Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: < ALEX'in insanüstü İstatistiği .. > !!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Fenerbahçe >> Cevap: < ALEX'in insanüstü İstatistiği .. > !! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.iLK.

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 2:31:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Birisi Haginin Türkiye istatistiklerini ve Alexin Türkiye istatistiklerini koyabilirimi?

4yılda üstüste alt altalta yan yana çaprazlamasına yukardan aşağıya şampiyonluk+türkiye kupaları

Hocam Sindire Sindire

ѕαgσ кαƒ кєƒ
нαявι уαşα∂ıм вєηℓιğιм∂є
çσк ѕαναşтıм уαz∂ıм σℓмα∂ı
νє кαçтıм яαρ υzαттı єℓιηι; çєктι кυℓαğıмı
уαz ! ∂є∂ι ;ємιя вιя ƒαяz∂ı
νє ƒαяzıη α∂яєѕιη∂є ѕєη ιкαмєт нαℓιη∂є вυ тαηяı∂αη вιя αяz∂ıя.
Mic check: уαşℓı çσ¢υк: кαƒ кєƒ : єνℓιуα-ı яαρ : кαѕνα ...
cause_of_death

15 Aralık 2007; 2:39:52 

quote:

quote:

quote:

quote:

Birisi Haginin Türkiye istatistiklerini ve Alexin Türkiye istatistiklerini koyabilirimi?

4yılda üstüste alt altalta yan yana çaprazlamasına yukardan aşağıya şampiyonluk+türkiye kupaları

Ben Takım basarılarını değil, Haginin gol ve asistleri ile Alexin gol ve asistlerini sormustum ..Varmı onları soleyebilcek?

hagi sayesinde oldu bunlar zaten hagi oyun kurmasa gol atmasa asist yapmasa bunlar büyü ilemi oldu ?
hagi öle bizamanda ortaya çıkardıki kaybedilan maçda bir anca maçı çevirirdi

Futbolun takım oyunu olduğunu unutuyoruz ara ara...

Geçen ciğercinin önünde takılıyoruz...
musandia

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 2:41:18 

quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

Daha dün Lincoln Alex'ten iyi diyordunuz Noldu ? İstatistikleri görünce Hagi'ye mi döndünüz

Zaten bi Hagi bide kupa var

Athlon x2 7750BE - Gigabyte GA-MA780G-UD3H - Sapphire HD4830 - 2x1Gb 1066Mhz HyperX+2Gb 800Mhz A-Data - Samsung 2232BW
Emofelix

15 Aralık 2007; 5:14:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

kariyer istatistikleri:
Farul Constanta 18 mac, 7 gol
Sportul Studentesc 107 mac, 58 gol
Steaua Bucureşti 97 mac, 76 gol
Real Madrid 63 mac, 15 gol
Brescia 61 mac, 15 gol
Barcelona 35 mac, 7 gol
Galatasaray 132 mac, 59 gol
Toplam: 513 mac, 237 gol

milli takim: Romanya (1983-2000) 125 mac, 35 gol

Start End Club Matches Goals Assists Goals/Matches
1995 1997 Coritiba 124 32 n/a 0.26
1997 2002 Palmeiras 241 78 56 0.32
2000 2000 Flamengo 12 3 n/a 0.25
2002 2002 Parma 5 2 7 0.40
2002 2004 Cruzeiro 121 64 61 0.53
2004 - Fener 166 84 88 0.50

Zeen

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 9:12:55 

sizden su 2 seneyi çıkardıgımızda ne var köy adamları ovicler filan zart zurt biz avrupayı fet ederken siz anca bizi yenmeyi planlıyordunuz evinizde
sizi küçümsemiyorum iyi takım cimbomlu olarak alsın kupayı benım ıcın sorun değil ama aldıkdan sonra konussanız daha iyi olacak belki takacanız belki barçadan real dan 5 yiyip gelceniz
quote:

Orjinalden alıntı: musandia

quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

Daha dün Lincoln Alex'ten iyi diyordunuz Noldu ? İstatistikleri görünce Hagi'ye mi döndünüz

Zaten bi Hagi bide kupa var

darkingfb

15 Aralık 2007; 9:13:25 

Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu alextir..alexin büyük oyuncu olduğunu zaten diğer takım yöneticileri aldıkları her oyuncuyu onunla kıyaslayarak hazımsızlıklarını belli etmiştir..burdaki arkadaşlara soğuk bir soda ikram ediyorum hem gazınızı alır hemde rahatlatır canlarım..KRALEX gerisi sadece ses..

