ALLAH ALLAH ben mınubusste gelen sesı duyamıyorum 7 sevıyede hemde ıstanbulun gobegı kozyatagında nasıl hattan olsun şimdi ki senın bu telefonun ses kodları ile oynanmıs oolmasın habı su bır kod var ya oradaki desibeller yuksek olmasın arkadasım... kozyatagında hatlardan kaynaklanacagını pek zannetmıyorum cunku telefonun cekıs gucu ferraı gıbı oluyor oralarda :))) bide şarjına hayran kaldım 3 gun once aldım ılk gun sarj ettım bu gun bıttı benı yarı yolda bıraktı 24 saatten bıle az dayandı ya o kadarda karıstırmadım daha yenı sıfır dıyemı acaba sarjladıkca sarj kendıne gelırmı çözemedim...
quote:
Orjinalden alıntı: mertyeldan
Ben telefonunun gelen sesının yuksek oldugu ısrarla ıdda edıyorum 7 sevıyede 4te kullanıyorum santıyede bıle belkı sızde hatlardan kaynaklanan bır sorun vardır
Hocam yazım tarzınızı bıraz daha cıddı sekılde yaparsanız sevınırım hersey sevgı saygı anlayısı ıcerısınde!
Sımdı ben telefonla konusacagım zaman ses sevıyesını 7den 3-4e alıyorum evde dıger odadan bıle anlasıyor telefonla konustugum.Ofıste 9 metre onumdekı masadan ıs arkadasım kımle konustugumu anlayabılıyor.Bır ınsaat proje tahattut fırmasında calısıyorum şantıyeye gıttıgımde bıle ınsaatın sesı cımanto makınelerı ıscılerın sesı dıger sesler vs yıne 7sevıyede kullandıgım olmamıstır.Ayrıca altını cızerek belırtıyorum ne bır kod nede baska bır sey mevcut telefonda.Ve boyle seylerden pek haz etmem orjınal halıyle kullanılması yanlısıyım.7sevıyede mınubuste bıle duyamadıgınızı soyluyorusunuz Qnur adlı arkadasımızda sesının yuksek oldugunu solemıs yukardakı postta ve cevremdekı dıger kullanan kısılerde de ses dusuklugu sıkayetı fılan yok sıze tavsıyem telefonunuzu kontrol ettırmenız olacaktır.
P.S:Şarj olayı ılk aldıgımda 2-3 gun sonra bır sure 4gun gıder duruma gelmıstı ama şuan kullanıma baglı olarak ortalama 2gun gıtmekte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyeldan -- 10 Mayıs 2008; 21:39:53 >
ALLAH ALLAH ben mınubusste gelen sesı duyamıyorum 7 sevıyede hemde ıstanbulun gobegı kozyatagında nasıl hattan olsun şimdi ki senın bu telefonun ses kodları ile oynanmıs oolmasın habı su bır kod var ya oradaki desibeller yuksek olmasın arkadasım... kozyatagında hatlardan kaynaklanacagını pek zannetmıyorum cunku telefonun cekıs gucu ferraı gıbı oluyor oralarda :))) bide şarjına hayran kaldım 3 gun once aldım ılk gun sarj ettım bu gun bıttı benı yarı yolda bıraktı 24 saatten bıle az dayandı ya o kadarda karıstırmadım daha yenı sıfır dıyemı acaba sarjladıkca sarj kendıne gelırmı çözemedim...
quote:
Ben telefonunun gelen sesının yuksek oldugu ısrarla ıdda edıyorum 7 sevıyede 4te kullanıyorum santıyede bıle belkı sızde hatlardan kaynaklanan bır sorun vardır
Hocam yazım tarzınızı bıraz daha cıddı sekılde yaparsanız sevınırım hersey sevgı saygı anlayısı ıcerısınde!
Sımdı ben telefonla konusacagım zaman ses sevıyesını 7den 3-4e alıyorum evde dıger odadan bıle anlasıyor telefonla konustugum.Ofıste 9 metre onumdekı masadan ıs arkadasım kımle konustugumu anlayabılıyor.Bır ınsaat proje tahattut fırmasında calısıyorum şantıyeye gıttıgımde bıle ınsaatın sesı cımanto makınelerı ıscılerın sesı dıger sesler vs yıne 7sevıyede kullandıgım olmamıstır.Ayrıca altını cızerek belırtıyorum ne bır kod nede baska bır sey mevcut telefonda.Ve boyle seylerden pek haz etmem orjınal halıyle kullanılması yanlısıyım.7sevıyede mınubuste bıle duyamadıgınızı soyluyorusunuz Qnur adlı arkadasımızda sesının yuksek oldugunu solemıs yukardakı postta ve cevremdekı dıger kullanan kısılerde de ses dusuklugu sıkayetı fılan yok sıze tavsıyem telefonunuzu kontrol ettırmenız olacaktır.
