Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung [L760 FAN CLUB KULLANANLAR]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: Samsung [L760 FAN CLUB KULLANANLAR] Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
magicofgs

29 Aralık 2007; 1:09:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bende ilk şarjdan sonra 3 gün gitti. 2. şarjdan sonra bu 4. gün bitti hala şarj bitmedi sanırım 5 gün gidicek.

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu
UEFA & SUPER CUP WINNER
Ölümüne CİMBOM
41gokhan41

Sisteme Gözat

29 Aralık 2007; 13:51:39 

arkdaşlar yaptığım modifiyeler sonucu çok güzel bir ses çıkartıyor son ses sadece kulaklık için 12. seviye dış ses için ve e250 yi ses bakımından daha kuvvetli

murat7786

29 Aralık 2007; 17:08:46 

l760 alamyı düşünüyorum ama şarjının çok az gitti soyleniyo bide kamerası nasıl d900i nin 3.2 mp olmasına ragmen pekde iyi çekmiyo samsunglar ilk olarak tel. hafızasına alıyo ama l760 direk karta alabiliyo diolar

dr0wn1ng

29 Aralık 2007; 17:21:36 

Arkadaşlar ben de hediye olarak bu telefonu almayı düşünüyorum.
Telefonun kullanımı nasıl,menu hızlı mı bunları çok merak ediyorum.Hediye edeceğim kişi bu zamana kadar hep Nokia kullanmış bir bayan.Bundan dolayı menude sıkıntı çekebilir diye düşündüm.Sanırım L760'ın kırmızı modeli var.Kırmızısını almaya karar verdim.

Kullananlar şöyle genel bir yorum yaparsa çok sevinirim.Özellikle w810i ile bu telefon arasında kaldım.

| Toshiba A100-847 Notebook | Seagate FreeAgent Pro 320gb External | Canon PowerShot A520 | Sony NW-A1200 | Creative EP-630 | Siemens SeXy1 |
Baracuda

29 Aralık 2007; 17:48:29 

Dostum w810 artık eski bir cep tel.GÖrünüm özellik kamerası ve mp3 çalarıda güzel olan hızlı menüsü olan Samsungu tercih et.Çok şık artık w810 herkeste var bari bayana alacaksın özel olsun.

"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
Fiat Bravo Türkiye Platformu

TuRaN.z

29 Aralık 2007; 17:50:59 

Genel olarak Samsungun birçok açıdan gerçekten başarılı bir teli, eksikleri yok değil ama artıları sınıfında daha fazla...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

Baracuda

29 Aralık 2007; 17:54:27 

Olaya cep tel yönünden bakınca bana yetti açıkcası ve görenler samsung nasıl bir cep tel çıkarmış diyorlar.
Herkeste aynı cep tel olunca bu bende karizma yarattı :D

"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"

Baracuda

29 Aralık 2007; 17:56:44 

Muhteşem 3'lü...Hemen ekleyeyim kullandığım cep teller Samsung l760 sony k790i ve sony P990i

"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"

dr0wn1ng

29 Aralık 2007; 18:08:32 

Cevaplar için sağolun.
Peki kırmızı renk hakkında bir fikriniz var mı ?
Alacağım kişi lise genci fln değil,olgun bir insan,eğer renk sırıtıyorsa başka bir renk düşünebilirim.

Hem araştırdım biraz,kesin kararım bunu almak olacak.Sadece renk konusunda kararsızım.

| Toshiba A100-847 Notebook | Seagate FreeAgent Pro 320gb External | Canon PowerShot A520 | Sony NW-A1200 | Creative EP-630 | Siemens SeXy1 |
honan

29 Aralık 2007; 19:29:27 

ben her rengini gördüm ama kırmızıyı görmedim, eşime lacivertini aldım, çok hoş bir renk, bir de yeşilli grilisi güzeldi bayan için.

honan

29 Aralık 2007; 19:31:39 

Arkadaşlar buna benzer her yerde yazmayan veya hepimizin hemen farkına varamayacağı ayrıntılar hakkındaki bilgilerinizi paylaşır mısınız?
quote:

Orjinalden alıntı: murat7786

l760 alamyı düşünüyorum ama şarjının çok az gitti soyleniyo bide kamerası nasıl d900i nin 3.2 mp olmasına ragmen pekde iyi çekmiyo samsunglar ilk olarak tel. hafızasına alıyo ama l760 direk karta alabiliyo diolar

R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Aralık 2007; 11:36:59 

Mesaj sesini diğer samsunglarda oldugu gıbı degıstıremıyoruz dımı??

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
41gokhan41

Sisteme Gözat

30 Aralık 2007; 21:31:59 

ewet ama mmf yapabiliryorsun

ornapsen

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

31 Aralık 2007; 11:05:45 

quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

Arkadaşlar ben de hediye olarak bu telefonu almayı düşünüyorum.
Telefonun kullanımı nasıl,menu hızlı mı bunları çok merak ediyorum.Hediye edeceğim kişi bu zamana kadar hep Nokia kullanmış bir bayan.Bundan dolayı menude sıkıntı çekebilir diye düşündüm.Sanırım L760'ın kırmızı modeli var.Kırmızısını almaya karar verdim.

Kullananlar şöyle genel bir yorum yaparsa çok sevinirim.Özellikle w810i ile bu telefon arasında kaldım.

bende bu telefonu eşime hediye aldım.. rengini gül kurusu diye almıştım biraz renk körüyüm meğersem kahverengi imiş .. ismi gold diye geçiyor.. ben rengi hakkında bir şey demeden özellikle rengini çok beğendiğini söyledi kendiliğinden. menüsü hızlı gayet iyi yani. şarjı daha yeni kullanıyoz iyi gidiyor gibi geldi bana..benim 6300 ım var yakında kıyaslama yaparım burdan yazarım.. ,lk gözlemim çok güzel olduğu .. tip olarak bayanlar daha çok beğeniyor samsungu.. menu ulaşımları karışık gibi gelebilr alışınca bir sorun yok. menü geçişleri gayet hızlı ,çıkan tuş sesleri yana doğru açılan küçük menüler var onlar çok hoşuma gitti.. ana ekranda arka planda sürekli slayt şeklinde resim gösterimi falan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 31 Aralık 2007; 12:59:42 >

Online uçak simulasyonu oyunu WARBIRDS