Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LG VIEWTY INCELEMELERIM (TÜRKIYE FORUMLARINDA ILK) / RESIMLER 3-4. SAYFA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: LG VIEWTY INCELEMELERIM (TÜRKIYE FORUMLARINDA ILK) / RESIMLER 3-4. SAYFA Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Excrea

22 Mart 2008; 15:25:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ne yazikki kulakliklar -500 de cizirti yapmaya basliyo ve bu telefondan kaynaklaniyo kullandigim kulakliklar sennheiser cx 500 ki bu kulakliklari bilen bilir anlatmaya gerek yok ayrica ev sinama sistemindede denedim sonuc ayni sarkinin doruk noktasina ulastigi yerlerde cizirti olusmaya basliyor. -750 veya -800 gayet iyi ayrica dis hoparlor icinde -1200 iyi diye dusunuyorum - 1000 de patlamalar olmaya basliyo ki hic iyi bisey degil zarar verememek icin -1200 bence yeterli

ayrica tekrar soliyim wma lar da ses asiri bir sekilde artiyor ayni sarkiyi wma ve mp3 olarak dinlerseniz farki anlarsiniz.. ama wma larin bilgilerini telefon okumuyor yani sanatci album sarki ismi gibi seyleri kendi otomatik siralayamiyor ve direk bilinmeyen olarak yaziyor ki 200 300 sarki atarsaniz sanatci veya album olarak ayirmadan tek tek isim isim aramak cok buyuk bir eziyet olur... sunuda soliyim ayarlardan sesi yukseltip sonra wma dinlemeye kalkmayin ozellikle dis hoparlorlerde zaten sesi yukseltip sonrada wma la son ses verirseniz hoparlor diye bisi kalmaz haberiniz olsun

Tayff

22 Mart 2008; 21:13:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Excrea

tayyf harikasin ne diyim sonunda kabuslarima giren cok alcak ses sorununu cozdum smdi adam gibi bi kulaklip alip sahlandirmak lasm bu telefonu

Bende senin gibiydim ses kısmı beni çok düşündürüyordu.Biraz araştırma kabuslarıma son verdi bende paylaştım

:)
Tayff

22 Mart 2008; 21:16:10 

-750 de kullanıyorum gayet yuksek ve makul bir ses veriyor zaten yetiyorda

:)
shehzade

23 Mart 2008; 23:02:32 

quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

tema ile ilgili ayrıntıları www.lgviewty.org veya www.viewty-turkey.de.tc forumlarında bulabilirsin.dosya şifreleme için java uygulamalar mevcut yükleyebilirsin.tuş kilidi telefonun kendinde olmalı diye düşünüyorum.örn. arkadaşımda ke770 var.güvenlik ayarladında güvenlik kodu telefon açılışına ve tuş kilidine atanabiliyor.ancak güvenlik kodlu tuş kilidi bir kere açıldığında tekrar güvenlik ayarlarından aktifleştirmek gerekişyor.bunun dışında şayet viewty java uygulamaları arka planda çalıştırabiiliyorsa uyumlu bir java tuş kilidi programıyla olabilir belki...

quote:

Orjinalden alıntı: shehzade

ya arkadaslar benim telefonda
theme bg1.swf
theme bg2.swf
theme bg3.swf
theme bg4.swf

var bunlarin hepsini mi silecem

ve yüklemek istedigim IPONE themasinda ICON, EXTEND, IMG dosyalari mevcut params diye bi text ve theme_bg2 var neyi nereye yazdiracam telefonda

biraz yardimci olabilir misiniz? :)

buarada dosya sifreleme veya tus kilidi sifreleme yapilabiliyor mu yada böyle bi program yüklenebilir mi?
simdiden tesekkürler

kardes cok tesekküler ilgin icin, bu java programlarini bulabilecegim bir site var mi peki bildigin ?

Yavuz olmak kolay, Selim olmakta kolay, ama ayni anda Hem YAVUZ olmak Hemde SELiM olmak mesele...
oktay555

24 Mart 2008; 8:57:23 

quote:

Orjinalden alıntı: shehzade
kardes cok tesekküler ilgin icin, bu java programlarini bulabilecegim bir site var mi peki bildigin ?

www.ku990.co.uk forumunda ku990 ile ilgili herşeyi bulabilirsin, ancak site ingilizce.bunun dışında diğer verdiğim iki sitede de az da olsa bulabilirsin...

MaSSive

28 Mart 2008; 3:58:34 

Bu model Turkiye de beklenen,hak ettigi ilgiyi goremedi sanirim.

D.H Motorola CLUB
GFB BerLiN

28 Mart 2008; 6:29:17 

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

insanlar telefonu bulabilse..

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 23:31:08 

Karşılaştırma...

