Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK Sayfa: <<   < önceki  80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
siyahtemas

15 Haziran 2008; 21:39:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Devam ettiğim spor salonundaki koşu bandı gibi cihazlarda özel olarak "Ipod in" soketleri konulmuş, büyükçe bir ekrana bağlayabiliyorsunuz yani ipodu... Sorum şu...
1- Her iki cihazın da (iphone-ipod touch) çıkışları (soketler, aux bağlantıları) aynımı? Bu ipod in-out soketleri standartmıdır?
2- Elimdeki animeleri (çok farklı formattalar, mkv, mpeg vb.) ipod veya iphone a atıp altyazıları ile beraber, koşu bandındaki ekrandan seyredebilirmiyim??? Hampster gibi koştuğum bantta, hiç değilse anime (kenshin, blood+, samurai deeper kyo:))) seyredeyim:))))

Not: Daha önce hiç Ipod kullanmadım, kör cahilim, aslında iphone mı, iipod touch mu alsam diye de ikilemdeyim...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

PS3 60GB PAL
Q6600, GIGABYTE P35CDS3R(REV2.1), HYPERX 2X1gb DDR3, SPARKLE 8800GT, ASUS VENTO 350W, SAMSUNG226BW, PANASONIC PTAX100, YAMAHA RXV 459 VE TANNOY HOPS
salula

16 Haziran 2008; 18:52:01 

arkdaslar bayadır bu bölüme uğrayamadım.yeni oyun filan var mı itouch a.
yada haberini aldığınız çıkacak oyun filan

Sırr-ı ney…
Electrical Engineering... PS3 40 GB...
seydem29

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 21:06:43 

arkadaslar bende ıpod touch almak ıstıyorum bana en samımı halınızle bu makınen eksıklerını ve avantajların soylermısınız sımdıden cok tesekkur ederım

iphone nun ucuzlamasını beklıyorum :D
komazec

16 Haziran 2008; 22:14:06 

16GB fiyati 500 dogubankta ama 8GB bulamadim , 8GB fiyati ne kadardr?

seydem29

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 22:19:39 

quote:

Orjinalden alıntı: komazec

16GB fiyati 500 dogubankta ama 8GB bulamadim , 8GB fiyati ne kadardr?

forumda 420 ama tam bılmıyorum 2. elmı acaba

serkanky

16 Haziran 2008; 22:24:58 

quote:

Orjinalden alıntı: demsan29

arkadaslar bende ıpod touch almak ıstıyorum bana en samımı halınızle bu makınen eksıklerını ve avantajların soylermısınız sımdıden cok tesekkur ederım

sadece müzik dinlemek için bi cihaz arıyorsan bu cihaz aradığın cihaz değil.
ben internete de girerim video da izlerim, youtube dan klip indiririm, maillerime bakarım, oyun oynarım, resim albümümü atarım, dersen işte aradığın cihaz bu.
ekstra bir çok program yüklenebilirliği ile geliştirilmeye açık ve dilediğin kadar program yükleyebilirsin.
en büyük zorluğu yolda yürürken parça değiştirmek için ekrana girip parçayı seçmen olacaktır ona da bi müddet sonra alışırsın zaten ses kalitesine diyecek yok. alırsan şimdiden hayırlı olsun. ha birde arkası çizilmeye çok müsait ekran neyaptımsa çizilmedi. alırsan ekran koruyucu alma arkası için bse şeffaf koruyuculardan alırsın artık

SONY KDL 40S4000K Lcd Tv İncelemem
PHILIPS X800 Detaylı İncelemem
Sony Ericsson W350i İncelemem
throlll

17 Haziran 2008; 10:05:13 

aranızda jailbreakten sonra başka bir nedenden dolayı aleti restore edip servise götüren oldu mu?

yani adamları anlıyorlar mı jb yapılmış olduğunu
seydem29

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 10:10:44 

quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

Orjinalden alıntı: demsan29

sadece müzik dinlemek için bi cihaz arıyorsan bu cihaz aradığın cihaz değil.
ben internete de girerim video da izlerim, youtube dan klip indiririm, maillerime bakarım, oyun oynarım, resim albümümü atarım, dersen işte aradığın cihaz bu.
ekstra bir çok program yüklenebilirliği ile geliştirilmeye açık ve dilediğin kadar program yükleyebilirsin.
en büyük zorluğu yolda yürürken parça değiştirmek için ekrana girip parçayı seçmen olacaktır ona da bi müddet sonra alışırsın zaten ses kalitesine diyecek yok. alırsan şimdiden hayırlı olsun. ha birde arkası çizilmeye çok müsait ekran neyaptımsa çizilmedi. alırsan ekran koruyucu alma arkası için bse şeffaf koruyuculardan alırsın artık

cok tesekkurederım bu cıhaza ııce ısınmya basladım ıns alıcam
he bısey daha sorım bu cıhazla msn ne gıremıyomyuz ewdekı pcyı tamamen krdesıme werırıım

hatred

17 Haziran 2008; 10:34:56 

Normal pсde ki kadar gelişmemiş olsada işini rahatça halledebileсeğin msn programı var.

|| - HaTReD - || - W810i - || - Photoshop CS3 - ||

|| - Sanal modifiye bölümüne katılmak için tıklayın ! - ||

|| - Sanal modifiye dersleri bölümüne katılmak için tıklayın ! - ||

seydem29

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 10:37:37 

quote:

Orjinalden alıntı: hatred

Normal pсde ki kadar gelişmemiş olsada işini rahatça halledebileсeğin msn programı var.

way waysuper :)

h015101

17 Haziran 2008; 11:12:59 

Arkadaşlar mail adreesime pdf dökümanları attım. Pdfleri Posta kutusundan ilk başta okuyabiliyordum, artık attachli dosyalara tıkladığım zaman download file uyarısı alıyorum. downloada tıkladığım zaman (download failed. couldnt start saving file) uyarısı alıyorum. sizce sorun ne olabilir?

emil_bg

18 Haziran 2008; 11:02:35 

Arkadaslar bana bir program yada yolunu söyleyin, liste yapip istedigim sarkilari sirasiyla calsin.. Itunes degil ama ben direk ipoddan yapmak istiyorum!!!

Ipod touch 1.1.5 firmware dünyada ilk defa kullanan adam...
ozgurduygu

18 Haziran 2008; 12:01:30 

1.1.4 versiyonu jailbreak yaptıktan sonra youtube a baglanamaz oldum..
en son olarak 2 gün önceye kadar herşeyi çalıştıran touch,şimdi yüklemelerde main script execution failed hatası veriyor..
yardım ederseniz sevinirim

8gb ipod touch..
xbox 360 premium(ntsc-u)
motorola slvr l7
compaq c571 nr
BL@DE

18 Haziran 2008; 12:44:04