Şimdi Ara

Skype-Yazılı Mesaj Geçmişi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
199.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: playstyle

    quote:

    Orijinalden alıntı: gm_dscvry

    Merhaba arkadaslar general mobile discovery kullanicisiyim skype'taki yazismalarimi silemiyorum uygulama yoneticisinde verileri temizle dedigimde mesajlar silinmiyor baska yolu var mi yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar birde benim baska marka telefon kullanan arkadasim var onda mesajlar siliniyor telefondan kaynaklaniyor olabilir mi

    konuşma yapılan kişinin üzerine basılı tutarsan sil seçeneği gelecek !

    Öyle denerse sadece geçmişten kaldır seçeneği var. Bu sorunun çözümünü bulan olmadı mı daha?
  • ÇOK DEĞERLİ HAYIRSEVERLER;
    ÇEVREMİZDE İHTİYACI OLAN ANCAK GURURUNDAN DOLAYI NAKİT YARDIM KABUL ETMEYEN HATTA BÖYLE BİR YOLA BAŞVURMAYI AKLINA GETİRMEYEN 10 AİLENİN EN AZ 1 ÇOCUĞUNUN 3 YILLIK EĞİTİM MASRAFLARI İÇİN 6 GÖNÜLLÜ ARKADAŞ BİR ARAYA GELDİK VE BASİT BİR İNTERNET SİTESİ YAPTIK. GÖNÜLLÜ OLARAK DA BU SİTENİN TANITIM FAALİYETLERİNİ ÜSTLENDİK. HEDEFE ULAŞILIRSA BU AİLELERE YAPILACAK YARDIMI BURS GİBİ GÖSTERECEĞİZ.
    5 KURUŞ ÖDEMEDEN , SADECE SAYFAYA GİREREK, BİR KAÇ ADIMDA DESTEK OLABİLİRSİNİZ. YAKLAŞIK 15.000.000 (15 MİLYON) TIKLAMAYA ULAŞILMASI GEREKİYOR.
    PROJENİN BAŞARILI OLMASI HALİNDE BUNUNLA İLGİLİ BİR ORGANİZASYON BİLE KURMAYI HEDEFLİYORUZ.
    LÜTFEN SADECE AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK, SİTEYE TIKLAYARAK DESTEK OLALIM.
    1-http://www.clickthehotel.com sitesine giriyoruz,
    2- START yazan butona tıklıyoruz,
    3- Karşımıza çıkan arama ekranında “Nerede” yazan yere herhangi bir il ( şehir) yazıyoruz, giriş tarihini seçip “Ara” butonuna tıklıyoruz,
    4- Karşınıza yeni sekmede açılan bir sayfa çıkacak. Burada çıkan otellerin içeriğinde bir oda tipi seçip ( yanında booking.com, venere.com, agoda.com, hotels.com, …vb yazan yerlerden birini ) tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra yeni bir sekme açılıp 5 saniye içinde yönlendirme olacak.

    Mobilde de hemen hemen aynı adımlar, dikkat etmemiz gereken tek şey booking.com, venere.com, agoda.com, hotels.com, …vb asıl rezervasyon sitesine yönlenmesi.

    Bu yönlendirme tamamlandığında işlem bitmiş oluyor ve hedefe giden yolda cebinizden 1 kuruş bile harcamadan katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Gerçekten rezervasyon yaptıracak olanlarınız varsa rezervasyonunuzu bu site aracılığı ile yaptırmanızın daha büyük katkı sağlayacağını da hatırlatalım.

    *** Hiçbir bilginiz kaydedilmez. Kesinlikle virüs gibi riskler yoktur. Dünyanın önde gelen tanınmış rezervasyon siteleri sistemin içindedir.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.