Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LG VIEWTY INCELEMELERIM (TÜRKIYE FORUMLARINDA ILK) /RESIMLER EKLENDI! 2. SAYFADA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: LG VIEWTY INCELEMELERIM (TÜRKIYE FORUMLARINDA ILK) /RESIMLER EKLENDI! 2. SAYFADA Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GFB BerLiN

8 Ocak 2008; 19:46:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: R@

divx formatında altyazılı filmeleri seyredebilmek için illa altyazıları filme program ile birleştirmek mi gerekiyor? Birde kulaklığını değiştirebilme imkanımız var mı acaba ( cx300 ile kullanma gibi vs.. ) ? Ses kalitesi orta şeker deniliyor ancak şu ses kalitesi ile ilgili detaylı bir açıklama okuayabileceğim bir link yahut bu sorumu cevaplayabilecek bir arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen bu hafta içerisinde almayı planlıyorum bundan 1 adet ama bu sorular kafamı karıştırıyor

istediginiz kulakligi kullanabilirsiniz. standart kulaklik cikisi olmasi yeterli!

R@

9 Ocak 2008; 17:45:19 

quote:

Orjinalden alıntı: GFB BerLiN

quote:

Orjinalden alıntı: R@

divx formatında altyazılı filmeleri seyredebilmek için illa altyazıları filme program ile birleştirmek mi gerekiyor? Birde kulaklığını değiştirebilme imkanımız var mı acaba ( cx300 ile kullanma gibi vs.. ) ? Ses kalitesi orta şeker deniliyor ancak şu ses kalitesi ile ilgili detaylı bir açıklama okuayabileceğim bir link yahut bu sorumu cevaplayabilecek bir arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen bu hafta içerisinde almayı planlıyorum bundan 1 adet ama bu sorular kafamı karıştırıyor

istediginiz kulakligi kullanabilirsiniz. standart kulaklik cikisi olmasi yeterli!

Teşekkür ederim

DÜNYA YALAN VE EŞİTSİZLİĞE AİT OLMUŞ,DOĞRULAR İLE ADALET ÇOKTAN GÖÇ ETMİŞ DİĞER DİYARA...
C@r@nthir

9 Ocak 2008; 19:35:26 

peki o soruya cevp vermemeişsin. altyazıları entegre etmek gerekiyor mu yoksa .srt ve .sub gibi formatları tanıyor mu?

Gigabyte 955X Pro \\ Pentium 4 630@3.6 Ghz (Stok fan) \\ 2 X 512 MB Kingston HyperX DDRII 533 Mhz @ 800 Mhz \\ Sapphire ATI Radeon X800 GT \\ LG H55N DVD-Writer \\ Samsung SATA2 250 GB Harddisk \\ PC-ETV TV kartı
12 YTL'ye 1 aylık Rapidshare.com Premium Hesabı almak için PM'den ulaşın!
GFB BerLiN

10 Ocak 2008; 3:54:49 

quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

peki o soruya cevp vermemeişsin. altyazıları entegre etmek gerekiyor mu yoksa .srt ve .sub gibi formatları tanıyor mu?

onu denemedim,o tür bir divx bulursan linki yolla,bakariz!

opportunity

10 Ocak 2008; 10:21:24 

quote:

Orjinalden alıntı: murat5535

buda manzara remi

bornova'da mı oturuyorsun

murat5535

10 Ocak 2008; 13:04:07 

evet

Lezgi

11 Ocak 2008; 13:28:31 

Evet dostum biraz agresif kaçmış, kusura bakma. Hiç bir ayar yapmadım walla. Geldiği gibi kullanıyorum.
Telefon xvid göstermiyor arkadaşlar, Sadece divx gösteriyor. Aslında ikiside mpeg4 codec ama xvid göstermiyor. Bunda lg nin divx ile anlaşmalı olmasının payı büyük. Çünkü yüklemiş olduğunzu xvid film küçük resim halindeyken başlangıç kısmının resmi gözüküyor. Yani desteklenmeyen bir format olsa dosyanın içeriğini hiç göstermez. Aslında destekleniyor ama dediğim gibi lg nin divx ile anlaşması(telefonla birlikte divx codec ve converter programının cd si geliyor) olduğundan xvide izin vermemişler. Bu sonraki çıkacak craklenmiş bir versiyonda çok kolay aşılabilir. Bunun dşında mp4 ve 3gp filmleride göstere biliyor.

