Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ACİLLL!!smartmedia mp35 plus 400gb vista driver

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> ACİLLL!!smartmedia mp35 plus 400gb vista driver Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
harunulu55

14 Aralık 2007; 19:56:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar isletim sistemim windows vista.smartmedia mp35 plus 400gb harici harddisk aldim.notebook kullaniyorum.aleti taktim ancak pc im gormedi cihazi driver i yuklenmedi.vista driver ini acil bulabilirmsiniz

acy78

11 Nisan 2008; 22:48:47 

o aletten bendede var ama driver istemiyor. fakat bir yavaşlık ve takılma olduğu doğru. aceba driver sorunu nedeniyle mi o?

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
mye_clioIII

1 Mayıs 2008; 9:25:22 

merhaba,

ben de 500gb olan (siyah) versiyonundan dün sipariş verdim. hepsiburada.com'dan.

özelliklerini araştırmıştım daha önce ama, vista ile bir sorunu var mı diye bakmamıştım.

bende de vista yüklü umarım sorun çıkarmaz. ürün elime geçtikten sonra detaylı bilgi vermeye çalışırım.

bu arada mp35lerin yazılım güncelleme konusunda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi ltf.

tşk.

c4n

8 Mayıs 2008; 18:41:02 

arkadaşım şunu yap, bimasaüstündeki bilgisayarım sekmesini sağ tıkla yöneti seç, orda çıkan ekranda diskler kısmını seç orda yeni hdd kapasitesi kadar bir kapasite göreceksin onu biçimlendir, biçimlendirmeden göremezsin zaten. :)

İMZAM DA BENİM GİBİ KURAL DIŞIDIR | | Uymam gereken imza kurallarını okumak icin tıkla :))
c4n

9 Mayıs 2008; 0:55:02 

http:// r a p i d s h a r e . c o m /files/113543904/smartmedia_cdsi.zip cdmi upload ettim link ölmeden indirin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4n -- 9 Mayıs 2008; 0:56:54 >

İMZAM DA BENİM GİBİ KURAL DIŞIDIR | | Uymam gereken imza kurallarını okumak icin tıkla :))
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> ACİLLL!!smartmedia mp35 plus 400gb vista driver Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Candan Mühendislik Advertorial
Candan Mühendislik Lavato, Milano ve Fema otogaz tanıtıcı reklam
PoV 8800GTS 320 EXO edition
PoV 8800GTS 320 Exo mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç