Çok güzel fotolar gerçekten Bizde ne zaman satılmaya başlanır bu telefon, ve ne kadar olur fiyatı sizce? 800 civarı ise süperr Bu arada hala hiç bir internet sitesinde ön sipariş olarak bile göremedim
Ben bu telefonu çok ama çok beğendim. İnanılmaz güzel ve özellikli ama alabilmem için bir eksiği var ve malesef benim için önemli bir özellikli wifi keşke olsaymış bunun dışında kesinlikll 10 numara bir alet
Fotoğraf çekmek ayrı bir sanat. En güzel aletle bile net çekimler olamayabiliyor.Çalışmak lazım biraz..Telefonu alanlara hayırlı olsn diyelim iyi günlerde kullansınlar
Fotoğraf çekmek ayrı bir sanat. En güzel aletle bile net çekimler olamayabiliyor.Çalışmak lazım biraz..Telefonu alanlara hayırlı olsn diyelim iyi günlerde kullansınlar
aynen,ilk cektigim resimlere baktiginizda aradaki farklari anlarsiniz. gercekten fotograf cekmek bir sanat,ve bu sanati lg sayesinde kavradim!
Hadi hayırlısı. İnşallah uygun bir fiyatla piyasaya sürülür.
∂н ѕαтяαηç кυℓüвü FotoKritik Portfolyo||DeviantART Gallery SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!) SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
Bu arada GFB BerLiN sana gerçekten çok teşekkür ederiz. bu telefonu resmen Türkiye'ye sen tanıtıyorsun abi. ben başka böyle bir anlatım bulamadım nette. hep kuru kuru özelliklerini yazmışlar ve geçmişler. Hatta LG sayfasını tek başına götürüyorsun...
quote:
Orjinalden alıntı: GFB BerLiN
quote:
Orjinalden alıntı: peynirli tombi
ya arkadaşlar çok merak ediyorum bu telefonu ama hiç bi yerde bulup inceleyemedim. biraz kalın, takoz gibi falan duruyor...
kullananlar ne diyor bu konuda. kotun cebinde nasıl duruyor. zorluyor mu?
gayet kibar bir telefon bana göre. hic zorlama yapmiyor. zaten bir n95ten felan ufak!
Bu arada GFB BerLiN sana gerçekten çok teşekkür ederiz. bu telefonu resmen Türkiye'ye sen tanıtıyorsun abi. ben başka böyle bir anlatım bulamadım nette. hep kuru kuru özelliklerini yazmışlar ve geçmişler. Hatta LG sayfasını tek başına götürüyorsun...
quote:
Orjinalden alıntı: GFB BerLiN
quote:
Orjinalden alıntı: peynirli tombi
ya arkadaşlar çok merak ediyorum bu telefonu ama hiç bi yerde bulup inceleyemedim. biraz kalın, takoz gibi falan duruyor...
kullananlar ne diyor bu konuda. kotun cebinde nasıl duruyor. zorluyor mu?
gayet kibar bir telefon bana göre. hic zorlama yapmiyor. zaten bir n95ten felan ufak!