bende Philips 32PFL7962 aldım teknosadan, aynı sekilde samsungla philips arasında kararsızdım sansa teknosada bu iki üründe yanyanaydı, zaten ilk gördüğün anda görüntü kalitesi olarak philipsin 1 adım öne çıktığını görebiliyorsun, ben ayrıca emin olmak için kablo tv, anten yayını ve mavi rengi görmek için bir su altı belgeseli koydurdum sonuç: Philips 32PFL7962 iki tvninde fiyatı ve özellikleri hemen hemen aynı yalnız Philipsin artı bazı özellikleri var en büyük artısı tabiki ambilight maç ve film izlerken çok farkediyor görsel bir şölen sunuyor. philipsi pcye baglamayı hiç denemedim ama philipste hdmı çıkışı var bende ki acer laptopta vga çıkışı var, tahminim hdmı vga çeviricisi kullanalarak baglantı yapılabilir, bilen arkadaslar yardımcı olursa daha iyi olur bende merak ediyorum çünkü birde bildiğim kadarıyla hdmı baglantısı sesi taşımıyor ses için ayrıca bir kablo kullanmak gerekiyor??? Philips 32PFL7962 Özellikler Ekran Boyutu: 32 in En-Boy Oranı: 16:9 (Geniş Ekran) Çözünürlük -: 1366x768 Parlaklık: 500 cd/m2 Kontrast Oranı -: 7500:1 Yatay Görüş Açısı: 178 Dikey Görüş Açısı: 178 Bağlantı Yuvaları: 3xHDMI,SCART,CVBS,RGB Comb Filter Türü: Digital Picture-in-Picture: Yok Tarama Yöntemi: 720p Görüntü Teknolojisi: PIXEL PLUS Ses Çıkış Gücü -: 2X10W Uzaktan Kumanda -: VAR Yükseklik: 595 MM Genişlik: 804 MM Derinlik: 223 MM Ağırlık -: 19,5 KG Güç Tüketimi: 110 W Diğer Özellikler -: Pixel Plus 2 HD , Dijital Doğal Hareket , Işık Geçiş İyileştiricisi , Renk Geçiş İyileştirme , Dinamik kontrast geliştirme , 3/2 - 2/2 hareket aşağı çekme , 3D Combfilter (tarama filtresi) , Aktif Kontrol , Renk Geliştirme , Dijital Parazit Azaltma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exturuder -- 16 Mayıs 2008; 17:39:51 >