Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK Sayfa: <<   < önceki  80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emil_bg

7 Ekim 2008; 16:48:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ipod 1. nesil var ben de 2. nesil yazilim calisir mi? 2.1 in 2 . neslini yüklesem ne olur?deneyen bilen var mi?

Ipod touch 1.1.5 firmware dünyada ilk defa kullanan adam...
fcank

7 Ekim 2008; 17:04:12 

quote:

Orjinalden alıntı: emil_bg

ipod 1. nesil var ben de 2. nesil yazilim calisir mi? 2.1 in 2 . neslini yüklesem ne olur?deneyen bilen var mi?

denedim yükleme kısmında hata veriyo iptal ediyo eski halinede dönmüyo uygun sürümlerden birisini tekrar yüklemek zorunda kalıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcank -- 7 Ekim 2008; 17:07:37 >

emil_bg

7 Ekim 2008; 17:48:44 

2.1 jailbreak yapan var mi peki? nasil performans iyi mi? bu arada ben de 1.1.5 vardi , update yapmaya calisiyorum shift e basip harddiskten
ipod1,2.1 seciyorum yani ipod2 degil , error veriyor. (6) diye bir ID si var bilen vardir kesin google da aradim ama kaydadeger birsey bulamadim var mi cözümü bilen

DFU mode yapmamiz lazim galiba ama olmuyor ya , iki tusa 10 sn basili tutuo itunes acikken elimi cekiyorum powerdan home basili oluyor sadece ama normalde ekranin siyah kalmis gerekiyor diyor
ben de beyaz oluyor, ve itunes tda ipod waiting yaziyor... deli olcam ziphone ile de denedim olmadi.. itunes son sürüm kullaniyom bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil_bg -- 7 Ekim 2008; 18:48:47 >

Disasterpiece_123
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

7 Ekim 2008; 19:25:33 

Ya arkadaşlar daha önce yazıldıysa göremedim kusura bakmayın.. 2.GEN ıpod touch aldım bnm wireless ı tanıttım flan şifre yazdık ok görüyor wifi i sinyal çok iyi ama app store yada safaride sayfa açmıyor cannot connect to app store diyor bakıyorum settıngs den İP yazmıyordu hiçbşi yokdu bn yazdım görunen ıp mı dns ı yazdım biçok kez değiştrdim ama hiçbi şekılde girmıyor ınternete ne yapıcam bı yardım edermisniz...
emil_bg

7 Ekim 2008; 19:31:53 

quote:

2.1 jailbreak yapan var mi peki? nasil performans iyi mi? bu arada ben de 1.1.5 vardi , update yapmaya calisiyorum shift e basip harddiskten
ipod1,2.1 seciyorum yani ipod2 degil , error veriyor. (6) diye bir ID si var bilen vardir kesin google da aradim ama kaydadeger birsey bulamadim var mi cözümü bilen

DFU mode yapmamiz lazim galiba ama olmuyor ya , iki tusa 10 sn basili tutuo itunes acikken elimi cekiyorum powerdan home basili oluyor sadece ama normalde ekranin siyah kalmis gerekiyor diyor
ben de beyaz oluyor, ve itunes tda ipod waiting yaziyor... deli olcam ziphone ile de denedim olmadi.. itunes son sürüm kullaniyom bu arada

Bu sorunu yasayan arkadaslari bilgilendirmek amaciyla yaziyorum , cunku kendim halletim problemimi
neler yaptim yaziyorum kisaca;
1) 1.1.5 vardi 1.1.4 e restore ettim . update degil alttaki restore a shifte basili tutarak harddrive dan jsp dosyasini secerek
2) daha sonra 2.0 a restrore ettim, update degil
3) en son 2.1 e restore edip quikpwn 2.1 ile jailbreak yaptim..
hadi kolay gelsin

emil_bg

7 Ekim 2008; 19:40:54 

BU arada 2 sorum daha var bilen varsa super olur:
1) quickpwn ile jailbrak yaparken bir secenek var boot logo application diye o nedir? nasil calisir?
2)Cydia nedir? ne ise yarar installer gibi mi?

j.r.duke

7 Ekim 2008; 21:39:26 

quote:

BU arada 2 sorum daha var bilen varsa super olur:
1) quickpwn ile jailbrak yaparken bir secenek var boot logo application diye o nedir? nasil calisir?
2)Cydia nedir? ne ise yarar installer gibi mi?

1-Başlangıçta çıkan logoyu değiştirmeye yarıyor.Jailbreak yaparken seçerseniz logo değişir.
2-Evet aynı installer gibi bir uygulama.Jailbreak uygulamalarını kurmanızı sağlıyor.

komazec

8 Ekim 2008; 0:00:41 

j.r.duke

ipod touch'ı 2.1'e yukseltmek icin bana verdigin linkten uygun firmware yazilimi indirdim ama .zip uzantili indi bu sekilde olmaz mi , Eğer firmware uzantısı .zip olarak inerse, kendiniz .ipsw olarak değiştirin yoksa kullanamazsınız diye yazmissin inen dosyanin uzantisini nasil .ipsw yapacagiz , cok sacma bir soruysa nolur kusura bakma : )

j.r.duke

8 Ekim 2008; 0:11:18 

quote:

Orjinalden alıntı: komazec

j.r.duke

ipod touch'ı 2.1'e yukseltmek icin bana verdigin linkten uygun firmware yazilimi indirdim ama .zip uzantili indi bu sekilde olmaz mi , Eğer firmware uzantısı .zip olarak inerse, kendiniz .ipsw olarak değiştirin yoksa kullanamazsınız diye yazmissin inen dosyanin uzantisini nasil .ipsw yapacagiz , cok sacma bir soruysa nolur kusura bakma : )

Yok yok saçma soru değil merak etme. Daha önce soranlar oldu,burda bir daha yazalım...

Windows Gezgini --> Araçlar --> Klasör seçenekleri --> Görünüm --> "Bilinen Dosya Uzantılarını Gizle" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın.Daha sonra normal dosya adını değiştirin.Sonunda .zip yerin .ipsw yapın.

komazec

8 Ekim 2008; 1:09:55 

Yaptim galiba , cok tesekkur ederim j.r.duke , simdi dogru itunes store'a : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komazec -- 8 Ekim 2008; 12:41:25 >

emil_bg

8 Ekim 2008; 15:50:21 

Books, Im chat(özellikle) gibi uygulamalari bulabilcegimiz sourcelar var mi?
eski sourcelar calismaz herhalde 1.1.X uyumlu olduklari icin

j.r.duke

8 Ekim 2008; 16:07:08 

quote:

Books, Im chat(özellikle) gibi uygulamalari bulabilcegimiz sourcelar var mi?
eski sourcelar calismaz herhalde 1.1.X uyumlu olduklari icin

Cydia'dan ekleyin.

cydia.itouchkaynak.com

Books yerine daha iyi bir program var "Bookshelf" diye.Onu kurabilrsiniz..

serwet

9 Ekim 2008; 1:36:15 

selam herkese...dün itibarı ile ipod touch 32 gb aldım...ilk etapta ki izlenimlerim süper bi ..yanlız şöyle bazı sorunlarım var eğer yardımcı olursanız sevinirim..yaklaşık 20-30 sayfa gezdim fakat cevabı bi türlü bulamadım ve artık yoruldum gezmekten o yüzden buraya yazıyorum ve lütfen kusuruma bakmayın eğer buralarda biyerlerde sorularımın cevabı varsa..en azından uğraştım bulamadım:)

1 sorum:cihaza resim yükleyemiyorum..aslında yükleyebiliyorum fakat yüklediğim bi önceki resimler siliniyo..atıyorum 1 tane daha resim yüklemek istediğimde cihazda olan onlarca resim silinip sonradan yüklediğim tek resim görünüyo yani replace ediyo..ben eklemek istiyorum replace etmek değil..ve bunlar video
2.sorum:youtube a bağlanamıyorum...wless hat olan bi mekanda girmeye çalıştığımda internete giriyorum fakat youtube a giremiyorum,, itunes üzerinden girin diye bi uyarı çıkıyo...ewe gelip itunes dan girmeye çalıştığımdada cannot connect to youtube diyor..yani kısaca bağlanamıyor..ayrıca umarım bu itunes üzerinden bağlanma olayı bikereye mahsus bişeydir...çünkü ben bilgisayar üzerinden bağlanacaksam bilgisayardan bağlanırım ipod dan değil..

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim..i.

emil_bg

9 Ekim 2008; 18:49:39 

Yillar sonra Ipodda Tsubasa oynamak nasip oldu ya ben daha ne istiyim :)
source ini paylasayim sizlerle 2.1 jailbreakli ipod icin,

cydia icin: cydia.itouchkaynak.com

Disasterpiece_123
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

9 Ekim 2008; 18:58:08 

Yardım edebilecek kimse yokmu? Wireles bağlanma sorunu hakkında ayrıca ben kendı wireless ağımın şifresini yazamıyorum 6 harflı olduğu ıcın 5 harflı olan herşeyı kabul edıyor ama daha az weya daha çok olunca olmuyor sızdede bölyle oluyormu? yanı bı bozukluk mu war bnm ıpodumda anlamadımkı nereye gıdebılırım bı servıs telefonu flan yokmu arayabıleceğim..
mert6385

9 Ekim 2008; 19:28:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Disasterpiece_123

Yardım edebilecek kimse yokmu? Wireles bağlanma sorunu hakkında ayrıca ben kendı wireless ağımın şifresini yazamıyorum 6 harflı olduğu ıcın 5 harflı olan herşeyı kabul edıyor ama daha az weya daha çok olunca olmuyor sızdede bölyle oluyormu? yanı bı bozukluk mu war bnm ıpodumda anlamadımkı nereye gıdebılırım bı servıs telefonu flan yokmu arayabıleceğim..

heyecan yapma. bi restore yap istersen, yeniden yükle yani

TOSHIBA P300-133
T8300 2.4 Ghz , ATI HD3650 512 Mb, 3Gb ram
gkayaalp

10 Ekim 2008; 14:43:01