F0NDiP

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 9:17:49 

Koyu bir Fenerbahçeliyim ama Alex ve Hagi kıyaslanamaz bence
Hagi ayrı biryerde Alex ayrı...
İkiside Türk Futbolu'nun gördüğü gelmiş geçmiş en iiyi iki yabancısı

Sevgi bir kişiyi ikide yarım kılar,
Aşk iki kişiyi birde...
.TaneR.

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 10:47:14 

quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu alextir..alexin büyük oyuncu olduğunu zaten diğer takım yöneticileri aldıkları her oyuncuyu onunla kıyaslayarak hazımsızlıklarını belli etmiştir..burdaki arkadaşlara soğuk bir soda ikram ediyorum hem gazınızı alır hemde rahatlatır canlarım..KRALEX gerisi sadece ses..

Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
nathrezim

15 Aralık 2007; 10:48:33 

Yahu geçmişle övüne övüne bir kaldınız :)

Hagi kim?

Hani şu Parasını alamayıpta Gs'yi Uefa'ya şikayet eden Hagi mi :)

Adam artık Gs'de oynamıyor.Onu bırak futbol oynamıyor.Burda Alex'e karşı sidik yarıştırmasına girmişiniz..

Gidin bide Zico'nun geçmişine bakın :D

Bırakın bu işleri yahu.

Her haberde böyle anticilik oynayacaksınız...

Öhö

***imp***

15 Aralık 2007; 10:55:39 

quote:

Orjinalden alıntı: nathrezim

Hagi kim?

Adam artık Gs'de oynamıyor.Onu bırak futbol oynamıyor.Burda Alex'e karşı sidik yarıştırmasına girmişiniz..

Bırakın bu işleri yahu.

1. kırmızı işaretlediğim yer için;

Bizde onu anlatmaya çalışıyoruz işte.Bizim oynamayan bir futbolcumuzla kıyaslama aşamasına gelmiş bir klup olarak fbyi tebrik eder başarılarının Şubat ayında dewam etmeyeceği iddasındayım

2. Lacivert işaretlediğim yer için;

Ya yuh be.Harbiden yuh ya.Hagi ile Zico yu karşılaştırmayın bari ya.Bu kadarda komik olunmaz ki.

"Bunda, Galatasarayın haklı ve hakkı olarak duyacağı sevinç şudur ki: kıdem, tabii Galatasaray'ındır. Çünkü Türk futbol tarihi de yazacaktır ki, bu memlekette "Baba" kulüp Galatasaraydır."

Varsın kalmasın babadan villa,olmasın para yada araba,üzülme baba takma kafana,GALATASARAY'lıyım bu yeter bana.!

nathrezim

15 Aralık 2007; 11:03:39 

quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

quote:

Hagi kim?

Bırakın bu işleri yahu.

Bizde onu anlatmaya çalışıyoruz işte.Bizim oynamayan bir futbolcumuzla kıyaslama aşamasına gelmiş bir klup olarak fbyi tebrik eder başarılarının Şubat ayında dewam etmeyeceği iddasındayım

Ya yuh be.Harbiden yuh ya.Hagi ile Zico yu karşılaştırmayın bari ya.Bu kadarda komik olunmaz ki.

Anlamıyor musunuz yoksa görmezden gelip "lafı gediğe soktum oh" havalarına mı giriyorsunuz?

Kıyaslamaların zaten saçma olduğunu söylemişim değil mi?

Madem bu kıyaslama içine girmişiniz "bari Zicoy la da kıyaslayında çok bir halt etmiş olursunuz" demek istedim.

Kıyaslamaya ilk kimler girmiş bakarsan iyi olur...Haberin içinde tek bir Hagi lafı geçiyor mu?

Şiir yazdık sanki bir de "ne anlatmak istedim" diye ayrıyetten mesaj yazıyoruzz..

Öhö

macrolight

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 11:16:14 

Alex ile Hagi kıyaslanmaması gerek iki farklı oyuncu oyundaki etkileri çok farklı ama aradaki bence ince detay Alex'in bir adım önd eolduğu konu Alex'in çok soğuk kanlı olması Hagi hep takımı 10 kişi bırakıyordu Uefa finalinde bile gereksiz yere atıldı Alex ama Fenere geldikten bu yana kırmızı kart gördüğünü hatırlamıyorum

ASKER Eylulde Bitiyor
internetboy

15 Aralık 2007; 11:21:57 

quote:

quote:

quote:

Hagi kim?

