Birisi Haginin Türkiye istatistiklerini ve Alexin Türkiye istatistiklerini koyabilirimi?
4yılda üstüste alt altalta yan yana çaprazlamasına yukardan aşağıya şampiyonluk+türkiye kupaları
Ben Takım basarılarını değil, Haginin gol ve asistleri ile Alexin gol ve asistlerini sormustum ..Varmı onları soleyebilcek?
hagi sayesinde oldu bunlar zaten hagi oyun kurmasa gol atmasa asist yapmasa bunlar büyü ilemi oldu ? hagi öle bizamanda ortaya çıkardıki kaybedilan maçda bir anca maçı çevirirdi
Futbolun takım oyunu olduğunu unutuyoruz ara ara...
kariyer istatistikleri: Farul Constanta 18 mac, 7 gol Sportul Studentesc 107 mac, 58 gol Steaua Bucureşti 97 mac, 76 gol Real Madrid 63 mac, 15 gol Brescia 61 mac, 15 gol Barcelona 35 mac, 7 gol Galatasaray 132 mac, 59 gol Toplam: 513 mac, 237 gol
sizden su 2 seneyi çıkardıgımızda ne var köy adamları ovicler filan zart zurt biz avrupayı fet ederken siz anca bizi yenmeyi planlıyordunuz evinizde sizi küçümsemiyorum iyi takım cimbomlu olarak alsın kupayı benım ıcın sorun değil ama aldıkdan sonra konussanız daha iyi olacak belki takacanız belki barçadan real dan 5 yiyip gelceniz
quote:
Orjinalden alıntı: musandia
quote:
Orjinalden alıntı: burnaldinho
Daha dün Lincoln Alex'ten iyi diyordunuz Noldu ? İstatistikleri görünce Hagi'ye mi döndünüz
Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu alextir..alexin büyük oyuncu olduğunu zaten diğer takım yöneticileri aldıkları her oyuncuyu onunla kıyaslayarak hazımsızlıklarını belli etmiştir..burdaki arkadaşlara soğuk bir soda ikram ediyorum hem gazınızı alır hemde rahatlatır canlarım..KRALEX gerisi sadece ses..
Koyu bir Fenerbahçeliyim ama Alex ve Hagi kıyaslanamaz bence Hagi ayrı biryerde Alex ayrı... İkiside Türk Futbolu'nun gördüğü gelmiş geçmiş en iiyi iki yabancısı
Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu alextir..alexin büyük oyuncu olduğunu zaten diğer takım yöneticileri aldıkları her oyuncuyu onunla kıyaslayarak hazımsızlıklarını belli etmiştir..burdaki arkadaşlara soğuk bir soda ikram ediyorum hem gazınızı alır hemde rahatlatır canlarım..KRALEX gerisi sadece ses..
Hani şu Parasını alamayıpta Gs'yi Uefa'ya şikayet eden Hagi mi :)
Adam artık Gs'de oynamıyor.Onu bırak futbol oynamıyor.Burda Alex'e karşı sidik yarıştırmasına girmişiniz..
Gidin bide Zico'nun geçmişine bakın :D
Bırakın bu işleri yahu.
Her haberde böyle anticilik oynayacaksınız...
1. kırmızı işaretlediğim yer için;
Bizde onu anlatmaya çalışıyoruz işte.Bizim oynamayan bir futbolcumuzla kıyaslama aşamasına gelmiş bir klup olarak fbyi tebrik eder başarılarının Şubat ayında dewam etmeyeceği iddasındayım
2. Lacivert işaretlediğim yer için;
Ya yuh be.Harbiden yuh ya.Hagi ile Zico yu karşılaştırmayın bari ya.Bu kadarda komik olunmaz ki.
Adam artık Gs'de oynamıyor.Onu bırak futbol oynamıyor.Burda Alex'e karşı sidik yarıştırmasına girmişiniz..
Bırakın bu işleri yahu.
