Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LG VIEWTY INCELEMELERIM (A'DAN - Z'YE HERSEY FORUMDA ILK)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: LG VIEWTY INCELEMELERIM (A'DAN - Z'YE HERSEY FORUMDA ILK) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mitmete

14 Ağustos 2008; 10:22:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkdaslar nasıl hallolacagını buldum.
ku990. co.uk adresınden dokumanları bulabılırsınız.ıslemlerı gerceklestırdım ve sorunsuz calısıyor suanda.bırkac gun ıcınde turkcelestırıp eklerım buraya.
ayrıca sıtede baska bılgılerde ye alıyor.
ku990 ın 4 ve 8 gb lık sdhc kartları destekledıgı yazıyor.fakat ufak bır sorun varmıs.eger 4 gb lık kart takıldıysa en az 2.1 gb lık alanın 8 gb lık kart takıldıysa en az 6.1 gb lık alanın doldurulması gerekıyormus.sebebı ıse tamamen yazılımsal.alet 2 gb karta gore tasarlanmıs ve kartta 2 gb tan fazla bos alan gordugu zaman bır celıskıye dusup kart yokmus gıbı davranabılıyormus:)bunun ıcınde suan bir düzenleme yapılıyor.

samsung r60 plus(t9300,3gb ram,250gb hdd,ati x2300)
lg viewty ku990
sx1 e ihanet ettim...
barocka

14 Ağustos 2008; 17:25:55 

hocam valla canon dan sonra LGnin fotoları en kaliteli duruyor buradan ben öyle anladım yani
http://www.gsmarena.com/grand_five_megapixel_shootout-review-206p2.php çok güzel dizayn edilmiş telefon bence parası olan kaçırmasın ben bi 2 seneye alırım heralde

<notebook sistemim>lg E500 u.ap44t
-iηтєL ćσяє 2 duσ т7700 Saηтa яσSa || 15.4"wxqa Fв тFт 1280x800paяLaк єкяaη || 2 qв ddя2 667мhz || hdd 200 qв || ηωidia qєFσяćє qσ 8600 256 мв || audiσ 5.1ćh dσLвγ diqiтaL-
----------------
<masaüstü sistemim>
<pєηтiuм 4 3.0 ghz || Fσxćσηη aηaкaят ||160 qв Saтa hdd ||
512 ddя2 533мhz || q Fσrcє Fx 5500>
Roque_Jn

19 Ağustos 2008; 23:59:21 

sonunda viewty'im geldi, nokia'dan sonra ilk kez başka bir telefon kullandım ve anladım ki bunca yıl nokia bizi boşuna yormuş, son derece basit bir kullanımı var viewty'nin, düşünün nokia'dan başka hiç bir telefon kullanmayan birisi bile rahatca eline alıp kullanmaya başlayabiliyor. Burada viewtycileri azıcık yorucam, telefon ile ilgili yapmam gereken bazı ayarlar var mı, özellikle tema değişimi yaparken hack lemekten ziyade, normal bir tema dosyasını hafıza kartına atıp ordan ekleyebiliyor muyuz?? Kısaca şunu yap bunu yap diyeceğiniz bişeyler varsa söyleyin lütfen....:))

2008 honda civic dream galaxy gri
lg ku990 viewty
dell inspiron 6400
tolyo

20 Ağustos 2008; 17:04:45 

quote:

Roque_Jn

sonunda viewty'im geldi, nokia'dan sonra ilk kez başka bir telefon kullandım ve anladım ki bunca yıl nokia bizi boşuna yormuş, son derece basit bir kullanımı var viewty'nin, düşünün nokia'dan başka hiç bir telefon kullanmayan birisi bile rahatca eline alıp kullanmaya başlayabiliyor. Burada viewtycileri azıcık yorucam, telefon ile ilgili yapmam gereken bazı ayarlar var mı, özellikle tema değişimi yaparken hack lemekten ziyade, normal bir tema dosyasını hafıza kartına atıp ordan ekleyebiliyor muyuz?? Kısaca şunu yap bunu yap diyeceğiniz bişeyler varsa söyleyin lütfen....:))

telefonun hayırlı olsun arkadaşım. senden rica etsem çektiğin fotolardan buraya koyarmısın?

