Ben imzamdaki sistemi kullanıyorum.Ati tray tool u kullanmaya çalıştım ama yaptığım en ufak değişiklikte birgisayar reset atıyor.bunun sebebi nedir.bende Ati tool kullanmak zorunda kaldım.Ati tool ile GPU 725 den 810 a memory de 1600 den 2100 e rahat çıkıyor.Ama Tray tool un özelliklerin mahrum kalıyorum maalesef.Bu reset atmanın sebebi nedir.Güç kaynağı desek Ati tool da sorun çıkmıyor...
Arkadaşlar bu programın versiyonu 1.3.6.1042 lakin daha üst sürümleride var neden onları kullanmayı denemiyoruz. Birde 2600 pro sonic ddr3 600/1400 ekran kartı bu program ile oc olurmu veya olabilecek bir program yokmu? Ati tool ile bir türlü olmadı ne yaptıysam def. haline geri döndü.
ARKADAŞLAR bende son sürümü indirdim fakat çalıştıramıyorum programı vista 64 bit kullanıyorum dijital olarak imzalanmamış sürüçü diyor açamıyo bitürlü nasıl açarız bu mereti ?
arkadaşlar ben 4870 ve vista kullanıyorum ancak program bisonraki windows açılışında çöküyor,yapılan ayarlar gidiyor ve tekrar yapılamıyor.ben sadece fan hızı ve osd display i kullanıyodum ancak sadece fan hızını kontrol edebiliyorum şuan.beta olduğu için midir?
mrb arkadaşlar.ekran kartım ati hd3200 o/b bu karta o/c yapma imkanım varmı?
benim ECS 780gm-a anakart da aynı ekran kartı var 1-2 ay kullanmıştın onboard kartlara göre oldça iiyidir. Bios ayarlarından Mhz sini yükseltmek mümkün. Ati Tray Tool ile denemedm.
Anakart özelliğine göre değişir Bios menüsü beninm karta göre anlatıcam.
Eğer ECS 780gm-a anakart kullanıosan aynen bu şekilde..
Önce bios a giriyoruz (pc açılışında DEL tuşuna basarak) Daha sonra Bios ta oveclock yapılan bölüme girmemiz lazm benim anakartda M.I.B (MB Intelligent Bios) die bi seçenek var oveclcok ayaraları burada. Buraya girdikten sora GFX ENgine Clock Override die bi seçenek var o Disable dir büyük ihtimal onu Enable yapıpı aktif hale getiriyoruz ve karşımıza ekran kartımızn Mhz si çıkıo standart olarak 500 oluo. Bunu değiştirerek ekran kartını hızlandırabilirsn. Birden çok yükseklere çıkarma ben 600-650 arası çalıştıroyodum.
ya arkadaşlar imzamdaki donanıma sahibim fakat Ati tray tools la ne yaparsam yapayım o.c la ilgili hep reset atıyor araştırıdım fakat bi çözüm bulamadım. bu konuda yardımcı olabilirimisiniz? neden atar nasıl o.c yapabilirim?
arkadaşlar ben bu program ile sistemdeki kartın(palit 4870 sonic) 2 fanınıda kontrol altına alabilirmiyim.yani oyun dışında fanları %35-10 arasında çalıştırabilirmiyim???
yahu şunu bi vista 64 de nasıl calışıcak anlatacak bir tane insan yokmu dh forumunda