Bırakın bu işleri yahu.

Anlamıyor musunuz yoksa görmezden gelip "lafı gediğe soktum oh" havalarına mı giriyorsunuz?

Kıyaslamaların zaten saçma olduğunu söylemişim değil mi?

Madem bu kıyaslama içine girmişiniz "bari Zicoy la da kıyaslayında çok bir halt etmiş olursunuz" demek istedim.

Kıyaslamaya ilk kimler girmiş bakarsan iyi olur...Haberin içinde tek bir Hagi lafı geçiyor mu?

Şiir yazdık sanki bir de "ne anlatmak istedim" diye ayrıyetten mesaj yazıyoruzz..

bu arkadaş kıyas vurgunu yemiş. görüşü bulanık biraz. kıyaslarken zico fenerde futbolcu olduğunu düşünüyor. ziconun futbolcıluğuyla antrenörlüğünü karıştırmış zico daha önce japonyada çalışdı kerdeş. sağa sola köpürmede neyi tartışdığı bi idrak bence.
fuzbing

15 Aralık 2007; 11:30:51 

İstatistik olarak Alex zaten Hagi'yi 2ye katlıyor bunun tartışılacak bir yanı yok. Fakat hangisi daha verimli derseniz bana göre şuanda Hagi kıl payı önde derim ama Alex en az 1.5 sezon daha bizde oynayacak ne olur bekleyip göreceğiz.

Sonuç olarak Türkiye'ye gelmiş geçmiş en faydalı yabancı oyuncular, Hagi ve Alex'tir.
Türkiye'ye gelmiş, geçmiş ve gelecek en kariyerli oyuncu Roberto Carlos'tur.

GkhnFB

15 Aralık 2007; 11:32:39 

Lincoln lincoln diye yırtındınız fos çıktı şimdi hagi ye mi geldi sıra işte hep geride bıraktıklarınıza mahkum oldunuz şuan varmı bi haginiz Alexten iyi bi oyuncunuz,Nerde şu sizin Alexi ve Carlos u ruzgarıyla hasta eden çalım manyağı eden lincoln ya

K.chaLi

15 Aralık 2007; 11:56:20 

quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

Hagi'dir.

Diretmeyin fazla.

O kadddarrr

Aslında Ortegaydı ama yalan oldu oda.Ortega kalsaydı Alex'i yanında futbolcu diye oynatmazlardı bile.

K.chaLi

15 Aralık 2007; 12:07:40 

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

İstatistik olarak Alex zaten Hagi'yi 2ye katlıyor bunun tartışılacak bir yanı yok. Fakat hangisi daha verimli derseniz bana göre şuanda Hagi kıl payı önde derim ama Alex en az 1.5 sezon daha bizde oynayacak ne olur bekleyip göreceğiz.

Sonuç olarak Türkiye'ye gelmiş geçmiş en faydalı yabancı oyuncular, Hagi ve Alex'tir.
Türkiye'ye gelmiş, geçmiş ve gelecek en kariyerli oyuncu Roberto Carlos'tur.

Türkiye'ye gelmiş geçmiş en kariyerli,tecrübeli aynı zamanda En BÜYÜK futbolcu Carlos.Türkiye ligi yakışmıyor bile o adama.100 maçın üzerinde şampiyonlar ligi tecrübesi o kadarda kolay değil.3 büyüklerin şampiyonlar liginde yaptığı maçları toplasan anca o kadar ediyor zaten.

Micro_Processor

15 Aralık 2007; 12:12:37 

Ligin ilk haftalarında Galatasaraylıların attıkları başlıklardan sadece biri...

Volkan Yaman Carlos Yalan!!!

