bir ay önce motorola l9 telefon aldım şimdiye kadar çok memnundum hiç bisorun yoktu 2 günden beri telefonun (alınan çağrılar) menüsüne ulaşamıyorum açtığımda ana menü çıkıyor devamlı karşıma (yapılan çağrılar) menüsüne ulaşabiliyorum ayrıca önceden biri beni aradığında ben açmadığımda cevapsız arama diye yazıyodu şimdi yazmıyo denedim bizzat kimse aramamış gibi gösteriyo bu da 2 3 günden beri var acaba telefonun ayarlarında farkında olmadan değişklik mi yaptım sorun ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden tsk ederim
telefonun içerisinde bozuk bi sektör olabilir. hafıza kartı ve kendi hafızasındaki resim müzik ve videoları teker teker incele bi tanesi sorunlu çalıyorsa sil cihazı kapat tekrar aç bakalım ne olacak.
aynı sorunun ben telefonu aldığımdan beri yaşıyorum ,,başta farkettmedim durumu ,,,teli alalı neredeyse 2 ay olacak,,bi türlü zaman buupta servise de gidemedim,,şimdi sendende duyunca anlıyorum mi bu aletin kronik i problemi bu heralde,,bi ara kendiliğinden düzelmişti ama 2-3 gün sonra tekrar gitti ,,,ne bilim anlamadım bişi zaten ,,poktan bi telefon kimseyede tavsiye etmiyorumm,,nokia dan şaşmayın,,kütük mütük ama canavar gibi...
merhabalar su an motorola l9 telefonumda alınan cağrılara ben de ulaşamıyorum sız de yaşamıssınız bu sorunu nasıl astınız yardımcı olursanız sevınırım sevgıyle kalın