P.S:Şarj olayı ılk aldıgımda 2-3 gun sonra bır sure 4gun gıder duruma gelmıstı ama şuan kullanıma baglı olarak ortalama 2gun gıtmekte
ben dorsey arkadaşıma katılıyorum. çünkü ses gerçekten az çıkıyor ve duyamıyorum.her gün elimden düşmüyor telefon ve nerde olursam olayım ses sorun oluyor. sesi azsa servise verin diyorsanız merak etmeyin onu da yaptım ama sonuç aynı. yani telde ses sorunu var bence de. belki de samsung bizi kandırıp farklı serilerde üretimde kalite değişiyor.3 ay önce aldım telefonumu ve çok çok pişmanım. bi daha asla samsung almam.bir telefonda iki ayrı görüş olamaz aynı özellikte.
Bu telefonu aldım ama eşşekler gibi pişmanım telefon dar alanlarda muadili telefonlar ve muadili servis sağlayıcılarların yanında çekim gücü az kalıyor.. yani şebekeler aynı ortam aynı biri L760 diğeri falanca telefon kaldiki bir çok model de denedim sonuç olumsuz diğer markalar modeller 3,4 çubuk sinyal verirken bizim telefon ya sınırlı servis diyor yada şebeke arıyor bulamıyor bulduğu anlarda nadir anlar kaldı ki aynı ortamda 1 yada 2 çubuk çekse bile belimdeki kılıfa koyduğumda telefon baz istasyonuna gözlerini yumuyor o artık offline.
Servise gönderdim adamlar telefonda sorun olmadığını sıfırdan software yüklendiğini belirten bir yazı ve ekte full servis raporu göndermişler şebeke sorunu yoktur diye ve altınada uyar/öneri sunmuşlar...
nedir ; bulunduğum alanda falanca servisin baz istasyonunda sorun var olabilirmiş yada sim kartım sorunlu imiş uzun lafın kısası daha önce aynı ortamlarda sony p990,k700,6330 kullanan bir kişiyim hiç sorunum olmaz iken diğer tellerde bu teli aldığımdan bu yana arkadaşlarımdan duyduğum hep aynı sözler oldu ''arıyoruz telefonun kapalı''
sim kart değişti sonuç değişmedi p.tesi günü tekrar servise ben bu teli günün 10 saatini geçirdiğim yerde kullanamayacaksam neden aldım...?
Sonuç ; ya benim telefonda gerçekten donanımsal 1 arıza var yada bu serilerin hepsi böyle.
Marka fanatıgı fılan degılım once belırtım. Sızlerın belırttıgı hıc bır sorun bende mevcut degıl.Tekrar altını cızerek soyluyorum ses konusunda kımle ne konustugumu ses 7deyken herkez duyabılıyor bu yuzden sevıye 7de cok nadır sekılde kullanıyorum.Ve bunda hala ıddalıyım telefonun sesı az degıl. Dıger Cekım gucune gelecek olursak dırek fırma adı belırterek yazıyorum hemen ıkı kat ustumde avea baz ıstasyonu var ve ben avea kullanmaktayım.Cekmeme olayı bendede oluyor turkcell hattımı takıyorum 1,5km otedeı baz ıstasyonu tık demeden sorunsuz sekılde masallah dıyoruz.Ama gel gor kı avea hemen ıkı kat ustumde 2,5m kat yukseklıgı varsayarsak toplamda 7metre var yok ama ya cekmıyor ya sebekeye ulasamıyor bıde ustune ara ara sınırlı servıs dedıgı oluyor.Bu konuda telefon mu suclu servıs saglayıcılarımı anlamıs degılım ben ama bu dayanarak marka kotulemekte pek hos bır sey degıl
Marka fanatıgı fılan degılım once belırtım. Sızlerın belırttıgı hıc bır sorun bende mevcut degıl.Tekrar altını cızerek soyluyorum ses konusunda kımle ne konustugumu ses 7deyken herkez duyabılıyor bu yuzden sevıye 7de cok nadır sekılde kullanıyorum.Ve bunda hala ıddalıyım telefonun sesı az degıl. Dıger Cekım gucune gelecek olursak dırek fırma adı belırterek yazıyorum hemen ıkı kat ustumde avea baz ıstasyonu var ve ben avea kullanmaktayım.Cekmeme olayı bendede oluyor turkcell hattımı takıyorum 1,5km otedeı baz ıstasyonu tık demeden sorunsuz sekılde masallah dıyoruz.Ama gel gor kı avea hemen ıkı kat ustumde 2,5m kat yukseklıgı varsayarsak toplamda 7metre var yok ama ya cekmıyor ya sebekeye ulasamıyor bıde ustune ara ara sınırlı servıs dedıgı oluyor.Bu konuda telefon mu suclu servıs saglayıcılarımı anlamıs degılım ben ama bu dayanarak marka kotulemekte pek hos bır sey degıl
Kardeş marka kötüleyenmi var bunlar benim şikayetlerim sadece sıkıntılarım herkes isterki bir ürün aldıktan sonra bunu en iyi şekilde kullanmak aldığı üründen memnun olmak ister daha önceleri samsungun en pasif modellerini kullandım ama bundaki şikayetlere rastlamadım.
