Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK Sayfa: <<   < önceki  80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Evolution

16 Temmuz 2008; 2:10:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1.1.5i nerden buldun dostum :)

emil_bg

16 Temmuz 2008; 12:49:41 

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

1.1.4 yüklüyse ipodunda (bilmiyorum iphone icin de mi ayni zamanda) upate de itunes 7.7 varsa, 1.1.5 i önercek!!

Ipod touch 1.1.5 firmware dünyada ilk defa kullanan adam...
komazec

16 Temmuz 2008; 19:16:14 

Bende january update hazir yuklu olan JB yapilmamis ipod touch var , youtube'a baglandiginda videolar alt alta siralandiginda kutularda rsim cikmiyor bos gozukuyor bunu nasil cozebilirim?

Evolution

16 Temmuz 2008; 20:06:30 

quote:

Orjinalden alıntı: emil_bg

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

1.1.4 yüklüyse ipodunda (bilmiyorum iphone icin de mi ayni zamanda) upate de itunes 7.7 varsa, 1.1.5 i önercek!!

iPodumda ve iPhoneda da iTunes'a bağlandığımda 2.0 öneriyor bana.

Evolution

16 Temmuz 2008; 20:10:08 

quote:

Orjinalden alıntı: komazec

Bende january update hazir yuklu olan JB yapilmamis ipod touch var , youtube'a baglandiginda videolar alt alta siralandiginda kutularda rsim cikmiyor bos gozukuyor bunu nasil cozebilirim?

Youtube yasaklı olduğu için öyle görünüyor yapacak birşey yok malesef.

2Shane

17 Temmuz 2008; 0:48:57 

1.1.5 öneriyo eğer 2.0 kabul etmezsen bunu yeniliklerini bilen var mı aranızda?

ouuz1

17 Temmuz 2008; 16:27:17 

32 gb lık ipod touch nerden bulabilirim?

ouuz1

17 Temmuz 2008; 22:23:50 

arkadaşlar versyonnu 1.1.4 olan bi i touch aldım napim nsl jailbreak yapıcam yoksa yapmayıp 2,0 mı yükliim bulunuomu yani 2,0 bide ben şu i tunes dan ipod a müzik atmada baya zorlanıorm istedim müzikleri fln teker teker atamıorm yardımcı olrsanız sevinirim

ilkeryasin

18 Temmuz 2008; 15:34:55 

bana da 2.0 önerio bn yapıcam şimdi 2.0

ilkeryasin
ilkeryasin

18 Temmuz 2008; 19:31:53 

çooooooook acil yardım 1.1.5 yaptım 1.1.4 yapmak istiyorum ama itunes açılmıo ceza_00_11@hotmail.com

ilkeryasin
braveheart655

19 Temmuz 2008; 14:53:38 

Arkadaşlar bu kılıfı nasıl edinebiliriz???
http://www.globalsourcesdirect.com/servlet/the-5383/Genuine-Leather-iPod-Touch/Detail#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart655 -- 19 Temmuz 2008; 14:52:51 >
yilmazhh

20 Temmuz 2008; 15:19:15 

hocam 85 sayfayı okuyacak kadar sabrım maalesef yok o yüzden hemen soruma geçeceğim şimdi bu ipod touch ın arka yüzeyinin çizilmeye can attığını tüm kullanıcılar bilir ben ürünle birlikte silikon yada deri kılıf alacaktım ancak ürünü alacağım şahsiyet bana bu kılıfların arka yüzeyi çok fazla çizeceğini ve bodyguardz yada invisible shield gibi birebir ipod a yapışan kılıfların çizilmeyi ve ekran parlaklığının kaybolmasını engelleyeceğini söyledi bu düşüncenin doğruluk payı varmıdır acaba bide şu ipod u kabından çıkarma videolarını youtube dan dolayı izleyemiorum farklı bi yere örneğin rapide upload ederseniz indirip doya doya izlerim cidden bide şu jailbreak vb anlatımların tamamını (oyun, program gibi yüklemelerin anlatımı dahil) ilk sayfaya koyasanız da sayfalarca yazıyı okumaktan kurlulsak size minnet duyarım valla........

this is the dark side of POWER
emirvahdet

20 Temmuz 2008; 23:00:29 

arkadaşlar bu aletin wi-fi açıkken yani nette surf yaparken kesintisiz olarak şarjı ne kadar gidiyor ? 2 saat gibi bir süre kesintisiz webde gezinebilir miyiz ? bende 1 adet classic 80 gb ipod var birde kampanyadan kazanmış olduğum 8gb ipod touch var. 80 i uzun zamandır kullanıyorum. touch ı hiç kullanmadım. eğer wi fi ile batarya iyi gidiyor diyorsanız 80 i satacağım, yok 20 dk da bitiyor diyorsanız touch a elvada diyeceğim. cevaplarınız için teşekkürler

Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo
onur668785

20 Temmuz 2008; 23:57:37 

merhaba arkadaşlar kesinlikle ipod touch alıcam fakat karar veremiyorum 8gb mı alsam 16gb mı alsam diye pek müzik dinleyen biri değilim filmde zaten içinde en fazla 3 gb kaplayacak kadar olsa yeter diyebilirim çünkü mantıklı düşünecek olursak zaten 5 saat film izlesen dahi 8gb tutmaz ne olursa olsun şarj için pcye bağlanacak çok çok harici bellekle film transfer edilir yani kısa lafın özü 8gb hafıza bana gayet yeter ama kafama takılan bir soru var 8gb ile 16 gb arasında gerçekten olması gerekenden fazla fiyat farkı var buda aklıma şu soruyu getiriyor acaba iki cihaz arasında gerek işlemci gerek yazılımsal ve donamımsal olarak gb farkı dışında bi fark varmı? ben bu cihazı aslen web tarayıcısını kullanmak ve ugulamaları ile uğraşmak için alıcam yoksa müzikle aram pek yok yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar gerçekten bu cihazı kullanan arkadaşlar yorumlarınızı kesinlikle dikkate alıcam ve o doğrultuda hareket edecem şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar...

Evolution

21 Temmuz 2008; 2:34:27