Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
5 MP TELEFONLAR -N95 ,K850i, G600 VE LG VIEWTY- KAMERALARA KARSI....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> 5 MP TELEFONLAR -N95 ,K850i, G600 VE LG VIEWTY- KAMERALARA KARSI.... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GFB BerLiN

17 Aralık 2007; 23:22:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkes göz atsin. Gercekten güzel detaylar sunulmus..
http://www.dialaphone.co.uk/blog/?p=681

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFB BerLiN -- 17 Aralık 2007; 23:25:14 >

Lyclah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Aralık 2007; 16:51:13 

Fotoğrafla uğraşan biri olarak fotograf makinalarıın bu kadar aşağılanabileceğini tahmin edemezdim..

safaq

25 Aralık 2007; 10:35:05 

fotoğraf makineleri ile cep telefonlarının fotoğraf kalitesini karşılaştırmak yanlıştır

vs

aynen bunun gibi bir şey yapmaktır
GFB BerLiN

25 Aralık 2007; 17:38:10 

quote:

Orjinalden alıntı: safaq

fotoğraf makineleri ile cep telefonlarının fotoğraf kalitesini karşılaştırmak yanlıştır

vs

aynen bunun gibi bir şey yapmaktır

kismen katiliyorum,cok profesyonel 10000 euroluk makinalara kafa tutamazlar bence,fakat bircok 100 euroluk 10 mp kameraya kafa tutabilcek güce geldiler. bu konuda yukardaki linkte ayrintilari görebiliriz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFB BerLiN -- 25 Aralık 2007; 18:38:03 >

Ermeni_Surprizi

25 Aralık 2007; 18:04:59 

kompakt dijital fotoğraf makineleriyle üst düzey kameralı cep telefonları bence kıyaslanabilir. ancak asla pahalı olan D-SLR tarzı fotoğraf makineleriyle kıyaslanması çok abes olur

Eski Nick: BeBeto18
qfirat

25 Aralık 2007; 22:58:40 

FOTOĞRAF MAKİNESİNİN YERİNİ BENCE HİÇ Bİ ZAMAN TUTAMIYACAKLAR VİDEO CAMERANINDA

E2220 2,4Ghz 1MB Chache 800FSB 65w ASUS P5K SE P35 DDR2 1066Mhz 1333FSB KATI KAPASITOR ANAKART 2 GB KİNGTON 800 MHZ MSI 9600GT OC GDDR3 512MB EKRAN KARTI 250GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK
160 SEGATE SAMSUNG DVD WRİTER CREATİVE SOUND BLASTER X-Fİ XTREME MUSIC LOGİTECH Z 5500
Ermeni_Surprizi

25 Aralık 2007; 23:05:49 

bu kadar emin konuşma, ilk çıkan kameralı telefonlara bak (CIF boyutu) şimdiki N82,N95 lere bak. ne kadar uçurum var değil mi? o zamanlar cep telefonlarına Xenon flaş yerleşecek, Auto Focusvs.. eklenecek cep telefonlarına deseler ha s... derdik değil mi? bence şuan değil ama önümüzdeki 3 sene içerisinde dijital fotoğraf makinelerinin yerini tutabilir cep telefonları. ben şahsen N93i'nin video kalitesini çok beğeniyorum ve video kamerayım diye gezen çok cihaz var ve bir çoğundan da kaliteli çekiyor N93i.. neyse herşeyi zaman gösterecek..

over and under

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Aralık 2007; 23:33:58 

Zaman içerisinde belki kafa tutabilecekler belkide çok pahalı çiplerle geçecekler kim bilir ?
Ancak gerçek olan birşey varki şu an için hiçbir cep telefonunu kaliteli bir fotoğraf makinesi veya video kameraya değişmem

Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; ama sağlıklarını geri almak için para öderler. Yarından endişe ederken bugünü unuturlar. Dolayısıyla ne bugünü ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar; ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
Katze

26 Aralık 2007; 14:35:51 

Ses çıkışı olarak rakip oldular (müzik cihazları ile) fakat belki çok ileride kompakt makinelerle kıyaslanabilir. (Örneğin; Samsung B600 gibi bir model)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 26 Aralık 2007; 14:37:15 >

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
My photographs: http://llovegood.deviantart.com
Ermeni_Surprizi

26 Aralık 2007; 14:46:58 

Grundig diye bir marka var yurt dışında (Avrupa ülkelerinde) satılıyor. bir Canon'un, bir Leica'nın kamera özelliklerini, menüsünü, herşeyini sunabilen birçok cep telefonu var Grundig'in. bir sitede Canon'un üst segmentteki kompakt bir dijital fotoğraf makinesi ile Grundig marka cep telefonunun (model numarası çok karışıktı hatırlamıyorum ama araştırıcam) en iyi ayarlarla yapılmış fotoğraf kıyaslaması vardı. Grundig ***** her alanda daha iyi performans sergiledi. Canon 4 yıldız, Grundig 5 yıldız aldı. ama ne yazık ki TR'de satışa sunulan iyi kameralı telefonların nerdeyse hiçbiri iyi bir kompakt dijital fotoğraf makinesi kadar kalite sergileyemiyorlar

bu arada İPhone'un müzik kalitesi hakkında bi bilgisi olan var mı çok merak ediyorum. ben şahsen hiç dinlemedim İPhone'dan.. N91'e göre nasıl bilen dinleyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeBeto18 -- 26 Aralık 2007; 14:49:36 >

GFB BerLiN

26 Aralık 2007; 15:28:08 

quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

Grundig diye bir marka var yurt dışında (Avrupa ülkelerinde) satılıyor. bir Canon'un, bir Leica'nın kamera özelliklerini, menüsünü, herşeyini sunabilen birçok cep telefonu var Grundig'in. bir sitede Canon'un üst segmentteki kompakt bir dijital fotoğraf makinesi ile Grundig marka cep telefonunun (model numarası çok karışıktı hatırlamıyorum ama araştırıcam) en iyi ayarlarla yapılmış fotoğraf kıyaslaması vardı. Grundig ***** her alanda daha iyi performans sergiledi. Canon 4 yıldız, Grundig 5 yıldız aldı. ama ne yazık ki TR'de satışa sunulan iyi kameralı telefonların nerdeyse hiçbiri iyi bir kompakt dijital fotoğraf makinesi kadar kalite sergileyemiyorlar

bu arada İPhone'un müzik kalitesi hakkında bi bilgisi olan var mı çok merak ediyorum. ben şahsen hiç dinlemedim İPhone'dan.. N91'e göre nasıl bilen dinleyen var mı?

n91'e karsi bilemem,fakat ses kalitesi güzel.

..Knight..

Sisteme Gözat

26 Aralık 2007; 17:53:47 

quote:

ama ne yazık ki TR'de satışa sunulan iyi kameralı telefonların nerdeyse hiçbiri iyi bir kompakt dijital fotoğraf makinesi kadar kalite sergileyemiyorlar

Revolver, Nokia N95 ve Samsung S500'ün fotoğraf karşılaştırmasını forumda yayınlamıştı. S500 alt segmentte yer alan bir kompakt kamera olmasına rağmen N95'e göre biraz daha iyi performans sergiliyordu. Kameranın fiyatı 150 YTL civarında...