demek ki lincoln denen şahısı ı alex de souzayla bir tutan futbol cahilleri hala var yol yakınken bırakın futbol izlemeyi briç oynayın konkene gidin oda olmadı tenise başlayın ALEX TÜRKİYE YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TOPÇUDUR
demek ki lincoln denen şahısı ı alex de souzayla bir tutan futbol cahilleri hala var yol yakınken bırakın futbol izlemeyi briç oynayın konkene gidin oda olmadı tenise başlayın ALEX TÜRKİYE YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK TOPÇUDUR
alexi hagi ile kıyaslayan futbol cahilleri olduktan sonra
Türkiyeye gelmiş en büyük oyuncu Roberto Carlostur.
Orada hemfikiriz. Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu da Alex De Souza'dır
ama hagi takıma ağabeylik falan da yapıyordu,futbolcuları eğitiyodu,fatih terime akıl bile veriyordu:) hagiyi alexten ayıran bunlar bence.
hangisi saha içinde daha iyi derseniz cevap veremem ama alexin tamamen takıma katkı amaçlı oynadığını hiç şova kaçmadığını söyleyebilirim hagi daha farklıydı,hem hagi karakter olarak alexe ulaşamaz bana göre.
Micro_Processor
Uzaklaştırılmış 20 gün cezanın 0 günü kaldı.
15 Aralık 2007, 14:20:16
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
Türkiyeye gelmiş en büyük oyuncu Roberto Carlostur.
Orada hemfikiriz. Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu da Alex De Souza'dır
ama hagi takıma ağabeylik falan da yapıyordu,futbolcuları eğitiyodu,fatih terime akıl bile veriyordu:) hagiyi alexten ayıran bunlar bence.
hangisi saha içinde daha iyi derseniz cevap veremem ama alexin tamamen takıma katkı amaçlı oynadığını hiç şova kaçmadığını söyleyebilirim hagi daha farklıydı,hem hagi karakter olarak alexe ulaşamaz bana göre.
Alex de zicoya akıl hocalığı yapıyor arasıra.Semih örneği mesela.... Yazdığından aslında neyin ne olduğu anlaşılıyor
Tartışmaya girmek istemiyorum ama internet üzerinde yapılan anketlerde mesela gelmiş geçmiş en iyi futbolcu soruluyor, bu anketlerde Hagi yer alıyor. Mesela geçen yabancı forumları geziyordum. Gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcu diye bir anket vardı, yaklaşık 100-150 kişi liste yapmış, bunların 5-10 tanesinde Hagi'de yer alıyor.
Dediğim gibi tartışmaya girmek istemiyorum ama yukarıda Alex gelmiş geçmiş Türkiye'de en iyi futbolcu denince yazmak zorunda kaldım. Ünlü bir söz:
İstatistikler mini etek gibidir, herşeyi gösterir ama asıl önemli olan şeyi gizler.
Sir Alex Ferguson
Micro_Processor
Uzaklaştırılmış 20 gün cezanın 0 günü kaldı.
15 Aralık 2007, 15:14:17
quote:
Orjinalden alıntı: Theode
Tartışmaya girmek istemiyorum ama internet üzerinde yapılan anketlerde mesela gelmiş geçmiş en iyi futbolcu soruluyor, bu anketlerde Hagi yer alıyor. Mesela geçen yabancı forumları geziyordum. Gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcu diye bir anket vardı, yaklaşık 100-150 kişi liste yapmış, bunların 5-10 tanesinde Hagi'de yer alıyor.
Dediğim gibi tartışmaya girmek istemiyorum ama yukarıda Alex gelmiş geçmiş Türkiye'de en iyi futbolcu denince yazmak zorunda kaldım. Ünlü bir söz:
İstatistikler mini etek gibidir, herşeyi gösterir ama asıl önemli olan şeyi gizler.
Hani şu Parasını alamayıpta Gs'yi Uefa'ya şikayet eden Hagi mi :)
Adam artık Gs'de oynamıyor.Onu bırak futbol oynamıyor.Burda Alex'e karşı sidik yarıştırmasına girmişiniz..
Gidin bide Zico'nun geçmişine bakın :D
Bırakın bu işleri yahu.
Her haberde böyle anticilik oynayacaksınız...