Bizde onu anlatmaya çalışıyoruz işte.Bizim oynamayan bir futbolcumuzla kıyaslama aşamasına gelmiş bir klup olarak fbyi tebrik eder başarılarının Şubat ayında dewam etmeyeceği iddasındayım
Ya yuh be.Harbiden yuh ya.Hagi ile Zico yu karşılaştırmayın bari ya.Bu kadarda komik olunmaz ki.
Alex ile Hagi kıyaslanmaması gerek iki farklı oyuncu oyundaki etkileri çok farklı ama aradaki bence ince detay Alex'in bir adım önd eolduğu konu Alex'in çok soğuk kanlı olması Hagi hep takımı 10 kişi bırakıyordu Uefa finalinde bile gereksiz yere atıldı Alex ama Fenere geldikten bu yana kırmızı kart gördüğünü hatırlamıyorum
Bırakın bu işleri yahu.
Kıyaslamaların zaten saçma olduğunu söylemişim değil mi?
Madem bu kıyaslama içine girmişiniz "bari Zicoy la da kıyaslayında çok bir halt etmiş olursunuz" demek istedim.
Kıyaslamaya ilk kimler girmiş bakarsan iyi olur...Haberin içinde tek bir Hagi lafı geçiyor mu?
Şiir yazdık sanki bir de "ne anlatmak istedim" diye ayrıyetten mesaj yazıyoruzz..
bu arkadaş kıyas vurgunu yemiş. görüşü bulanık biraz. kıyaslarken zico fenerde futbolcu olduğunu düşünüyor. ziconun futbolcıluğuyla antrenörlüğünü karıştırmış zico daha önce japonyada çalışdı kerdeş. sağa sola köpürmede neyi tartışdığı bi idrak bence.
İstatistik olarak Alex zaten Hagi'yi 2ye katlıyor bunun tartışılacak bir yanı yok. Fakat hangisi daha verimli derseniz bana göre şuanda Hagi kıl payı önde derim ama Alex en az 1.5 sezon daha bizde oynayacak ne olur bekleyip göreceğiz.
Sonuç olarak Türkiye'ye gelmiş geçmiş en faydalı yabancı oyuncular, Hagi ve Alex'tir. Türkiye'ye gelmiş, geçmiş ve gelecek en kariyerli oyuncu Roberto Carlos'tur.
Lincoln lincoln diye yırtındınız fos çıktı şimdi hagi ye mi geldi sıra işte hep geride bıraktıklarınıza mahkum oldunuz şuan varmı bi haginiz Alexten iyi bi oyuncunuz,Nerde şu sizin Alexi ve Carlos u ruzgarıyla hasta eden çalım manyağı eden lincoln ya
İstatistik olarak Alex zaten Hagi'yi 2ye katlıyor bunun tartışılacak bir yanı yok. Fakat hangisi daha verimli derseniz bana göre şuanda Hagi kıl payı önde derim ama Alex en az 1.5 sezon daha bizde oynayacak ne olur bekleyip göreceğiz.
Sonuç olarak Türkiye'ye gelmiş geçmiş en faydalı yabancı oyuncular, Hagi ve Alex'tir. Türkiye'ye gelmiş, geçmiş ve gelecek en kariyerli oyuncu Roberto Carlos'tur.
Türkiye'ye gelmiş geçmiş en kariyerli,tecrübeli aynı zamanda En BÜYÜK futbolcu Carlos.Türkiye ligi yakışmıyor bile o adama.100 maçın üzerinde şampiyonlar ligi tecrübesi o kadarda kolay değil.3 büyüklerin şampiyonlar liginde yaptığı maçları toplasan anca o kadar ediyor zaten.
Ligin ilk haftalarında Galatasaraylıların attıkları başlıklardan sadece biri...
Volkan Yaman Carlos Yalan!!!
Alex mevzusu da aynı...Lincoln geldiği zaman yer yerinden oynamıştı,6000 kişi gelmişti karşılamaya,fan clublar kurulmuştu,hatta dh de kurulan fan clubun ciddi sayıda üyesi vardı...Şimdi kimsenin yüzü tutmuyor ki o topiği hortlatsın!Artık ak ve kara ayyuka çıktı.Lincoln de tıpkı ötekiler gibi(İliç,Ricardinho,Delgado) Alexin gölgesine mahkum kaldı.Eskiden olsa Hagi ile Alexi kıyaslamak futbol cahilliğidir derlerdi.Ama şuan görüyorum ki bu sav çokçok geride kalmış.Artık ikisini KIYASLAMA safhasına gelmişiz.Kaldı ki biz burada Alexten Türkiyeye gelmiş geçmiş en kaliteli ortasaha oyuncusudur diye bahsederken ,ortada kıyaslama adına hiçbirşey yokken,galatasaraylılar Hagi defterini açmaya başlıyorlar.Hagi iyi bir oyuncudur,hırs olarak alexten daha hırslıdır,kavgacıdır,hakemlerin üstüne oynayan bir oyuncudur,çirkeftir.Aynı zamanda top tekniği yüksek bir oyuncudur,şutları düzgündür.Ama alex tek başına bir takımdır!Kim daha tekniktir konusunda tartışma gereği bile hissetmeden uzaylı alextir diyebiliyorum.Maçın sonucunu 5 dakikaya sığdıran ender oyunculardan biridir.Centilmendir,doğru dürüst kırmızı kart gördüğünü hatırlamıyorum.Pasları öldürücüdür,Asist canavarıdır.Golleri jenerikliktir.Ve Kaptan olduktan sonraki değişimi hızla süreceğe benziyor,bu türk futbolu için iyiye işaret. LAMI CİMİ YOK ARTIK SİLKELENİN!ALEX ARTIK TÜRKİYE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSUDUR!
Alex mevzusu da aynı...Lincoln geldiği zaman yer yerinden oynamıştı,6000 kişi gelmişti karşılamaya,fan clublar kurulmuştu,hatta dh de kurulan fan clubun ciddi sayıda üyesi vardı...Şimdi kimsenin yüzü tutmuyor ki o topiği hortlatsın!Artık ak ve kara ayyuka çıktı.Lincoln de tıpkı ötekiler gibi(İliç,Ricardinho,Delgado) Alexin gölgesine mahkum kaldı.Eskiden olsa Hagi ile Alexi kıyaslamak futbol cahilliğidir derlerdi.Ama şuan görüyorum ki bu sav çokçok geride kalmış.Artık ikisini KIYASLAMA safhasına gelmişiz.Kaldı ki biz burada Alexten Türkiyeye gelmiş geçmiş en kaliteli ortasaha oyuncusudur diye bahsederken ,ortada kıyaslama adına hiçbirşey yokken,galatasaraylılar Hagi defterini açmaya başlıyorlar.Hagi iyi bir oyuncudur,hırs olarak alexten daha hırslıdır,kavgacıdır,hakemlerin üstüne oynayan bir oyuncudur,çirkeftir.Aynı zamanda top tekniği yüksek bir oyuncudur,şutları düzgündür.Ama alex tek başına bir takımdır!Kim daha tekniktir konusunda tartışma gereği bile hissetmeden uzaylı alextir diyebiliyorum.Maçın sonucunu 5 dakikaya sığdıran ender oyunculardan biridir.Centilmendir,doğru dürüst kırmızı kart gördüğünü hatırlamıyorum.Pasları öldürücüdür,Asist canavarıdır.Golleri jenerikliktir.Ve Kaptan olduktan sonraki değişimi hızla süreceğe benziyor,bu türk futbolu için iyiye işaret. LAMI CİMİ YOK ARTIK SİLKELENİN!ALEX ARTIK TÜRKİYE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSUDUR!
geçmişle kıyaslanamaz bencede haklısın
volkan yaman carlos yalan!!yaw bunlar hep ortalığı boş bulunca başlıyolar sıkmaya..alexi tartışıyolar hagiyle kıyaslıyolar..ulan kimse alex diyemicekmi..neden her alex mevzunda hagi resimleri konuyor..bukadarmı hazımsızsınız nedir bu çekememezlik..
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
demek ki lincoln denen şahısı ı alex de souzayla bir tutan futbol cahilleri hala var yol yakınken bırakın futbol izlemeyi briç oynayın konkene gidin oda olmadı tenise başlayın ALEX TÜRKİYE YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TOPÇUDUR
demek ki lincoln denen şahısı ı alex de souzayla bir tutan futbol cahilleri hala var yol yakınken bırakın futbol izlemeyi briç oynayın konkene gidin oda olmadı tenise başlayın ALEX TÜRKİYE YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TOPÇUDUR
alexi hagi ile kıyaslayan futbol cahilleri olduktan sonra
Orada hemfikiriz. Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu da Alex De Souza'dır
ama hagi takıma ağabeylik falan da yapıyordu,futbolcuları eğitiyodu,fatih terime akıl bile veriyordu:) hagiyi alexten ayıran bunlar bence.
hangisi saha içinde daha iyi derseniz cevap veremem ama alexin tamamen takıma katkı amaçlı oynadığını hiç şova kaçmadığını söyleyebilirim hagi daha farklıydı,hem hagi karakter olarak alexe ulaşamaz bana göre.
Türkiyeye gelmiş en büyük oyuncu Roberto Carlostur.
Orada hemfikiriz. Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu da Alex De Souza'dır
ama hagi takıma ağabeylik falan da yapıyordu,futbolcuları eğitiyodu,fatih terime akıl bile veriyordu:) hagiyi alexten ayıran bunlar bence.
hangisi saha içinde daha iyi derseniz cevap veremem ama alexin tamamen takıma katkı amaçlı oynadığını hiç şova kaçmadığını söyleyebilirim hagi daha farklıydı,hem hagi karakter olarak alexe ulaşamaz bana göre.
Alex de zicoya akıl hocalığı yapıyor arasıra.Semih örneği mesela.... Yazdığından aslında neyin ne olduğu anlaşılıyor
Tartışmaya girmek istemiyorum ama internet üzerinde yapılan anketlerde mesela gelmiş geçmiş en iyi futbolcu soruluyor, bu anketlerde Hagi yer alıyor. Mesela geçen yabancı forumları geziyordum. Gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcu diye bir anket vardı, yaklaşık 100-150 kişi liste yapmış, bunların 5-10 tanesinde Hagi'de yer alıyor.
Dediğim gibi tartışmaya girmek istemiyorum ama yukarıda Alex gelmiş geçmiş Türkiye'de en iyi futbolcu denince yazmak zorunda kaldım. Ünlü bir söz:
İstatistikler mini etek gibidir, herşeyi gösterir ama asıl önemli olan şeyi gizler.
Tartışmaya girmek istemiyorum ama internet üzerinde yapılan anketlerde mesela gelmiş geçmiş en iyi futbolcu soruluyor, bu anketlerde Hagi yer alıyor. Mesela geçen yabancı forumları geziyordum. Gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcu diye bir anket vardı, yaklaşık 100-150 kişi liste yapmış, bunların 5-10 tanesinde Hagi'de yer alıyor.
Dediğim gibi tartışmaya girmek istemiyorum ama yukarıda Alex gelmiş geçmiş Türkiye'de en iyi futbolcu denince yazmak zorunda kaldım. Ünlü bir söz:
İstatistikler mini etek gibidir, herşeyi gösterir ama asıl önemli olan şeyi gizler.
Bırakın bu işleri yahu.
kardeş mesajları okumamışsın belli.
biz alex dedik hagi daha iyi diye ortaya çıkan senin renktaşların oldu biz değil
ayrıca lincoln deyip durdunuz baktınız alex ten iyi değil lincoln hemen hagiyi kıyaslamaya çalıştınız. bakarsınız hagiden de iyi alex prekazi ye dönersiniz
böyle şut çeken bir oyuncu ben görmedim attığı şutlar hep üstten ve kalecinin uzanamıcağı yerlere bırakıyor topu müthiş bir tekniği vardı şu gole bakın