Alex mevzusu da aynı...Lincoln geldiği zaman yer yerinden oynamıştı,6000 kişi gelmişti karşılamaya,fan clublar kurulmuştu,hatta dh de kurulan fan clubun ciddi sayıda üyesi vardı...Şimdi kimsenin yüzü tutmuyor ki o topiği hortlatsın!Artık ak ve kara ayyuka çıktı.Lincoln de tıpkı ötekiler gibi(İliç,Ricardinho,Delgado) Alexin gölgesine mahkum kaldı.Eskiden olsa Hagi ile Alexi kıyaslamak futbol cahilliğidir derlerdi.Ama şuan görüyorum ki bu sav çokçok geride kalmış.Artık ikisini KIYASLAMA safhasına gelmişiz.Kaldı ki biz burada Alexten Türkiyeye gelmiş geçmiş en kaliteli ortasaha oyuncusudur diye bahsederken ,ortada kıyaslama adına hiçbirşey yokken,galatasaraylılar Hagi defterini açmaya başlıyorlar.Hagi iyi bir oyuncudur,hırs olarak alexten daha hırslıdır,kavgacıdır,hakemlerin üstüne oynayan bir oyuncudur,çirkeftir.Aynı zamanda top tekniği yüksek bir oyuncudur,şutları düzgündür.Ama alex tek başına bir takımdır!Kim daha tekniktir konusunda tartışma gereği bile hissetmeden uzaylı alextir diyebiliyorum.Maçın sonucunu 5 dakikaya sığdıran ender oyunculardan biridir.Centilmendir,doğru dürüst kırmızı kart gördüğünü hatırlamıyorum.Pasları öldürücüdür,Asist canavarıdır.Golleri jenerikliktir.Ve Kaptan olduktan sonraki değişimi hızla süreceğe benziyor,bu türk futbolu için iyiye işaret.
LAMI CİMİ YOK ARTIK SİLKELENİN!ALEX ARTIK TÜRKİYE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSUDUR!

F0NDiP

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 12:14:54 

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Alex mevzusu da aynı...Lincoln geldiği zaman yer yerinden oynamıştı,6000 kişi gelmişti karşılamaya,fan clublar kurulmuştu,hatta dh de kurulan fan clubun ciddi sayıda üyesi vardı...Şimdi kimsenin yüzü tutmuyor ki o topiği hortlatsın!Artık ak ve kara ayyuka çıktı.Lincoln de tıpkı ötekiler gibi(İliç,Ricardinho,Delgado) Alexin gölgesine mahkum kaldı.Eskiden olsa Hagi ile Alexi kıyaslamak futbol cahilliğidir derlerdi.Ama şuan görüyorum ki bu sav çokçok geride kalmış.Artık ikisini KIYASLAMA safhasına gelmişiz.Kaldı ki biz burada Alexten Türkiyeye gelmiş geçmiş en kaliteli ortasaha oyuncusudur diye bahsederken ,ortada kıyaslama adına hiçbirşey yokken,galatasaraylılar Hagi defterini açmaya başlıyorlar.Hagi iyi bir oyuncudur,hırs olarak alexten daha hırslıdır,kavgacıdır,hakemlerin üstüne oynayan bir oyuncudur,çirkeftir.Aynı zamanda top tekniği yüksek bir oyuncudur,şutları düzgündür.Ama alex tek başına bir takımdır!Kim daha tekniktir konusunda tartışma gereği bile hissetmeden uzaylı alextir diyebiliyorum.Maçın sonucunu 5 dakikaya sığdıran ender oyunculardan biridir.Centilmendir,doğru dürüst kırmızı kart gördüğünü hatırlamıyorum.Pasları öldürücüdür,Asist canavarıdır.Golleri jenerikliktir.Ve Kaptan olduktan sonraki değişimi hızla süreceğe benziyor,bu türk futbolu için iyiye işaret.
LAMI CİMİ YOK ARTIK SİLKELENİN!ALEX ARTIK TÜRKİYE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSUDUR!

geçmişle kıyaslanamaz bencede haklısın

Sevgi bir kişiyi ikide yarım kılar,
Aşk iki kişiyi birde...
darkingfb

15 Aralık 2007; 12:31:07 

çok güzel dile getirmişsin arkadaşım

volkan yaman carlos yalan!! yaw bunlar hep ortalığı boş bulunca başlıyolar sıkmaya..alexi tartışıyolar hagiyle kıyaslıyolar..ulan kimse alex diyemicekmi..neden her alex mevzunda hagi resimleri konuyor..bukadarmı hazımsızsınız nedir bu çekememezlik..

quote:

akglsercan

15 Aralık 2007; 13:18:27 

Don Vito Corleone olsa böyle yapmazdı..
Auschwitz
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Aralık 2007; 13:47:18 

demek ki lincoln denen şahısı ı alex de souzayla bir tutan futbol cahilleri hala var yol yakınken bırakın futbol izlemeyi briç oynayın konkene gidin oda olmadı tenise başlayın ALEX TÜRKİYE YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TOPÇUDUR
Aragorn

15 Aralık 2007; 14:02:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Auschwitz

demek ki lincoln denen şahısı ı alex de souzayla bir tutan futbol cahilleri hala var yol yakınken bırakın futbol izlemeyi briç oynayın konkene gidin oda olmadı tenise başlayın ALEX TÜRKİYE YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TOPÇUDUR

alexi hagi ile kıyaslayan futbol cahilleri olduktan sonra

ÖSS'ye Hazırlanan Öğrenciler İçin Ders Anlatımı Dersizle.com Ekolhoca.com
Ya ümitsizsiniz, Ya da ümit sizsiniz... Ya çaresizsiniz, Ya da çare sizsiniz...
6,5 yıllık hort rekorum...

aimar

15 Aralık 2007; 14:04:31 

Türkiyeye gelmiş en büyük oyuncu Roberto Carlostur.

Micro_Processor

15 Aralık 2007; 14:08:21 

quote:

Orjinalden alıntı: aimar

Orada hemfikiriz.
Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu da Alex De Souza'dır

BeyzadeM

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 14:14:28 

quote:

quote:

Orada hemfikiriz.

Bak işte orda hem fikir değiliz.

Palit GTX 275 896 MB.//Samsung 22" 2233BW LCD.//GIGABYTE X48-DS5 X48.//İntel Core2Duo E6320 1.86Ghz @3.5Ghz.//Samsung 500Gb SataII, 160 Gb Seagate SataII HDD//. OCZ Reaper 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5.//Asus LION SQUARE Cpu Cooler.// A4 Tech X7 G800MU Keyboard.//A4-Tech X7 XL-740K Oscar Mouse.// OCZ GameXStream Power Supply 600W.//FEEL HurricaneII ATX Kasa//..
Fazlalıklar: MSI RX3870 512 MB//.İntel DP965LT Desktop Board.// Philips 190V 19"LCD.//Ideazon™ Gaming Pack.//2X1GB Kingston 667 Mhz Ram.//
aimar

15 Aralık 2007; 14:15:24 

quote:

quote:

Orada hemfikiriz.

ama hagi takıma ağabeylik falan da yapıyordu,futbolcuları eğitiyodu,fatih terime akıl bile veriyordu:)
hagiyi alexten ayıran bunlar bence.

hangisi saha içinde daha iyi derseniz cevap veremem ama alexin tamamen takıma katkı amaçlı oynadığını hiç şova kaçmadığını söyleyebilirim hagi daha farklıydı,hem hagi karakter olarak alexe ulaşamaz bana göre.

Micro_Processor

15 Aralık 2007; 14:20:16 

quote:

quote:

quote:

Orada hemfikiriz.

ama hagi takıma ağabeylik falan da yapıyordu,futbolcuları eğitiyodu,fatih terime akıl bile veriyordu:)
hagiyi alexten ayıran bunlar bence.

hangisi saha içinde daha iyi derseniz cevap veremem ama alexin tamamen takıma katkı amaçlı oynadığını hiç şova kaçmadığını söyleyebilirim hagi daha farklıydı,hem hagi karakter olarak alexe ulaşamaz bana göre.

Alex de zicoya akıl hocalığı yapıyor arasıra.Semih örneği mesela....
Yazdığından aslında neyin ne olduğu anlaşılıyor

Theode
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Aralık 2007; 14:21:59 

Tartışmaya girmek istemiyorum ama internet üzerinde yapılan anketlerde mesela gelmiş geçmiş en iyi futbolcu soruluyor, bu anketlerde Hagi yer alıyor. Mesela geçen yabancı forumları geziyordum. Gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcu diye bir anket vardı, yaklaşık 100-150 kişi liste yapmış, bunların 5-10 tanesinde Hagi'de yer alıyor.

Dediğim gibi tartışmaya girmek istemiyorum ama yukarıda Alex gelmiş geçmiş Türkiye'de en iyi futbolcu denince yazmak zorunda kaldım. Ünlü bir söz:

İstatistikler mini etek gibidir, herşeyi gösterir ama asıl önemli olan şeyi gizler.

Sir Alex Ferguson
Micro_Processor

15 Aralık 2007; 15:14:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Theode

Tartışmaya girmek istemiyorum ama internet üzerinde yapılan anketlerde mesela gelmiş geçmiş en iyi futbolcu soruluyor, bu anketlerde Hagi yer alıyor. Mesela geçen yabancı forumları geziyordum. Gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcu diye bir anket vardı, yaklaşık 100-150 kişi liste yapmış, bunların 5-10 tanesinde Hagi'de yer alıyor.

