Şimdi Ara

## Addonics'den HD DVD/Blu Ray Destekli Harici Sürücü ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Addonics'den HD DVD/Blu Ray Destekli Harici Sürücü ##


    Sony destekli Blu Ray ile Toshiba destekli HD DVD arasında format savaşları yaşana dursun özellikle kombo diye tabir ettiğimiz hem Blu Ray hemde HD DVD desteği sunabilen ürünler ön plana çıkmaya başladı bile. Bu konuda adım atan son firma ise Addonics firması oldu. Firma HD DVD/Blu Ray desteği sunan yeni sürücüsünü duyurdu. Zebra adı verilen harici sürücü hem destek verdiği formatlar hemde bağlantı imkanları ile dikkat çekmeyi başarıyor. HD DVD ve Blu Ray diskleri okuyabilen sürücü ayrıca DVD ve CD'leri de okuyup 16x/48x hızlarında yazabiliyor. Alüminyumdan hazırlanan kasaya sahip olan Addonics Zebra, ayrıca Lightscribe teknolojisini de destekliyor. USB 2.0 ve e-SATA olmak üzere iki farklı ara birim üzerinden bilgisayara bağlanabilen Addonics'in Zebra modeli tamda bu noktada iki farklı varyasyona ayrılıyor. Zira Zebra'nın hem USB 2.0 ve e-SATA hemde sadece USB 2.0 üzerinden PC'ye bağlanan iki farklı modeli bulunuyor. Fiyatlar ise 429$ ve 409$ olarak belirlenmiş durumda.







  • evet guzell aletler ama fıyatt
  • bunun yerine lg nin bluray hddvd combosunu almak daha iyi gibi. ebayda 369 dolar kargo dahil bide link vereyim tam olsun.
    http://cgi.ebay.com/LG-GGC-H20L-Blu-Ray-HD-DVD-Combo-Drive-DVD-Writer-NEW_W0QQitemZ320196124408QQihZ011QQcategoryZ51069QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
  • Kombo olması iyi ama fiyat ve alınabilirlik açısından 1-2 yıl geçmesi gerek.
  • Allah bilir o 450$ istedikleri sürücüyü birkaç yıl sonra 50$a satarlar..
  • iki yıla kalmaz 50 dolar olur zaten merak etmeyin şu an almanın bir mantığı yok ki medyalar kaç lira kardeşim ben daha çft katman dvd yada dvd ram yazamadım ya ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KYSER

    Allah bilir o 450$ istedikleri sürücüyü birkaç yıl sonra 50$a satarlar..

    Zaten pc işiyle içli dışlı olmayan birisi bile bu ürünlerin 1 yıla kalmadan cazip fiyatlara düştüğünü bilir. 1000 küsür usd lik cdrw ler çıktığında da benzer yorumlar yapılmıştı, ileride de yapılacak. Sadece biraz sabretmek gerekiyor o kadar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stradivardi

    iki yıla kalmaz 50 dolar olur zaten merak etmeyin şu an almanın bir mantığı yok ki medyalar kaç lira kardeşim ben daha çft katman dvd yada dvd ram yazamadım ya ..

    işte bu yoruma katılırımbende 7 gb sürüsüne dosya var daha bi tane çift katman dvd alıpta kullanamadım
  • Dvd rw lerde bile boş medyalarda değişik sorunlar yaşanıyor.Kimbilir bunlarda ne karışık durumlar vardır.
  • Haber için teşekkürler fx57. Piyasanın fiyat olarak oturması açısından HD DVD ve blue Ray ın hala zamana ihtiyacı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.