quote:
Oyunumuz beta versiyonuna kısmen geçmiştir. Oyun İsimi : Karadiyar Web Adresi : www.karadiyar.com Üyelik alımları henüz aktif değildir. Şimdilik forumlarımız açıktır. OYUN TANITIM VİDEOSU Video açılırken "yükleniyor" yazısı çok uzun kalırsa sağ tıklayıp playe basarsanız preloading biter ve video başlar... GÜNCELLEME (21 Ağustos 2008 Perşembe Saat 04:56) Daha öncede dediğim gibi oyunda yapılacak şeylerin alternatiflerini gün geçtikce arttırıyorum. Şöyle diyeyim bu oyunda köy kurup,onu geliştirmiyoruz.Tamamlanmak üzere olan oyun projemde bir karakter yaratıyoruz,onu geliştiriyoruz.Ama sadece karakteri değil.Ehlileştirdiğimiz dragonları,birliğimize aldığımız askerleri hepsini geliştiriyoruz.Yani tecrübe olayı sadece bizim karakterimizde değil.Oyunda tek bir hesap sahibi birisi sanki 4-5 tane hesabı kontrol eder gibi sadece kendi karakterini değil ona bağlı olan şeyleride geliştirebilecek. Şuan birlik sistemi bitti ve bir ss ile size onu tanıtayım.Bu bölüm ile ilgili detaylı bilgi 5.sayfada mevcutdur. ___________________________________________________________________ Oyun projesi tamamıyla olmasada değişmiştir.Telif sorunu yüzünden konu ve karakterler değiştirilip tekrar kurulum başladı. Normalde durdurup sonlandırmayı veya başka bir firmaya satmayı düşündüğüm bu projeyi ilgilenip 100 lerce mail atan ve başka başka forumlara konu açıp diğer insanlarla paylaşan destekleyiciler için vefa borcu sayıp kendim hazırlıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Oyun Seyis panelinden bir görüntü.Yeni oyunumuzda sadece hayvan olarak at değil dragonlar da kullanacaksınız.6 çeşit dragon güçlerine ve özelliklerine göre büyük savaşlarda size destek olacak. Eski haritanın 4x4 pixel boyutlarında coğrafik şekillerden yaptığım fırçalar sayesinde bağımsız yepyeni bir harita oluşturdum.Karakterlerinde bir kısımı gözükmekte.Özellikle siyah gözüken karakteri nazgullere benzer bir şekilde hazırladım.Ama onun adı Znabi ve o bir nazgul değil :) OYUNUN İLK SAVAŞI : Oyunun motoru ile ilgili çalışmalarım sürerken ilk random savaşı başlatabildim :) Oyunda Nildor isimli bölgeyi savunan askerlere yakın yerde barınan orc ve goblin orduları aynı topraklarda olmalarından sebep otomatik bir süre sonra savaş başladı ve liderlerden biri komuta etmeye oraya gitti.Otomatik olarak savaş alanına giden lider benim forum nickimle aynı ismi taşıyan Galathil isimli bir elf.Tabiki onunda gitmesiyle savaş kazanıldı ve herkese otomatik pm gönderildi savaş raporu.Savaşa katılıp kazananlarada ödülleri.Buyrun ilk savaş ve sonucu :) Eski Konu : (bu proje iptal edildi,şuan üst kısımdaki yapılıyor...) quote:
Arkadaşlar Yüzüklerin Efendisi isimli romanın web tabanlı oyununu yapma mücadelesi içindeyim. Belli bir aşamaya kadarda geldim.Hem ekran görüntülerini göstereyim hemde konuyu size anlatayım; Oyunda birçok isim mekan karakter hepsi kitaptan alıntı.Resimlerin çoğunluğu ise LOTR filminden alıntı(karakterler vs).Bu alıntılar ilerde benim başıma bir telif problemi olarak dönebilir diye düşündüm.Bu tarz çalıntı çok oyun var adam ismini lotr yapmıyorda dotr yapıyor.Bu şekilde telif problemi kalkıyor. Bu işten anlayan ve sorunuma çözüm bulacak arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. 1.Oyun haritası değişmelimi.Çünkü klasik bir orta-dünya haritası.Yoksa renklerle oynansa isimler değiştirilse yeterlimi... 2.Oyundaki karakterlerin resimleri değiştirilmeli.Yoksa sadece isim değişikliği yetermi... 3.Genel anlamda oyun içindeki üst düzey karakterlerin (aragorn,gandalf vs) resimleri ve isimleri değiştirilmeli... Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.Ayrıca oyun hakkında yorumlarınızıda merak ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Not : Oyunun tanıtımının yapıldığı bazı interaktif yayınlardan görüpte bana ulaşan 2 yabancı 1 türk firma sponsorluk teklif etti. Sponsorluk derken telif karşılama.2 yabancı oyun firmasının telifi bu konuda var.Fakat sadece board oyunu yani forum üzerinden rp açmaya yetiyordu.Diğer türk firmasıda bir sinema firması.Türkiyeye film getiren bir firma.Onların telifleride sadece yayınlama hakkı olarak geçiyor. O yüzden 3 firmada işimi görmedi... Giriş Ekranı Oyun İçi Anasayfa Bir Diğer Oyun İçi Anasayfa Oyun Haritası (Ogame'daki Galaksi Mantığına Benzer) Bir Diğer Oyun Haritası Resmi 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathil -- 5 Eylül 2008; 20:58:48 >