Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung [L760 FAN CLUB KULLANANLAR]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: Samsung [L760 FAN CLUB KULLANANLAR] Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Qnur

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Mart 2008; 15:48:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_19751524/tm.htm][image]http://img386.imageshack.us/img386/3518/l760el02gq61qy6.gif[/image][/link][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_19751524/tm.htm][b][color=#ff3300][/b][/center][/link][/color][center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_19751524/tm.htm]Dh L 760 kullananların mekanı[/b][/center][/link]

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_19751524/tm.htm][image]http://img98.imageshack.us/img98/5261/kkkpm5.png[/image][/link][/center]

[/color][center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_19751524/tm.htm]Dh L 760 kullananların mekanı[/b][/center][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnur -- 23 Mart 2008; 15:52:12 >

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma.
Qnur

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Mart 2008; 13:31:04 

Yeni imzalarıda ekledim beyendiğinizi kullanın
arkadaşlar bu 3G Yi hiç kullanan varmı kapsama alanında olupta

netcii

26 Mart 2008; 20:49:16 

ben ankaradayım ve belli bölgelerde 3G şebeke denemeleri var ve AVEA ile TCELL in 3G şebekelerine bağlantı kurdum.fakat henüz test aşamasında olduğundan dolayı sadece 3G sinyalini kullanabiliyoruz.ses ve data hizmetlerini kullanamıyoruz.Ama bi test bazında düşürsek avea ciddi bir altyapı yatırımı yapmış.pek çok bölgede 3G sinyallari algılanabiliyor. tcell de ise sadece belli başlı bölgelerde gördüm 3G sinyalini.vodafoneda da denemeler var ancak şimdiye kadar hiç deneme yapamadım.
Qnur

26 Mart 2008; 20:52:02 

quote:

Orjinalden alıntı: netcii

ben ankaradayım ve belli bölgelerde 3G şebeke denemeleri var ve AVEA ile TCELL in 3G şebekelerine bağlantı kurdum.fakat henüz test aşamasında olduğundan dolayı sadece 3G sinyalini kullanabiliyoruz.ses ve data hizmetlerini kullanamıyoruz.Ama bi test bazında düşürsek avea ciddi bir altyapı yatırımı yapmış.pek çok bölgede 3G sinyallari algılanabiliyor. tcell de ise sadece belli başlı bölgelerde gördüm 3G sinyalini.vodafoneda da denemeler var ancak şimdiye kadar hiç deneme yapamadım.

Ben de denemeye kalktım ama hiçbiryerde yok avea ile deneyeyim ozaman bi sainyal alacakmı

yasimboo

29 Mart 2008; 22:01:39 

arkadaslar telefonda kaydırma sesi var mı ?
e250lerde bile var bunda bulamadım ama ??
41gokhan41

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 22:56:48 

kaydırma sesi yok ben telefonu satıp 6233 almayı planlıyorum sizde doğru mu değiştirme sebebim şarjının az gitmesi

Qnur

30 Mart 2008; 17:17:22 

quote:

Orjinalden alıntı: 41gokhan41

kaydırma sesi yok ben telefonu satıp 6233 almayı planlıyorum sizde doğru mu değiştirme sebebim şarjının az gitmesi

6233 De çok güzel bir telefondur ama bence hani şarjı gayet iyi ve kaydırma sesi yüzünden değiştirirlmez bence ama yinede sen bilirsin

41gokhan41

Sisteme Gözat

30 Mart 2008; 20:31:57 

kaydırma sesi yok diye değil şarjı bir gün gidiyor servise verdim telefona reset atıp verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 30 Mart 2008; 21:21:08 >

netcii

31 Mart 2008; 21:25:28 

ben çok ısınması nedeniyle verdim.bi hafyayı geçti hala geri alamadım teli....nokia olsa 2günde geri teslim ediliyordu. kvk ya

utku
Qnur

31 Mart 2008; 21:58:14 

quote:

Orjinalden alıntı: netcii

ben çok ısınması nedeniyle verdim.bi hafyayı geçti hala geri alamadım teli....nokia olsa 2günde geri teslim ediliyordu. kvk ya

Hımm İnş. Kıza zamanda gelir bende hiç ısınma problemi olmamıştı

O.Bora

4 Nisan 2008; 22:50:03 

Telefon iyi ya .. fiyatına göre çok çok iyi ama nokia dan bu telefona geçmek istiyosanız bi daha düşünün bence benim görüşüm tabi.

sanki donecegin bir eylul sabahiyim, ciglerim begonyalarda.
sanki sevecegin bahar aksamiyim, bir bardak cay dudaklarimda..
sanki gidecegin bir kis ortasiyim, firtinasi dinik sarkilarda,
sanki gelecegin bir yaz sarkisiyim, cicekleri acmis ufuklarda...
41gokhan41

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 17:37:05 

bne telefonu 2 kez aynı sorundan dolayı servise verdim yine aynı sorun devam ederse değiştirecekler başka bir telefon modeli alabilir miyim?

frk96

6 Nisan 2008; 14:21:46 

Bende bu telefonu aldım.
Rengi opal green.Yani yesil.
Bir soru soracam.Telefonda yüklü oyun yok mu?
Yoksa ben mi göremiyorum?

41gokhan41

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 17:30:56 

telefonda oyun yüklü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 6 Nisan 2008; 17:30:43 >

Qnur

6 Nisan 2008; 18:49:45 

Evet oyun yüklü değil benim bu telefondaki en büyük sorunum mesaj sesini duymamam