Dediğim gibi tartışmaya girmek istemiyorum ama yukarıda Alex gelmiş geçmiş Türkiye'de en iyi futbolcu denince yazmak zorunda kaldım. Ünlü bir söz:

İstatistikler mini etek gibidir, herşeyi gösterir ama asıl önemli olan şeyi gizler.

Sir Alex Ferguson

Güzel söz de katılamıyacam sana...

demircibu

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 17:35:10 

quote:

quote:

Orada hemfikiriz.

ölemi hani fb taraftarının yuhaladığı alex mi yoksa ikizi varmı

benim dünyamda imkansız yoktur
(Neo)onun gücü bu diyarları aşar
BuRi
AXU

15 Aralık 2007; 17:53:27 

quote:

quote:

Hagi kim?

Bırakın bu işleri yahu.

kardeş mesajları okumamışsın belli.

biz alex dedik hagi daha iyi diye ortaya çıkan senin renktaşların oldu biz değil

ayrıca lincoln deyip durdunuz baktınız alex ten iyi değil lincoln hemen hagiyi kıyaslamaya çalıştınız.
bakarsınız hagiden de iyi alex prekazi ye dönersiniz

'HERŞEY BİTER, BİR ŞEY BİTMEZ !..'

Canis Lupus

15 Aralık 2007; 18:20:52 

Bu golü alex atsın bakalım:

demircibu

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 19:17:52 

quote:

Orjinalden alıntı: MU.ZAFFER

böyle şut çeken bir oyuncu ben görmedim attığı şutlar hep üstten ve kalecinin uzanamıcağı yerlere bırakıyor topu müthiş bir tekniği vardı şu gole bakın

benim dünyamda imkansız yoktur
(Neo)onun gücü bu diyarları aşar
BuRi
Caglar.1903

15 Aralık 2007; 19:39:03 

Bence gelmiş geçmiş en iyi Oyunu

BAKİ' DİR .
BAki ulAn.!

Tek Aşk BeşiktAŞK
DH İzmiR | Osmanlı Tarihi Kulübü
DH Kartalları | Gönlümüzden kopan Şiirler.. | 2Pac Fan | Hip Hop , R&B Soul Fan | LoSt fan cLuB | Sagopa Kajmer FAN Club
Şaaaaaaaaaaammmpiyonnnnnnnnnnnn
BeyzadeM

Sisteme Gözat

15 Aralık 2007; 21:37:51 

quote:

O bu Golden Sonra 3.5 atar.

Palit GTX 275 896 MB.//Samsung 22" 2233BW LCD.//GIGABYTE X48-DS5 X48.//İntel Core2Duo E6320 1.86Ghz @3.5Ghz.//Samsung 500Gb SataII, 160 Gb Seagate SataII HDD//. OCZ Reaper 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5.//Asus LION SQUARE Cpu Cooler.// A4 Tech X7 G800MU Keyboard.//A4-Tech X7 XL-740K Oscar Mouse.// OCZ GameXStream Power Supply 600W.//FEEL HurricaneII ATX Kasa//..
Fazlalıklar: MSI RX3870 512 MB//.İntel DP965LT Desktop Board.// Philips 190V 19"LCD.//Ideazon™ Gaming Pack.//2X1GB Kingston 667 Mhz Ram.//
Canis Lupus

15 Aralık 2007; 22:03:07 

Son ve en pis darbe. Bu gol fizik kurallarına aykırı! :

Golün atıldığı dk. ve skorda cabası

italian_stallion

15 Aralık 2007; 22:21:38 

quote:

Son ve en pis darbe. Bu gol fizik kurallarına aykırı! :

Golün atıldığı dk. ve skorda cabası

fizik kurallarına aykırı gol öyle değil böyle olur:

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Canis Lupus

15 Aralık 2007; 22:24:51 

we're sorry, this video is no longer avaible

Theode
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Aralık 2007; 22:28:52 

Hehe süper ya.. Konu en başta sadece Alex, sonra Alex-Lincoln. Sonra Alex-Hagi.. Sonra Hagi-Carlos. Konunun adı da Alex'in istatistiği
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Fenerbahçe >> Cevap: < ALEX'in insanüstü İstatistiği .. > !! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HD4770 Crossfire, GTX285'e Karşı!
Bakalım fiyat performans lideri HD4770 ile kurulacak Crossfire X düzeni GTX285'i geçebiliyor mu?
GIGABYTE GTS250 1GB
NVIDIA'nın yeni(!) silahı GTS250, ATI HD4850 karşısında başarılı olabilecek mi?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız