ya 1.1.14 versiyonunda facebook dh falan girerken her seferinde kullanıcı adı falan terkar giriyorum yada beejive den msn e her seferinde terkar kayıt yapıyorum fix falan var mı yada herhangi bir çözüm
ya 1.1.14 versiyonunda facebook dh falan girerken her seferinde kullanıcı adı falan terkar giriyorum yada beejive den msn e her seferinde terkar kayıt yapıyorum fix falan var mı yada herhangi bir çözüm
Benim de bole bi sorunum vardi. Ornegin foruma girerken safariye her girisimde tekrar tekrar sifremi yazmak zorunda kaliyodum ama 3.0 ile jb yapinca duzeldi.
bende 3.0 ile yaptım fix falanmı kurdun cok ilginc ya :) sesler bira iyileşmiş gibi bide su sorun ucozsem 1.1.4 kalırım yada 1.1.2 ye borsa ve hava yı kurabilsem :) ama bende 3.0 yapmama ragmen neden olamdı fikri olan?
Safari'de Şifre Hatırlamama Sorunu
Aşağıdaki kodları term-vt100 yada herhangi bir terminal uygulamasında çalıştırın:
chown -R mobile /var/mobile/Library/Cookies/
chown -R mobile /var/mobile/Library/Cookies/Cookies.plist
Safari'de Şifre Hatırlamama Sorunu
Aşağıdaki kodları term-vt100 yada herhangi bir terminal uygulamasında çalıştırın:
chown -R mobile /var/mobile/Library/Cookies/
chown -R mobile /var/mobile/Library/Cookies/Cookies.plist
Cihazı kapatıp açın.
Dostum ben touch a yer imi kaydediyorum ama kapatıp açınca onlar siliniyor.Onunda bi kodu var mı acaba?
O sorun bende hep vardı, baya şey denedim çözemedim. Sonra kendi kendine düzeldi nasıl oldu anlamadım. Belki hatırlamadığım bir fixle de olmuş olabilir gerçi.
Hayır. Zibri'nin dediğinie göre yeni sürüm 2.0 için çıkıcak. Zaten büyük bi kısmını halletmiş ama kolay kullanım için bi sürüm yapıcakmış. Hemen beklemeyin, zaman alır diyo.
bendede şimdi yeni sorunlar çıktı...neyse 2.0 çıkınca hallederim artık... installerda program fln kuramıyorum programı dl ediyor ama ardından eskiden olduğu gibi installerın anasayfasına dönmüyor direk ana menüye dönüyor loading olup apatıp açmıyor öyle bekliyor hiç birşey değişmiyor...yani hiçbir programı kuramıyorum şuan:s
Ya bende de bi değişiklik oldu. Sorun olarak değil de yine de paylaşmak istedim. Eskiden installerdan bişe yüklediğimde install menüsüne döner, ben ana menü tuşuna bastığımda ortada o dönen şey çıkar sonra slide to unlock ekranı çıkardı. 3.0 ile jb yaptıktan sonra ana menü tuşuna bastığımda ekran kararıyo, setting language dio sonra normal bi şekilde springboard a dönüyo, slide to unlock ekranı çıkmıyo artık. Aynı şeyi yaşayan var mı yoksa bana özel bi durum mu bu?