Şimdi Ara

tata indica dlx alsam mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
122.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pm attım ama madem konu hortladı burdanda cevap veriyim vakti zamanında 206 ile şehir içinde (60-70km ile)kaza yaptım araç resmen ikiye katlandı ve pert e çıktı..belki bana çürüğü denk gelmiştir ama bu saatten sonra peugeut azıyla kuş tutsa benim işim olmaz..
  • albea falan bak hocam en azından piyasası var
  • Tata kötü araba değildir ama size tavsiyem accent 1.5 crdi admire lerden bakın araba alcaksanız yol tutuşu performans çok iyi
  • konuyu hortlatmış gibi olacak ama arkadaşlar 10 11bin lira bütceyle okula gidip gelicem ve günde en az 25 km yapıcam az yakan bişey olması lazım aklıma cok yattı satmayı düşünmüyorum ilk arabam olacak istanbul içi alınır mı ?
  • Arkadaşlar ben 2009 model tata indica 1.4 tdi comfort araç alıcam 11.000 tl ye buldum 78.000de sizce nasıl alınır mı , bu bütçeyi çıkartabilirim krediyle almak istiyorum ama başka da bir kuruş yok var mı başka krediyle alınabilcek böyle modelli bir araç
  • esserkan E kullanıcısına yanıt
    tata ile daha önce başkaları için iki defa test sürüşü yaptım. 2009 diye ucuz fiyata alınmaz.
    tabi bu şahsi fikrim ama sürücü koltuğunda otomobil konforunu bırakın eski minibüs konforu bile yok. diken üstünde gibisiniz. ki yolcuları düşünemiyorum.
  • 15 gün önce 2007 model Tata indigo marka (1.4) Lpg' li araç satın aldım. Bu güne kadar 1000 km civarında yol kat ettim.

    1.si araç yüklü vaziyetteyken lpg de kullan(a)mıyorum. Işıklarda kalkış sorunu yaşıyor. (Hele klima açıksa). Şehir dışında ise dur kalk olmadığı için fazla etkilemiyor.

    2. si Benzin ile Lpg tüketimi birbirine yakın. 1000 - 1500 TL verip lgp taktırmak çok da karlı değil.

    3. Fiyatına göre konforu gayet iyi. Bozuk yolda fazla sarsılmıyor. Yüksek olduğundan kasislerde çukurlarda altı çarparım derdi yok.

    4. Virajlarda hız düşürmek gerekiyor. Yol tutuşu fazla güven vermiyor.

    5. Sadece benim araçta mı böyle bilmiyorum ama ibre 30 ' u geçince 3. vitesi, 50 ' yi geçince 4. vitesi istiyor.

    6. Araç siyah renkli olması nedeniyle boyasında kavlamalar oluyor. Güneş altında kaldığından aldığımdan beri bir kaç yerde dökülme oldu.

    Şimdilik gördüklerim bu kadar. Piyasası fazla olmayan bir araç. Ancak Kliması, hava yastığı, abs' si, otomatik kapı ve camlarıyla fiyat eşiti araçlarla kıyaslanamayacak kadar güzel bir araç...




  • neyse okudum okudum vazcaydım bu aradaban :))
  • Bende ilanlardan takip ediyorum tatayı. araç 80 binde baskı balata yemiş. 80 bin diğer markalar için hiç kullanılmamış demek. Bence Tata uzun vadede tercih edilebilecek bir araç değil.
  • Sırf yılda 10bin kmde yaklaşık 800-1000TL lik yakıt farkından dolayı tatanın dizellerine merak sardım ikinci el olarak.

    Konfor falan önemli değil, ama araç çok masraf çıkarıyor mu? Benim en merak ettiğim bu. Korsan taksicilik yapan birine sordum "yazılanlara inanma mis gibi araba" falan dedi ama pek de inanasım gelmedi.