Forumlarda rastladığım diğer şikayetler ses sorunları,ısınma sorunları,batarya sorunları alın birde şimdi bu sorunu ekleyin benim yazdıklarımdan sonra bu ürünü kullanan arkadaşlarımdan rica ediyorum benim gibi telefonu test etsinler hata sadece benim cihazımda mı yoksa genel mi bunu bir anlıyalım.
Beni dahada sinir eden şey telefon sürekli şebeke kaybedip arama moduna geçince kullandığı mhz miktarı arttığı için bataryanında çabuk bitmesi. daha ben ne diim :)
mertyeldan arkadaşım tabiki herşey saygı sevgi çercevesinde saygısız sevgisiz bir şey yazmadım ben her zaman ciddi olacaksın diye bir şey yok arada şaka yapıcaksın espri yapıcaksın hayat ciddi ciddi nereye kadar arada bunlarda gerekli ama senın karakterindir bir şey diyemem konusmalara şaka espri katılmasından hoşlanmıyorsundur saygı duyarım ama ben saygı sevgi dışı bir şey yazmadım dikkatini çekerim....
gelen ses konusunda sunu soylucem foruma bakıyorum da 10 kişi varsa şikayet etmeyen 2 kişi var sesten ne bileyim senin telefon heralde kalıte kontrol yapılmadan fabrikadan çıktı fabrikadan sesi yuksek cıkıyor diye geri çevirebilirlerdi yani.... cunku bu samsungların cogunda ses problemı var onun ıcınde millet bu kodları kullanıyor.... ama sanslısın yanı senın adına sevindim gerçekten inşallah ses sorunun olmamaya devam eder.... kod falan girmeedim orjınal kullanmayı severım dıyorsunda ben onu su anlamda soyledım belkı benım aldıgım telefonun ses desibeli ile senın telefonun sen desibeli farklıdır senınkı yuksektır..ilk aldıgında yuksek desibel ayarları vardır sen farkında değilsindir.....
Şarjı iyi gidiyor ben telefonu bayağı kullnaıyorum fakat 4-5 gün gidiyor bende diyordum aldığım teleonlar arasında en çok şarjı giden bu telefon Gelen ses konusunda bende ısrar ediyorum bana çok fazla geliyor ben son seviyede kullnaıyorum fakat sesi çok geliyor sehpaya koyup konuşabiliyorum yani gelen ses son seviyede fazla
harbiden ya aynı marka aynı model nasıl iki ayrı görüş oluyor bir telefon hakkında anlamıyorum birileri sesi çok yüksek 7 seviyede bile kullanmıyorum diyor ben ve bnım gibi başka birileri 7 seste gelen sesi duyamıyorum diyor gercekten sesi duyamıyorum ya gürültülü yerlede hoparloru acıp oyle konusuyorum neyse bakıcaz bakalım çözüm arıcaz artık kodmu gireriz servisemi göndeririz servis gerçi hiç kafama yatmıyorda neyse son care servis artık..
quote:
Orjinalden alıntı: netcii
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DorSey
quote:
ben dorsey arkadaşıma katılıyorum. çünkü ses gerçekten az çıkıyor ve duyamıyorum.her gün elimden düşmüyor telefon ve nerde olursam olayım ses sorun oluyor. sesi azsa servise verin diyorsanız merak etmeyin onu da yaptım ama sonuç aynı. yani telde ses sorunu var bence de. belki de samsung bizi kandırıp farklı serilerde üretimde kalite değişiyor.3 ay önce aldım telefonumu ve çok çok pişmanım. bi daha asla samsung almam.bir telefonda iki ayrı görüş olamaz aynı özellikte.
katılmıyorum görüşünüze.bende iki adet avea var ve hep aktif kullanıyorum. evimde pek çok telefonla avea full çekmekte ancak samsung L760 da hep düşük sinyalli çekiyor. aynı durum tcell hattım için de geçerli, bir başka telde hep full çekiyor ama l760 da bazen şebeke sinyali tamamen gidebiliyor. hayatımda alıp da pişman olduğum en berbat cihaz.servise gitmekten canım çıktı ama ne hikmetse hep telefon sorunsuz bulunuyor.ısınma problemi çekiyordum halen devam ediyor.
samsung ana merkezden bir yetkiliyle görüşme raddesine geldim artık.şu aralar zamanım olmuyor ancak yaz aylarında kesinlikle bir çözüm arayacağım.
Hocam bakın kesınlıkle marka fanatıgı degılım 2.defa belırtıyorum.Ya bahsettıgınız hıc bır sey bendekı cıhazda yok gayet sorunsuz calısıyor ve mennunum.Ya supheye dustum valla aynı cıhazımı kullanıyoruz dıye cok ılgınc gercekten
bence samsung bu modelde iki farklı üretim yaptı.bunun başka izahı yok. hiç bir modelinde iki farklı durum ortaya konmadı bi tek bu modelde ayrılık var.bence müşteri memnuniyeti için samsung bu olayı gözden geçirmeli.
Eger hocam dedıgınız gıbıyse benım kullandıgım cıhaz saglam sızınkı sorunlumu oluyor?Hocam sanmıyorum boyle bır sey olacagını bende herkez gıbı tekno'ların bırınden aldım yanı ole ıkı ayrı uretım olacagını sanmıyorum.Ha belkı ayrı fabrıkalarda uretıldı belkı o kabul edılebılır bır sey.Yada ıntel ıslemcıler gıbı bır urunden sonra ustune go revızyon uretılıyo belkı buda boledır bılemıcem ama bıran sogudum samsungtan nedense acayıpte kafam karıstı
Yahu sen samsungdan soğudun ben telefondan soğudum tekrar ediyorum marka kötülemiyorum lakin bu model gerçekten pasif arkadaşlardan tekrar rica ediyorum hatlar aynı olacak başka marka bir tel ile karşılıklı şebeke testleri yapın tabi imkanı olanlar için söylüyorum ben adım gibi eminim ki bu modelin tüm serisinde şebeke problemi var ama yetkililer kabul edemiyorlar.
Hani samsungun ceosu çıkmıştı dünyada en iyi telefonları biz yapıcaz demişti ee sonuç bumudur..
arakdasım senın dediğini yaptım hatta su anda yapıyorum iki avea hat biri benım hattım yanı l760 diğeri 6300 bir internet kafede arkadasımın yanında benım l760 tek bakla 6300 neredeyse full çekiyor vay beee 6300 la ikisini yan yana koymustum bunu almıştım yalnıs secim yapmışım galiba.... 350 ytl gümemi gidecek şimdi servise göndersek sana dedikleri gibi sorun yok derler adamlar bizim yaptıgımızı yaparmıkı acaba bu sekılde deneme bak ayar oldum şimdi...... canımız sağ olsun diycem ama sonucta bu cep telefoonu hayata girmiş bir kere boyle kapalı alanlarda cekmıyecekse bu bir hastanedesin yakının arıyor cok onemlı ama senın telefonun cekmıyor... dur bakalım su anda istanbuldayım eve dönunce aldıgım yere gidicem sorucam ben alırkewn bayagı bir konustuk bu aralar bu model cok satıyor alanlardanda hiç bir sorunla ilgili gelen olmadı falan dedi ben gidicem demekki ilk sorunlu olarak...
quote:
Orjinalden alıntı: darknesscolour
quote:
Eger hocam dedıgınız gıbıyse benım kullandıgım cıhaz saglam sızınkı sorunlumu oluyor?Hocam sanmıyorum boyle bır sey olacagını bende herkez gıbı tekno'ların bırınden aldım yanı ole ıkı ayrı uretım olacagını sanmıyorum.Ha belkı ayrı fabrıkalarda uretıldı belkı o kabul edılebılır bır sey.Yada ıntel ıslemcıler gıbı bır urunden sonra ustune go revızyon uretılıyo belkı buda boledır bılemıcem ama bıran sogudum samsungtan nedense acayıpte kafam karıstı
Yahu sen samsungdan soğudun ben telefondan soğudum tekrar ediyorum marka kötülemiyorum lakin bu model gerçekten pasif arkadaşlardan tekrar rica ediyorum hatlar aynı olacak başka marka bir tel ile karşılıklı şebeke testleri yapın tabi imkanı olanlar için söylüyorum ben adım gibi eminim ki bu modelin tüm serisinde şebeke problemi var ama yetkililer kabul edemiyorlar.
Hani samsungun ceosu çıkmıştı dünyada en iyi telefonları biz yapıcaz demişti ee sonuç bumudur..