Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK Sayfa: <<   < önceki  80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Lord of the Shadows

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 15:03:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: KontG

dealextreme'den lazer alın... gerçekten muhteşem... Özellikle 50 mw'lik yeşiller

uzun zamandır niyetim vardı almaya.50 mw'lik ler kaç metre menzili?

Almışken 200mw'lıklardan almak lazım.

Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan

Evolution

25 Mayıs 2008; 16:53:01 

200mw'lar de çok pahalı yav

Lord of the Shadows

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 19:29:16 

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

200mw'lar de çok pahalı yav

50'lik ler kibrit falan tutuşturabiliyormuş. Ama 200'ler harbi çok güçlü. Siyah pazar poşetine resmen yazı yazılıyor. Adamın gözüne tutsan mazaallah... Deride de yanıklar oluşturabilir ufak tefek. İşte bunun 1000Liğini falan yapsalar alın size harbi ışın kılıcı. Ama ses çıkarmaz muhtemelen vınn diye o ayrı.

Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan

Poibra

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 19:46:15 

Arkadaşlar ben 30luğunu getirdim geçen hafta , ince kalem pille çalışıyor 30mw True Green Laser diye yazıyor hatta 32ytl fiyatı. ("True" yazanlara ve çok satan lazerlerin yorumlarını okuyarak sipariş verin çünkü değerleri gerçek olmayabiliyor) Gece çok rahat görünüyor 30mw ışın gökyüzüne tutunca.

Şimdi 2 tane daha 30mw sipariş verdim kuzenim ve abime de alıyorum Daha sonra 50mw Yeşil ve 200mw Kırmızı almayı düşünüyorum. Yeşillerin ışınları çok daha fazla görünüyormuş o yüzden yeşil tavsiye ederim. En az 30mw alın. 30mw ler yakmıyor. Yakan istiyorsanız en az 50mw alacaksınız. Bu arada dealextreme den 4 alışverişim oldu 2 tane de bıçak aldım. Kendi kılıfı vs herbişeyiyle 4 dolar fiyat koymuş adamlar inanılmaz

Philips 190x6fb 19" Lcd |Creative X-Fi Xtreme Audio | Logitech x540 Surround Speakers

emrcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Mayıs 2008; 20:50:32 

Nasıl alışveriş yapıyoruz buradan banka havalesi ile oluyormu? 200 lük lazerler nasıl onlardan almayı düşünüyorum 30 luklar gece gözüküyormu baya?

Nikon D300 | Tamron 17-50 | Sigma 70-300 | Sandisk Extreme III 2gb | Lowepro Micro Trekker 200 | Nikkor 50 mm 1.8 | Manfrotto 190XPROB | Manfrotto 804RC2
Flickr Fotoğraflarım

Psn : emrcan

iPhone Turkey | iPhone Türkiye Destek Ve Fan Sitesi
KontG

25 Mayıs 2008; 21:29:34 

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Nasıl alışveriş yapıyoruz buradan banka havalesi ile oluyormu? 200 lük lazerler nasıl onlardan almayı düşünüyorum 30 luklar gece gözüküyormu baya?

Müthiş görünüyor gerçekten... Kesinlikle tavsiye ederim.. .En az 30'luk alın

LOST Fan iPod Touch User
DeseRtEagle™

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Mayıs 2008; 23:29:44 

ipod nasıl müzik yüklenir

••●●l ™ ANTALYA ™ l●●••:

zzzzz

26 Mayıs 2008; 0:09:10 

cidden konu lazer muhabbetine dönmüş :)

Boomerang!

26 Mayıs 2008; 16:08:28 

Arkadaşlar albüm kapakları isteyenler için bir paylaşım. İçinde 140 tane var sanırım. Umarım işinize yarar. Hepsi 300x300 dür.

http://rapid--share.com/files/117613038/albuem_kapa__287___305_.rar

mona_lisa87

26 Mayıs 2008; 21:45:49 

arkadaslar yaklasik 1 haftadir installerden bisiler yuklemeye kalksam yukleme yarida kalip home sayfasina donuyo bi anda bole bi sorunla karsilasmaya basladim bunun sebebi nedir ve nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

komazec

26 Mayıs 2008; 23:19:46 

Bugun dogubankta 8GB bulamadim , zaten cok az dukkanda da 16 GB var fiyati 550YTL , bimeks'te 8GB vardi ama 800YTL fiyati : )

emil_bg

27 Mayıs 2008; 1:26:22 

quote:

Orjinalden alıntı: mona_lisa87

arkadaslar yaklasik 1 haftadir installerden bisiler yuklemeye kalksam yukleme yarida kalip home sayfasina donuyo bi anda bole bi sorunla karsilasmaya basladim bunun sebebi nedir ve nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

büyük ihtimalle cok seyy yüklediginden programlar icin ayrilan alan dolmustur!!

Ipod touch 1.1.5 firmware dünyada ilk defa kullanan adam...
Amorph

28 Mayıs 2008; 11:53:47 

quote:

Orjinalden alıntı: mona_lisa87

Birkaç uygulama silip BossTool kur. Relocate Fonts yap.

Evolution

28 Mayıs 2008; 12:32:42 

ön hafıza dolduğunda uyarı vermesi gerekir.arkadaş öyle bişiden bahsetmemiş hiç?

Amorph

28 Mayıs 2008; 15:51:00