1. kırmızı işaretlediğim yer için;
Bizde onu anlatmaya çalışıyoruz işte.Bizim oynamayan bir futbolcumuzla kıyaslama aşamasına gelmiş bir klup olarak fbyi tebrik eder başarılarının Şubat ayında dewam etmeyeceği iddasındayım
2. Lacivert işaretlediğim yer için;
Ya yuh be.Harbiden yuh ya.Hagi ile Zico yu karşılaştırmayın bari ya.Bu kadarda komik olunmaz ki.
kardeş mesajları okumamışsın belli.
biz alex dedik hagi daha iyi diye ortaya çıkan senin renktaşların oldu biz değil
ayrıca lincoln deyip durdunuz baktınız alex ten iyi değil lincoln hemen hagiyi kıyaslamaya çalıştınız. bakarsınız hagiden de iyi alex prekazi ye dönersiniz
Dark is the sunlight, we cast the right together Dark is the sunlight, or i'm blind forever Dark is the sunlight, we spent the light together Dark is the sunlight, or i'm blind forever Pentagram...
böyle şut çeken bir oyuncu ben görmedim attığı şutlar hep üstten ve kalecinin uzanamıcağı yerlere bırakıyor topu müthiş bir tekniği vardı şu gole bakın
Son ve en pis darbe. Bu gol fizik kurallarına aykırı! :
Golün atıldığı dk. ve skorda cabası
Edit:
Sen ne dicen çok merak ediyom
Ordan atılan o top kaleye gidiyor ve gol oluyor
yemin et. bak ölümü gör doğru söyle darılırım valla.
Sen ne dicen çok merak ediyom
çalım gerçekten güzel çalım konusunda roberto carlos'tan daha yetenekli olabilir ama attığı gol roberto carlos'unkinden daha iyi değil çünkü hem topu durdurup rahatca vuruyo hemde golü attığı maça bak 40-50 yaşındaki adamlar oynuyor normal bi kaleci o topu orda kaybetmezdi kaybetse de pres yapıp şut çektirmezdi
wepis senden bir de topla kale arasında oluşan dik üçgende topa göre açının tanjantını bulabilir misin?
Dipnot:Kalenin uzunluğu 7 metre 35 cm boyu ise 3 metre. Ayrıca tanjant = karşı/komşu
buyur ..
orda üçgen oluşmuyo ki doğru parçası oluşuyo, topla kale arasında :))
ya hocam wepisin dediğine göre mütevazılık yaptım ordaki doğru parçasını üçgene çektik bu sefer de. Yoksa sen de haklısın ben de biliyorum orda [RC] doğru parçası oluştuğunu
Fenerbahçe´nin Brezilyalı yıldız oyuncusu Alex De Souza‚ tek başına bir takım gibi oynuyor.
Sabah gazetesinin haberine göre: "Fenerbahçeli Alex‚ CSKA Moskova maçını da kazandırdı. 152 maçta 75 gol atıp‚ 77 de asist yapan sambacı‚ bu rakamlarla bir çok takımla yarışacak düzeyde..
Bu sezon özellikle Avrupa´da müthiş bir çıkış yakalayan Fenerbahçe´de‚ bu başarının mimarlarının en başında Alex de Souza geliyor. Ligde son dönemde yükselişe geçen sambacı‚ Avrupa´da ise başından beri ortaya koyduğu performansıyla takımını buralara taşıdı. F.Bahçe´nin geriye düştüğü anda devreye giren Brezilyalı yıldız‚ müthiş füzesiyle beraberliği sağladı. Ardından Uğur´a yaptığı asistle maçı çevirip‚ turu getirdi.
4 GOL‚ 3 ASİST
Ön elemede Anderlecht´e iki maçta da birer gol atan Alex‚ deplasmandaki ve Kadıköy´deki CSKA karşılaşmalarında da ağları birer kez salladı. Ayrıca 3 maçta da asist yapan sambacı böylece toplam 7 golün altına imzasını koymuş oldu. Alex´in F.Bahçe formasıyla Avrupa´da attığı gol sayısı da 9´a çıktı. Bunlar bir yana Brezilyalı´nın genel performansı çok çarpıcı. Alex‚ 152 resmi maçta 75 gol atarken‚ 77 golün de pasını verdi ve ortalama her maçta bir gole damgasını vurdu. Alex bu istatistikleriyle Türkiye´ye gelmiş en verimli yabancı oldu. "
Evlere şenlik,
Nazar değmesin !!!
amiinnn!! allahım duy sesimi!!: kurada porto çıksında yenelim ve üst tura geçelimm...!!!
18 Aralık 2007, 13:49:11
oynadığı 736 maçın 503 ünde direkt skora etkisi var.. parmada çok kısa süre kaldı oynadığı 5 maçta 2 gol 7 asist yapmış.parma bu 5 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyet almış..böyle bir istatistiğe sahip olan başka biri daha varmı süper ligde?veya daha önce geldide benimmi haberim yok
Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. ATATÜRK