kardeş kusura bakma bugün gelemedim biraz dışarı çıkmam gerekti. Yarın malzemeyi alıp gelecem konevi iş merkezinde menemen yapacaz
quote:Orjinalden alıntı: PHI Kızma hemen sana süpriz yapacaktık(yalan) Dayımların dükkandan taze yumurta hapisanedende çiftli ekmek al gel
quote:Orjinalden alıntı: TiriT quote:Orjinalden alıntı: PHI Kızma hemen sana süpriz yapacaktık(yalan) Dayımların dükkandan taze yumurta hapisanedende çiftli ekmek al gel İstediniz de getirmedik mi Neyse kaçtım ben
kardeş bugün de benim işim var öğlen dışarı çıkmam lazım Malum Valide Sultan la bayram alışverişleri, arabayla evden alıp çarşı pazar yapacaz Menemen severim dün bizde öğlen menemen yedik
B.S.S şimdi poğcaları götürüyor yanında da çay demlemiş Bide ballandıra ballandıra anlatıyo Afiyet olsun
quote:Orjinalden alıntı: prokizya B.S.S şimdi poğcaları götürüyor yanında da çay demlemiş Bide ballandıra ballandıra anlatıyo Afiyet olsun
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. kardeş bugün de benim işim var öğlen dışarı çıkmam lazım Malum Valide Sultan la bayram alışverişleri, arabayla evden alıp çarşı pazar yapacaz Menemen severim dün bizde öğlen menemen yedik Tamam kardeş bayramlaşma yapalım ozaman görüşürüz Forever menemen
quote:Orjinalden alıntı: prokizya B.S.S şimdi poğcaları götürüyor yanında da çay demlemiş Bide ballandıra ballandıra anlatıyo Afiyet olsun saol
quote:Orjinalden alıntı: TiriT quote:Orjinalden alıntı: fuducuk 10 yap şunu. Senin için çift sarılı 2 yumurta kırarız abi Çift sarılı hemde, eyvallah.