Devam ettiğim spor salonundaki koşu bandı gibi cihazlarda özel olarak "Ipod in" soketleri konulmuş, büyükçe bir ekrana bağlayabiliyorsunuz yani ipodu... Sorum şu... 1- Her iki cihazın da (iphone-ipod touch) çıkışları (soketler, aux bağlantıları) aynımı? Bu ipod in-out soketleri standartmıdır? 2- Elimdeki animeleri (çok farklı formattalar, mkv, mpeg vb.) ipod veya iphone a atıp altyazıları ile beraber, koşu bandındaki ekrandan seyredebilirmiyim??? Hampster gibi koştuğum bantta, hiç değilse anime (kenshin, blood+, samurai deeper kyo:))) seyredeyim:))))
Not: Daha önce hiç Ipod kullanmadım, kör cahilim, aslında iphone mı, iipod touch mu alsam diye de ikilemdeyim...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
sadece müzik dinlemek için bi cihaz arıyorsan bu cihaz aradığın cihaz değil. ben internete de girerim video da izlerim, youtube dan klip indiririm, maillerime bakarım, oyun oynarım, resim albümümü atarım, dersen işte aradığın cihaz bu. ekstra bir çok program yüklenebilirliği ile geliştirilmeye açık ve dilediğin kadar program yükleyebilirsin. en büyük zorluğu yolda yürürken parça değiştirmek için ekrana girip parçayı seçmen olacaktır ona da bi müddet sonra alışırsın zaten ses kalitesine diyecek yok. alırsan şimdiden hayırlı olsun. ha birde arkası çizilmeye çok müsait ekran neyaptımsa çizilmedi. alırsan ekran koruyucu alma arkası için bse şeffaf koruyuculardan alırsın artık
arkadaslar bende ıpod touch almak ıstıyorum bana en samımı halınızle bu makınen eksıklerını ve avantajların soylermısınız sımdıden cok tesekkur ederım
sadece müzik dinlemek için bi cihaz arıyorsan bu cihaz aradığın cihaz değil. ben internete de girerim video da izlerim, youtube dan klip indiririm, maillerime bakarım, oyun oynarım, resim albümümü atarım, dersen işte aradığın cihaz bu. ekstra bir çok program yüklenebilirliği ile geliştirilmeye açık ve dilediğin kadar program yükleyebilirsin. en büyük zorluğu yolda yürürken parça değiştirmek için ekrana girip parçayı seçmen olacaktır ona da bi müddet sonra alışırsın zaten ses kalitesine diyecek yok. alırsan şimdiden hayırlı olsun. ha birde arkası çizilmeye çok müsait ekran neyaptımsa çizilmedi. alırsan ekran koruyucu alma arkası için bse şeffaf koruyuculardan alırsın artık
cok tesekkurederım bu cıhaza ııce ısınmya basladım ıns alıcam he bısey daha sorım bu cıhazla msn ne gıremıyomyuz ewdekı pcyı tamamen krdesıme werırıım
Arkadaşlar mail adreesime pdf dökümanları attım. Pdfleri Posta kutusundan ilk başta okuyabiliyordum, artık attachli dosyalara tıkladığım zaman download file uyarısı alıyorum. downloada tıkladığım zaman (download failed. couldnt start saving file) uyarısı alıyorum. sizce sorun ne olabilir?
Arkadaslar bana bir program yada yolunu söyleyin, liste yapip istedigim sarkilari sirasiyla calsin.. Itunes degil ama ben direk ipoddan yapmak istiyorum!!!
1.1.4 versiyonu jailbreak yaptıktan sonra youtube a baglanamaz oldum.. en son olarak 2 gün önceye kadar herşeyi çalıştıran touch,şimdi yüklemelerde main script execution failed hatası veriyor.. yardım ederseniz sevinirim