arkdaşlar yaptığım modifiyeler sonucu çok güzel bir ses çıkartıyor son ses sadece kulaklık için 12. seviye dış ses için ve e250 yi ses bakımından daha kuvvetli
l760 alamyı düşünüyorum ama şarjının çok az gitti soyleniyo bide kamerası nasıl d900i nin 3.2 mp olmasına ragmen pekde iyi çekmiyo samsunglar ilk olarak tel. hafızasına alıyo ama l760 direk karta alabiliyo diolar
Arkadaşlar ben de hediye olarak bu telefonu almayı düşünüyorum. Telefonun kullanımı nasıl,menu hızlı mı bunları çok merak ediyorum.Hediye edeceğim kişi bu zamana kadar hep Nokia kullanmış bir bayan.Bundan dolayı menude sıkıntı çekebilir diye düşündüm.Sanırım L760'ın kırmızı modeli var.Kırmızısını almaya karar verdim.
Kullananlar şöyle genel bir yorum yaparsa çok sevinirim.Özellikle w810i ile bu telefon arasında kaldım.
Dostum w810 artık eski bir cep tel.GÖrünüm özellik kamerası ve mp3 çalarıda güzel olan hızlı menüsü olan Samsungu tercih et.Çok şık artık w810 herkeste var bari bayana alacaksın özel olsun.
Olaya cep tel yönünden bakınca bana yetti açıkcası ve görenler samsung nasıl bir cep tel çıkarmış diyorlar. Herkeste aynı cep tel olunca bu bende karizma yarattı :D
Cevaplar için sağolun. Peki kırmızı renk hakkında bir fikriniz var mı ? Alacağım kişi lise genci fln değil,olgun bir insan,eğer renk sırıtıyorsa başka bir renk düşünebilirim.
Hem araştırdım biraz,kesin kararım bunu almak olacak.Sadece renk konusunda kararsızım.
Arkadaşlar buna benzer her yerde yazmayan veya hepimizin hemen farkına varamayacağı ayrıntılar hakkındaki bilgilerinizi paylaşır mısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: murat7786
l760 alamyı düşünüyorum ama şarjının çok az gitti soyleniyo bide kamerası nasıl d900i nin 3.2 mp olmasına ragmen pekde iyi çekmiyo samsunglar ilk olarak tel. hafızasına alıyo ama l760 direk karta alabiliyo diolar
Arkadaşlar ben de hediye olarak bu telefonu almayı düşünüyorum. Telefonun kullanımı nasıl,menu hızlı mı bunları çok merak ediyorum.Hediye edeceğim kişi bu zamana kadar hep Nokia kullanmış bir bayan.Bundan dolayı menude sıkıntı çekebilir diye düşündüm.Sanırım L760'ın kırmızı modeli var.Kırmızısını almaya karar verdim.
Kullananlar şöyle genel bir yorum yaparsa çok sevinirim.Özellikle w810i ile bu telefon arasında kaldım.
bende bu telefonu eşime hediye aldım.. rengini gül kurusu diye almıştım biraz renk körüyüm meğersem kahverengi imiş .. ismi gold diye geçiyor.. ben rengi hakkında bir şey demeden özellikle rengini çok beğendiğini söyledi kendiliğinden. menüsü hızlı gayet iyi yani. şarjı daha yeni kullanıyoz iyi gidiyor gibi geldi bana..benim 6300 ım var yakında kıyaslama yaparım burdan yazarım.. ,lk gözlemim çok güzel olduğu .. tip olarak bayanlar daha çok beğeniyor samsungu.. menu ulaşımları karışık gibi gelebilr alışınca bir sorun yok. menü geçişleri gayet hızlı ,çıkan tuş sesleri yana doğru açılan küçük menüler var onlar çok hoşuma gitti.. ana ekranda arka planda sürekli slayt şeklinde resim gösterimi falan var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 31 Aralık 2007; 12:59:42 >
bende bu telefonu eşime hediye aldım.. rengini gül kurusu diye almıştım biraz renk körüyüm meğersem kahverengi imiş .. ismi gold diye geçiyor.. ben rengi hakkında bir şey demeden özellikle rengini çok beğendiğini söyledi kendiliğinden. menüsü hızlı gayet iyi yani. şarjı daha yeni kullanıyoz iyi gidiyor gibi geldi bana..benim 6300 ım var yakında kıyaslama yaparım burdan yazarım.. ,lk gözlemim çok güzel olduğu .. tip olarak bayanlar daha çok beğeniyor samsungu.. menu ulaşımları karışık gibi gelebilr alışınca bir sorun yok. menü geçişleri gayet hızlı ,çıkan tuş sesleri yana doğru açılan küçük menüler var onlar çok hoşuma gitti.. ana ekranda arka planda sürekli slayt şeklinde resim gösterimi falan var.
Cevabın için çok teşekkür ederim.Benim bahsettiğim renk de kahverengi zaten.Fotolarda kırmızı gibi gözüküyor ama biraz koyu bir renk.Renk hoşuma gitti,aynı şekilde yeşil renk de çok hoş..Ama bu cevabınızdan sonra kahverengiyi alacağım sanırım.
@Baracuda'nın da dediği gibi herkesin kullandığı w810i almaktansa L760 almak çok mantıklı.Herkesin kullandığı ürünlere karşı nedense alerjim var.