KU990 & F490
http://www.smape.com/en/reviews/samsung/KU990_vs_F490-rev.html

··¤(`×[¤ Everything by Reis-i Eagles™ ¤]×´)¤··
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Kota mağduru | Fazla online olmayabilirim. | Kota mağduru
HonouuR

30 Mart 2008; 1:09:22 

quote:

Orjinalden alıntı: GFB BerLiN

quote:

katılıyorum sorduğum çoğu yerde bulamadım 2-3 yerde buldum onlarda siparişle getiriyoruz dedi... ama çok güzel telefona benziyor sadece fotoraf çekimini de düşünmeyin video çekmi de süper ayrieten divix oynatttığını unutmayalım

Excrea

30 Mart 2008; 11:51:50 

telefonu hepsiburda.com dan alabilirsiniz hem daha ucuz hemde hicbir sorun cikmiyor ben aldim 3 gunde elime ulasti hic sorunsuz. telefon gercekten cok guzel ilk anda biraz hayal kırıklıgı yaratsada (ses seviyesi yuzunden ) onuda arttirmanin cok basit bir yontemi oldugunu orenip istedigim seviyeye cikartinca gercekten cok memnun kaldim tek dezavantaji ekrani iyi korumak gerekiyor cunku cizikler olusabiliyor(ufak tefek cizikler olustu bile buyutecle bakinca baya belirgin gozukuyorlar ) ama bu cizikler her telefonda olusabilecek olanlardan farkli degiller sadece ekran daha buyuk oldugu icin daha iyi korumak lasm. ayrica telefonun ses kalitesi gercekten mukemmel hic beklemedigim kadar hosuma gitti (kulaklikla dinlerken ki ses ) disariya werdigi ses nokia lara gore az ama yeterli seviyede..... isterseniz cektigim birkac fotoyuda atarim

MaSSive

31 Mart 2008; 2:28:12 

quote:

quote:

Kim demisti,sendin galiba,bu telefonu Nokia cikarsa Turkiye de satis patlamasi yapar gibi brseyler hatirliyorum.
Ne zaman bu model gundeme gelse bu aklima geliyor.

D.H Motorola CLUB
GFB BerLiN

31 Mart 2008; 12:04:52 

quote:

quote:

quote:

Kim demisti,sendin galiba,bu telefonu Nokia cikarsa Turkiye de satis patlamasi yapar gibi brseyler hatirliyorum.
Ne zaman bu model gundeme gelse bu aklima geliyor.

dogrudur,döylemis olabilirim.
fNokia hurda cikartsa satiliyor.
sonucta nokia olsunda....felsefesi yerlesmis herkese.
oysa cok yanlis bir düsünce bana göre. 4 yil önce Sony ile tanistim,ve halende Sony'ci kaldim. Nokialarla aralarinda daglar kadar fark var. Nokiayi hicbirine degismem derdim,simdiyse daha farkli. Simdiyse Lg ile tanistim. Acikcasi LG'den böyle bir performans,böyle bir kalite beklemezdim. Muhakkakki diger telefonlardan eksikleri vardir derdim,fakat diger telefonlardan eksik bir tarafini bulamiyorum,üstüne üstün artilariyla farkli bir ürün. Her görende bu telefondaki dizayna,kaliteye sasiriyor. Hack yoluyla ses artirmak,temalari,cesitli artilarida cabasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFB BerLiN -- 31 Mart 2008; 12:08:58 >

Excrea

1 Nisan 2008; 23:32:37 

eksileride war ya mesela cok cabuk cızılıyor bisi olmasın diye dort donuyorum ayrica 3.5 mm kulaklik girisi olsa daha iyi olabilirdi

benim icinde nokialar hala bir efsane ama bunun tek nedenide saglam olmalari ben daha kolay kolay bozulan bir nokia gormedim ama diger markalar cok dayaniksiz oluyor insallah bu viewty ciziklerden baska bir bela acmaz basima

GFB BerLiN

2 Nisan 2008; 5:08:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Excrea

eksileride war ya mesela cok cabuk cızılıyor bisi olmasın diye dort donuyorum ayrica 3.5 mm kulaklik girisi olsa daha iyi olabilirdi

benim icinde nokialar hala bir efsane ama bunun tek nedenide saglam olmalari ben daha kolay kolay bozulan bir nokia gormedim ama diger markalar cok dayaniksiz oluyor insallah bu viewty ciziklerden baska bir bela acmaz basima

1-folye kullanin,
2-telefon dokunmatik oldugu icin diger tuslu telefonlardan daha dayaniklidir. Bu genelde böyledir,farkli üretim yapilir!
3-Nokialarin daha dayanikli olduklarini düsünmüyorum,en cok bozulan markalarin baslarinda geliyor. Bir dergide görmüstüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFB BerLiN -- 3 Nisan 2008; 22:20:41 >

frendlyy

15 Nisan 2008; 18:55:55