divx formatında altyazılı filmeleri seyredebilmek için illa altyazıları filme program ile birleştirmek mi gerekiyor? Birde kulaklığını değiştirebilme imkanımız var mı acaba ( cx300 ile kullanma gibi vs.. ) ? Ses kalitesi orta şeker deniliyor ancak şu ses kalitesi ile ilgili detaylı bir açıklama okuayabileceğim bir link yahut bu sorumu cevaplayabilecek bir arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen bu hafta içerisinde almayı planlıyorum bundan 1 adet ama bu sorular kafamı karıştırıyor
istediginiz kulakligi kullanabilirsiniz. standart kulaklik cikisi olmasi yeterli!
divx formatında altyazılı filmeleri seyredebilmek için illa altyazıları filme program ile birleştirmek mi gerekiyor? Birde kulaklığını değiştirebilme imkanımız var mı acaba ( cx300 ile kullanma gibi vs.. ) ? Ses kalitesi orta şeker deniliyor ancak şu ses kalitesi ile ilgili detaylı bir açıklama okuayabileceğim bir link yahut bu sorumu cevaplayabilecek bir arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen bu hafta içerisinde almayı planlıyorum bundan 1 adet ama bu sorular kafamı karıştırıyor
istediginiz kulakligi kullanabilirsiniz. standart kulaklik cikisi olmasi yeterli!
Teşekkür ederim
Evet dostum biraz agresif kaçmış, kusura bakma. Hiç bir ayar yapmadım walla. Geldiği gibi kullanıyorum. Telefon xvid göstermiyor arkadaşlar, Sadece divx gösteriyor. Aslında ikiside mpeg4 codec ama xvid göstermiyor. Bunda lg nin divx ile anlaşmalı olmasının payı büyük. Çünkü yüklemiş olduğunzu xvid film küçük resim halindeyken başlangıç kısmının resmi gözüküyor. Yani desteklenmeyen bir format olsa dosyanın içeriğini hiç göstermez. Aslında destekleniyor ama dediğim gibi lg nin divx ile anlaşması(telefonla birlikte divx codec ve converter programının cd si geliyor) olduğundan xvide izin vermemişler. Bu sonraki çıkacak craklenmiş bir versiyonda çok kolay aşılabilir. Bunun dşında mp4 ve 3gp filmleride göstere biliyor.
bundan çok ama çok çirkin telefonlar var arakdaşım... hepimiz marstan olsak belki kandırırsın, inandırırsın... telefon güzel bence, bize neler gördük kullandık be...
telefonun sarji kac gun gidiyor ve hoparlor sesi nasil acaba?onceden tesekkurler....
Çok kullanırsam, resim çekersem, film izlersem, (görüntü kalitesini göstermek için kimi görsem içine attığım planet earth belgeselini seyrettiriyorum) 3 gün gidiyor kullanmazsam 4 gün
cevap verdigin icin cok tesekur ederim kardesim senin soyledigin gibi bataryasi bayagi iyiymis ancak dis sesi yani hoparlor sesinin nasil oldugunu soylememissin bunu da belirtirsen cok sevinecegim......
telefonun sarji kac gun gidiyor ve hoparlor sesi nasil acaba?onceden tesekkurler....
Çok kullanırsam, resim çekersem, film izlersem, (görüntü kalitesini göstermek için kimi görsem içine attığım planet earth belgeselini seyrettiriyorum) 3 gün gidiyor kullanmazsam 4 gün
cevap verdigin icin cok tesekur ederim kardesim senin soyledigin gibi bataryasi bayagi iyiymis ancak dis sesi yani hoparlor sesinin nasil oldugunu soylememissin bunu da belirtirsen cok sevinecegim......
onuda ben soyleyim! Disa ses cikisi cok guzel. ben walkman telefon sesleri kadar olmasada,sesli oldugunu düsünüyorum. simdiye kadar duymama sorunu yasamadim.
Şöyle söyleyim. İçine attığım filmi açıyorum telefonu elimde ileriye doğru tutuyorum. Benden bir kol mesafesi uzakta oluyor yani. Başka insanlarında olduğu konuşulan bir ortamda rahatlıkla filmin sesi duyup takip edebiliyorum.
Sesi çok açarsam herhangi bir patlama ve cızırtıda olmuyor. Şahane bir sesi olduğunu söyleyem ama bence gayet yeterli bir sesi var...