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...

Roque_Jn

21 Ağustos 2008; 18:33:23 

sağoll arkadasım!! ben telefonla çok resim çekmem, ama bir iki manzara çekip ekleyeyim... viewtyciler benim tel 2.eldi adam bir alarm eklemiş telefona silemiyorum, var mı bi yöntemi almanyadan almıstım özellikle GFB arkadasım nerelerdesin yahu??

2008 honda civic dream galaxy gri
lg ku990 viewty
dell inspiron 6400
Angelismeee

27 Ağustos 2008; 19:10:29 

wievty= igrenc profil

gercekten igrenc bir yandan gorunusu var, estetigin e si bile yok.
nedir o alt koselerdeki U donusu. stil yapcaz diye ne hale sokmuslar guzelim telefonu. ban ban ban

ayrıca su kalemlerden de kurtulmalı tum markalar.

asosyal+asosyal = asosyal

sosyal + asosyal = sosyal

sosyal+sosyal = 0
gaspery

28 Ağustos 2008; 0:42:41 

quote:

Orjinalden alıntı: barocka

hocam valla canon dan sonra LGnin fotoları en kaliteli duruyor buradan ben öyle anladım yani
http://www.gsmarena.com/grand_five_megapixel_shootout-review-206p2.php çok güzel dizayn edilmiş telefon bence parası olan kaçırmasın ben bi 2 seneye alırım heralde

Dh Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu
berbes

29 Ağustos 2008; 16:34:03 

arkadaşlar ben telefona avi formatında bir divx film i attım çalıştır dediğimde desteklenmeyen format diyor nasıl oluyor bu..

tolyo

1 Eylül 2008; 15:23:45 

quote:

berbes

arkadaşlar ben telefona avi formatında bir divx film i attım çalıştır dediğimde desteklenmeyen format diyor nasıl oluyor bu..

belki pixeli büyük gelmiştir arkadaşım videonun pixelini telefona göre ayarlayıp bide öyle dene.

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...

berbes

2 Eylül 2008; 7:14:18 

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

berbes

belki pixeli büyük gelmiştir arkadaşım videonun pixelini telefona göre ayarlayıp bide öyle dene.

kaç pixel olması gerekiyor?

GFB BerLiN

3 Eylül 2008; 3:51:05 

quote:

Orjinalden alıntı: berbes

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

berbes

kaç pixel olması gerekiyor?

640x480 bildigim kadariyla..

GFB BerLiN

3 Eylül 2008; 3:53:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Roque_Jn

sağoll arkadasım!! ben telefonla çok resim çekmem, ama bir iki manzara çekip ekleyeyim... viewtyciler benim tel 2.eldi adam bir alarm eklemiş telefona silemiyorum, var mı bi yöntemi almanyadan almıstım özellikle GFB arkadasım nerelerdesin yahu??

Alarm yerine girmeyi biliyormusunuz?
Bilmiyorsaniz ona göre yardim edeyim..

GFB BerLiN

3 Eylül 2008; 3:55:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Angelismeee

wievty= igrenc profil

gercekten igrenc bir yandan gorunusu var, estetigin e si bile yok.
nedir o alt koselerdeki U donusu. stil yapcaz diye ne hale sokmuslar guzelim telefonu. ban ban ban

ayrıca su kalemlerden de kurtulmalı tum markalar.

kalem kulanmak zorunda degilsiniz,adamlar kibarligina kulanmak isteyenlere secim sunmus..
Birde telefon V seklindemi olmaliydi onu anlamadim. Begenmediysenizde bu kadar yerlere vurmaya gerek yok. Dokunmatikler bu yilin modasi olmus,siz tuslara basmaya devam edin..

sametmenderes

3 Eylül 2008; 13:43:24 

burada telefonun dokunmatik olmasına ve de ozelliklerine birsey denilmemis ki...

dikkat edersen... kalemlerden kurtulmalı diyede wievty ye ozel degil bir genelleme yapılmıs... tum hepsi icin..

wievty nin gorunusunun cok kotu oldugununu yazmıs o kadar. U donusunden kasıt:

Ekteki dosya (1)

MIKROP DOGAN