arkdaslar nasıl hallolacagını buldum. ku990. co.uk adresınden dokumanları bulabılırsınız.ıslemlerı gerceklestırdım ve sorunsuz calısıyor suanda.bırkac gun ıcınde turkcelestırıp eklerım buraya. ayrıca sıtede baska bılgılerde ye alıyor. ku990 ın 4 ve 8 gb lık sdhc kartları destekledıgı yazıyor.fakat ufak bır sorun varmıs.eger 4 gb lık kart takıldıysa en az 2.1 gb lık alanın 8 gb lık kart takıldıysa en az 6.1 gb lık alanın doldurulması gerekıyormus.sebebı ıse tamamen yazılımsal.alet 2 gb karta gore tasarlanmıs ve kartta 2 gb tan fazla bos alan gordugu zaman bır celıskıye dusup kart yokmus gıbı davranabılıyormus:)bunun ıcınde suan bir düzenleme yapılıyor.
sonunda viewty'im geldi, nokia'dan sonra ilk kez başka bir telefon kullandım ve anladım ki bunca yıl nokia bizi boşuna yormuş, son derece basit bir kullanımı var viewty'nin, düşünün nokia'dan başka hiç bir telefon kullanmayan birisi bile rahatca eline alıp kullanmaya başlayabiliyor. Burada viewtycileri azıcık yorucam, telefon ile ilgili yapmam gereken bazı ayarlar var mı, özellikle tema değişimi yaparken hack lemekten ziyade, normal bir tema dosyasını hafıza kartına atıp ordan ekleyebiliyor muyuz?? Kısaca şunu yap bunu yap diyeceğiniz bişeyler varsa söyleyin lütfen....:))
sonunda viewty'im geldi, nokia'dan sonra ilk kez başka bir telefon kullandım ve anladım ki bunca yıl nokia bizi boşuna yormuş, son derece basit bir kullanımı var viewty'nin, düşünün nokia'dan başka hiç bir telefon kullanmayan birisi bile rahatca eline alıp kullanmaya başlayabiliyor. Burada viewtycileri azıcık yorucam, telefon ile ilgili yapmam gereken bazı ayarlar var mı, özellikle tema değişimi yaparken hack lemekten ziyade, normal bir tema dosyasını hafıza kartına atıp ordan ekleyebiliyor muyuz?? Kısaca şunu yap bunu yap diyeceğiniz bişeyler varsa söyleyin lütfen....:))
telefonun hayırlı olsun arkadaşım. senden rica etsem çektiğin fotolardan buraya koyarmısın?
sağoll arkadasım!! ben telefonla çok resim çekmem, ama bir iki manzara çekip ekleyeyim... viewtyciler benim tel 2.eldi adam bir alarm eklemiş telefona silemiyorum, var mı bi yöntemi almanyadan almıstım özellikle GFB arkadasım nerelerdesin yahu??
gercekten igrenc bir yandan gorunusu var, estetigin e si bile yok. nedir o alt koselerdeki U donusu. stil yapcaz diye ne hale sokmuslar guzelim telefonu. ban ban ban
sağoll arkadasım!! ben telefonla çok resim çekmem, ama bir iki manzara çekip ekleyeyim... viewtyciler benim tel 2.eldi adam bir alarm eklemiş telefona silemiyorum, var mı bi yöntemi almanyadan almıstım özellikle GFB arkadasım nerelerdesin yahu??
Alarm yerine girmeyi biliyormusunuz? Bilmiyorsaniz ona göre yardim edeyim..
gercekten igrenc bir yandan gorunusu var, estetigin e si bile yok. nedir o alt koselerdeki U donusu. stil yapcaz diye ne hale sokmuslar guzelim telefonu. ban ban ban
ayrıca su kalemlerden de kurtulmalı tum markalar.
kalem kulanmak zorunda degilsiniz,adamlar kibarligina kulanmak isteyenlere secim sunmus.. Birde telefon V seklindemi olmaliydi onu anlamadim. Begenmediysenizde bu kadar yerlere vurmaya gerek yok. Dokunmatikler bu yilin modasi olmus,siz tuslara basmaya devam edin..