dealextreme'den lazer alın... gerçekten muhteşem... Özellikle 50 mw'lik yeşiller
uzun zamandır niyetim vardı almaya.50 mw'lik ler kaç metre menzili?
Almışken 200mw'lıklardan almak lazım.
Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan
50'lik ler kibrit falan tutuşturabiliyormuş. Ama 200'ler harbi çok güçlü. Siyah pazar poşetine resmen yazı yazılıyor. Adamın gözüne tutsan mazaallah... Deride de yanıklar oluşturabilir ufak tefek. İşte bunun 1000Liğini falan yapsalar alın size harbi ışın kılıcı. Ama ses çıkarmaz muhtemelen vınn diye o ayrı.
Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan
Arkadaşlar ben 30luğunu getirdim geçen hafta , ince kalem pille çalışıyor 30mw True Green Laser diye yazıyor hatta 32ytl fiyatı. ("True" yazanlara ve çok satan lazerlerin yorumlarını okuyarak sipariş verin çünkü değerleri gerçek olmayabiliyor) Gece çok rahat görünüyor 30mw ışın gökyüzüne tutunca.
Şimdi 2 tane daha 30mw sipariş verdim kuzenim ve abime de alıyorum Daha sonra 50mw Yeşil ve 200mw Kırmızı almayı düşünüyorum. Yeşillerin ışınları çok daha fazla görünüyormuş o yüzden yeşil tavsiye ederim. En az 30mw alın. 30mw ler yakmıyor. Yakan istiyorsanız en az 50mw alacaksınız. Bu arada dealextreme den 4 alışverişim oldu 2 tane de bıçak aldım. Kendi kılıfı vs herbişeyiyle 4 dolar fiyat koymuş adamlar inanılmaz
arkadaslar yaklasik 1 haftadir installerden bisiler yuklemeye kalksam yukleme yarida kalip home sayfasina donuyo bi anda bole bi sorunla karsilasmaya basladim bunun sebebi nedir ve nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim
arkadaslar yaklasik 1 haftadir installerden bisiler yuklemeye kalksam yukleme yarida kalip home sayfasina donuyo bi anda bole bi sorunla karsilasmaya basladim bunun sebebi nedir ve nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim
büyük ihtimalle cok seyy yüklediginden programlar icin ayrilan alan dolmustur!!
Birkaç uygulama silip BossTool kur. Relocate Fonts yap.