    Şehir içi ufak bir hesap yapsak dizel kârını:

    Benzin 4,83 litresi x 100 kmde yaklaşık 8LT den yıllık 10bin kmde 3864TL yapıyor
    Motorin 4,45 litresi x 100 kmde yaklaşık 6,50LT den hesap etsek yine yıllık 10bin kmden 2892,5TL yapıyor

    aralarındaki fark 971,5TL. Bence ikinci el bir araç için az değil. O parayı aracı adam etmek için harcayabiliriz mesela.
  • bugün babama tata indica 2005 dizel trendy modeli aldık.1 2 saat sağa sola giderken kullanma imkanım oldu bence araç dizel araca göre içeri fazla ses almıyor.içi dar değil,bagajı çok dar(bagaj yok denebilir),sinyal kolunda problem var çoğunda oluyormuş,kullanımı rahat,çoğu araca göre yüksek.Sonuç olarak bayan için yada emekli olup araçtan fazla beklentisi olmayan insanlar için bence ideal.Ha kendime alır mıyım?Almam.
  • psychomax13 kullanıcısına yanıt
    fiat tipo parasına veriyorlar bence olabilir
  • Bende 2010 marina var gayet kullanuşlı rahat ve ekonomik bir araç.Tam şehir içi aracı olup şehirlerarası için pek uygun değil.
  • Hortlatsak konuyu :) 2007-2008 hala 11-12 civari seyrediyor sanki alinabilir ama parca sikintisi varmi mesela kullanici yorumlar yapsa biraz triger baski balata vs kaça değişiyor yüklü masraflar kaç civari tutuyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isa_001453

    Hortlatsak konuyu :) 2007-2008 hala 11-12 civari seyrediyor sanki alinabilir ama parca sikintisi varmi mesela kullanici yorumlar yapsa biraz triger baski balata vs kaça değişiyor yüklü masraflar kaç civari tutuyor ?

    Komsumda var tata indigo dizel cok memnun yakitindan 2005 model masraf etmeden biniyorum diyor sahin dogan flash brodway alicaginiza tata dizeller alinir cok bisey beklememek lazim o fiyata ayrica 2005 oldugu halde dokulmemis araci piril piril duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir kazasi oldumu olasi bir kaza da parca sikintisi varmiki yoksa fiyatları neye yakin acaba ogrenmeniz mumkunmu. Eski arabamda 96 model broadway di bayram arafesi 9750 te satmistim önden kazaliydi saselerle oynanmis çamurluklar ve kaput değişikti öyle bi kaza sonraki arabayi satmakta zorlanirmiyim acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isa_001453

    Herhangi bir kazasi oldumu olasi bir kaza da parca sikintisi varmiki yoksa fiyatları neye yakin acaba ogrenmeniz mumkunmu. Eski arabamda 96 model broadway di bayram arafesi 9750 te satmistim önden kazaliydi saselerle oynanmis çamurluklar ve kaput değişikti öyle bi kaza sonraki arabayi satmakta zorlanirmiyim acaba.

    Parca sikintisi olucagini sanmiyorum sifir tata lar satiliyor halen piyasadada baya var tata araclari sonucta global bi firma jaguar ve land rover in sahibi tata yeni arabalari gelicek tata zest tata bolt modelleri yani 2005 ten beri piyasada dokulmemis araclari var. Mutlaka her aracin alicisi saticisi vardir, zannetmiyorum elinizde kalsin hem dizel arac az yakiyor brodway den daha luks

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim alma konusunda biraz daha niyetlendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatının arabası. Modeli yüksek diye yüksek konfor ya da sağlamlık bekleme ama ekonomik arabadır. O fiyatlara alacağın dökülmüş eski arabalardan daha iyidir. Elinden geldikçe uyguna en temizini bulmaya çalış ve sıkı pazarlık yap. Teyzem de vardı bi süre kullandım aracın işçiliği için pek iyi şeyler söylemem ama yakıtı falan güzeldi.
  • bizim arkadaş aynı aracı 10 bine zor sattı. 13 e alırsan, kesinlikle o fiyata bidaha kimseye satamazsın. ayrıca parçaları aşırı pahalı. yinede sen bilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.