ya da bu özelliği kapatamıyorsunuz. Kimsenin dikkatini çekmemesi ilginç. Çok tehlikeli bir özellik bu.
arkadaşlar dün telefonumu suya düşürdüm. hemen pili, sim kartı çıkartıp güzelce kuruttum. birkaç saat sonra açmayı deneyince dowloading diye bir yazı çıktı karşıma. bir kez daha deneyince açıldı ancak tuşları çalışmıyordu. şimdi bazen açılıyor bazen de downloading yazısı çıkıyor. açıldığında da tuşlar çalışmıyor yine. servisle uğraşmak istemiyorum (garantisi zaten yok.) firmware yüklesem işe yarar mı ve firmware'ını nerden bulabilirim? başka çaresi olan varsa onları da dinlerim tabii ki. şimdiden çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weekend warrior -- 18 Ağustos 2008; 15:35:28 >
ben telefonu servise verdim 30 günü geçtiği için tüketiciler mahkemesine verdim cumartesi günü samsungtan aradılar telefonun para iadesi karaı çıkmış ama fatura yokmuş telefonu aldığım yere söyledim ilgileneceğiz dedi ama 6 aydır telefonum yok ve internetten kvknın servis takibinde baktığımda teslimat bekliyor diyor ne yapmalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 23 Ağustos 2008; 0:06:25 >