kırık_dingil
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Ocak 2008; 13:56:31 

Bu kadar çirkin bir telefon olamaz
zurrani

12 Ocak 2008; 0:27:17 

bundan çok ama çok çirkin telefonlar var arakdaşım...
hepimiz marstan olsak belki kandırırsın, inandırırsın...
telefon güzel bence, bize neler gördük kullandık be...

lg kg270, samsung N710. avea ve vodafone.
sandisk sansa express 1gb, samsung d60 with 2gb

core2duo 4400, 2gb ram, palit 8600gts+...
oktay555

12 Ocak 2008; 0:43:29 

ilginç...
quote:

Orjinalden alıntı: kırık_dingil

Bu kadar çirkin bir telefon olamaz

levis_mk

12 Ocak 2008; 2:07:29 

telefonun sarji kac gun gidiyor ve hoparlor sesi nasil acaba?onceden tesekkurler....

Lezgi

12 Ocak 2008; 16:45:43 

quote:

Orjinalden alıntı: levis_mk

telefonun sarji kac gun gidiyor ve hoparlor sesi nasil acaba?onceden tesekkurler....

Çok kullanırsam, resim çekersem, film izlersem, (görüntü kalitesini göstermek için kimi görsem içine attığım planet earth belgeselini seyrettiriyorum) 3 gün gidiyor kullanmazsam 4 gün
ssmuho

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Ocak 2008; 19:04:34 

bu telefon şu an piysaya çıktımı veye ne zaman çıkar

benim anlamadığım dalga,bu haşlama Susta Kazım'ı nasıl madara etti...:)[/]
levis_mk

14 Ocak 2008; 2:47:50 

quote:

Orjinalden alıntı: Lezgi

quote:

Çok kullanırsam, resim çekersem, film izlersem, (görüntü kalitesini göstermek için kimi görsem içine attığım planet earth belgeselini seyrettiriyorum) 3 gün gidiyor kullanmazsam 4 gün

cevap verdigin icin cok tesekur ederim kardesim senin soyledigin gibi bataryasi bayagi iyiymis ancak dis sesi yani hoparlor sesinin nasil oldugunu soylememissin bunu da belirtirsen cok sevinecegim......

GFB BerLiN

14 Ocak 2008; 14:52:01 

quote:

quote:

quote:

cevap verdigin icin cok tesekur ederim kardesim senin soyledigin gibi bataryasi bayagi iyiymis ancak dis sesi yani hoparlor sesinin nasil oldugunu soylememissin bunu da belirtirsen cok sevinecegim......

onuda ben soyleyim!
Disa ses cikisi cok guzel. ben walkman telefon sesleri kadar olmasada,sesli oldugunu düsünüyorum. simdiye kadar duymama sorunu yasamadim.

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Ocak 2008; 22:59:11 

Walkman serisinin de çok ses çıkarttığı söylenemez.(Hoperlör olarak) Örn. W800i, W810i, W710i vs.

∂н ѕαтяαηç кυℓüвü

SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB
CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55 LENS & SANDISK 2 GB CF
Lezgi

16 Ocak 2008; 5:57:02 

quote:

quote:

quote:

Şöyle söyleyim. İçine attığım filmi açıyorum telefonu elimde ileriye doğru tutuyorum. Benden bir kol mesafesi uzakta oluyor yani. Başka insanlarında olduğu konuşulan bir ortamda rahatlıkla filmin sesi duyup takip edebiliyorum.

Sesi çok açarsam herhangi bir patlama ve cızırtıda olmuyor. Şahane bir sesi olduğunu söyleyem ama bence gayet yeterli bir sesi var...
GFB BerLiN