Bir çok kişi bilmez belki de bu telefonu. Çünkü nerden baksak bi 3-4 sene önceki bir model belki de daha fazla. Daha Nokia 3310'lar yeni piyasaya çıkmış herkes 3210'dan 3310'a geçerken Samsung N400 diye bir model çıkardı o zaman. Bi çok kişinin dikkatini çekmişti zamanında. Çıktığı zaman 3310'un iki katı fiyatında idi aşağı yukarı. İyi hatırlıyorum ben 3310'u 215milyon'a almıştım. N400 450 milyon lira idi o zaman. Bizim telefoncu bi abi getirmişti o zaman. Ses kaydı yapıyordu. Mavi ekranı vardı. Kaydedilen sesleri zil sesi yapabiliyorduk ki o zamanlar türünde ilkti bu cihaz. Auto Antenna yani otomatik anteni vardı ki bir de zaten insanın içini cız ettiriyordu o zamanlar. Kapağın açılması ile otomatik olarak çıkan incecik bir anten telefonun karizmasına karizma ekliyordu. Tasarımının altında ise ünlü İtalyan tasarımcı Pininfarina'nın imzası vardı. Adamın elinden zaten kötü bir şey beklemek mümkün mü? 4 yönlü joistiğini kapak hem kapalı hem açıkken kullanabiliyorduk. Seçim tuşları da öyleydi zira. Kapak açıkken de kapalı iken de kullanılabiliyordu.
Ekranına atanan ekran koruyucular ile daha bir enfes oluyordu bu telefon. Hatırlamışsınızdır eminim Samsung SGH N400'ü.
Böyle bir telefonun forumda konusu yokmuş. Hemen ekleyeyim dedim. Buyurun N400'cülerin mekânı olsun burası da
Şu anda ise piyasada bırakın temizini bulmayı kendisini bile bulamıyoruz. Halbuki bu telefon şu anda bile bir çok modelden çok daha karizmatik bir model.