evet artık bende L760 kullanıcısıyım Telefonu bu gün aldım çok şık çok güsel yanlız bir sorunum war LÜTFEN YARDIM tel ile PC arası bağlantıyı direk flash olarak yapamıyorum yani direk hafıza kartına mp3leri sürükleyerek nası atabilirim
arkadaşlar, biraz hayal kırıklığı yaşadım ama çözümü varmış sanırım. sorun şu ki, telefonla konuşurken karşıdan gelen ses derinden ve boğuk çıkıyor. yandaki ses arttırma tuşundan en son seviyeye getirdiğim halde böyle bu. kısınca da olmuyor, arttırınca da. samsung modellerde bi kodlar falan giriliyormuş, düzeltiliyormuş diye öğrendim. samsung L760'ta da bu formül işe yarıyor mu ve yarıyorsa nedir o kodlar? rüyalarıma girdi, sabaha kadar rüyamda hep telefonda konuşuyordum ve ses az geliyo diye yakınıyordum, o derece içime işledi yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 11 Ocak 2008; 13:44:29 >
arkadaşlar, biraz hayal kırıklığı yaşadım ama çözümü varmış sanırım. sorun şu ki, telefonla konuşurken karşıdan gelen ses derinden ve boğuk çıkıyor. yandaki ses arttırma tuşundan en son seviyeye getirdiğim halde böyle bu. kısınca da olmuyor, arttırınca da. samsung modellerde bi kodlar falan giriliyormuş, düzeltiliyormuş diye öğrendim. samsung L760'ta da bu formül işe yarıyor mu ve yarıyorsa nedir o kodlar? rüyalarıma girdi, sabaha kadar rüyamda hep telefonda konuşuyordum ve ses az geliyo diye yakınıyordum, o derece içime işledi yani
Ne fanı kardeşim. Delimisiniz ya . Evet öyleyiz ne olmuş.
Arkadaşlar benim arkadaşta yeni almış, daha bakamadım. Soru şu müzik çalarken menüde gezemiyor, şarkı kapanıyor. Arka planda şarkıya devam etmesi için ne yapması gerek. Teşekkürler..
tel mms gonderiyor ama almiyor sorun ne bulamadim, vodafone sitesinde bu model yok ayarlari ayni olan baska model var mi yada ayarlari direkt yazarmisiniz
yardım lütfen :(
bu sorunu 41gokhan41 arkadaşımız sayesinde hallettim, teşekkürler :) bir tek bu canımı sıkmıştı zaten. başka bir sorun da yok şimdilik.. telefon sahiden çok güzel
ana ekran için keşke boğaz manzarasından başka seçenekler de olsaydı, ama kendimiz de duvar kağıdı oluşturup koyabiliyoruz. hatta gif uzantılı hareketli resimler denedim, onlar da çalışıyor ama tam ekran yapamadım.
veri aktarımı biraz yavaş oluyor ama acelemiz de yok, aktarsın keyfini çıkara çıkara mp3 ses kalitesi de fena değil, aslında ses biraz az ama kodlarla artıyor biliyorsunuz ki..
başka başkaaa... keşfettikçe paylaşırım artık. haa birkaç tane de resim çektim, onları da koyarım daha sonra.