Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: dwadegok
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK Sayfa: <<   < önceki  77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Lord of the Shadows

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2008; 14:04:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: mss2007

teşekkür ederim...

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak. internette gezerken safaride bazı sitelerde sicript bölgeler falan açılmıyor onun için ayrı bir eklenti yada program varmı ya?

peki bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?

ipod touch henuz flash içerikli dosyaları deskteklemiyor bu nedenle flash eklenti içeren banner ları vs. leri görüntüleyemezsin.

Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - PC Gamer - Linkin Park Fan
EliasGS

18 Mayıs 2008; 14:55:50 

merhabalar,

MA627LL/A ve MA627LL/B farkı onceki sayfalarda soylenmis ancak eski versiyon bir touch yeni versiyona yukseltilebilir mi? MA627LL/B deki aplikasyonlar sonradan A olan bir touch a eklenebilir mi? biraz aydınlatırsanız sevinirim.

ßecy

18 Mayıs 2008; 14:56:51 

quote:

peki cepa neresi emrcan ? istiyorsan Pm den de atabilirsin nasıl ulaşacağıma vs.

armadayı geç 5 dakikaya cepayı görürsün eskişehir yolunda

rasta82

18 Mayıs 2008; 21:59:46 

ARKADAŞLAR ÇOKKK ÇOKKK ACİL YARDIMA İHTİYACIM VARRR

I TOUCH JAILBRAEAK ISLEMI SIRASINDA ÇÖKTÜ..VE HİÇ BİR ŞEKİLDE RESTORE EDİLMİYOR...EKRANDA SIYAH BEYAZ YAZILAR CIKTI VE SUREKLI KENDINI TEKRAR EDIYOR..I TUNES A DA BAGLANAMIYOR KAPATIP ACMAYI DENEDIM ACILDIGI ZAMAN KALDIGI YERDEN DEVAM EDIYOR VE SIYAH BEYAZ YAZILAR CIKIYOR....CIKAN YAZI DA ŞU : BSD ROOT : MD 0 MAJOR 2 MINOR 0 SUREKLI BUNA TAKILDI BASKA HIC BISEY YAPAMIYORM

LUTFEN COK ACIL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!

Amorph

18 Mayıs 2008; 22:30:19 

quote:

Orjinalden alıntı: EliasGS

merhabalar,

MA627LL/A ve MA627LL/B farkı onceki sayfalarda soylenmis ancak eski versiyon bir touch yeni versiyona yukseltilebilir mi? MA627LL/B deki aplikasyonlar sonradan A olan bir touch a eklenebilir mi? biraz aydınlatırsanız sevinirim.
Jailbreak'ten sonra January Update kurarsan yüklenir.

dj necmi

18 Mayıs 2008; 22:59:50 

quote:

Orjinalden alıntı: rasta82

ARKADAŞLAR ÇOKKK ÇOKKK ACİL YARDIMA İHTİYACIM VARRR

I TOUCH JAILBRAEAK ISLEMI SIRASINDA ÇÖKTÜ..VE HİÇ BİR ŞEKİLDE RESTORE EDİLMİYOR...EKRANDA SIYAH BEYAZ YAZILAR CIKTI VE SUREKLI KENDINI TEKRAR EDIYOR..I TUNES A DA BAGLANAMIYOR KAPATIP ACMAYI DENEDIM ACILDIGI ZAMAN KALDIGI YERDEN DEVAM EDIYOR VE SIYAH BEYAZ YAZILAR CIKIYOR....CIKAN YAZI DA ŞU : BSD ROOT : MD 0 MAJOR 2 MINOR 0 SUREKLI BUNA TAKILDI BASKA HIC BISEY YAPAMIYORM

LUTFEN COK ACIL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!

Home ve Power tuşlarına basılı tut 10 saniye.Sonra power tuşundan elini çek ama home tuşuna basılı tut 5 saniye kadar.Sonra iTunes'tan restore et.

Bir dahada kimse sormasın bunu 50 kez anlatıldı

In Odd We Trust
mss2007

19 Mayıs 2008; 0:08:18 

Ya arkadaşlar, internetten falan indirdiğimiz her MP4 film Touch da göstermiyormu? yoksa illa bazı işlemlerden geçirmek mi zorundayız? yardımcı olurmusunuz acaba...

MSS
0ZN

19 Mayıs 2008; 3:37:15 

quote:

mss2007

Boyutunu 480x320 yapıp at

örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel
kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi
siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim... dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar
ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım
diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye... tanrı paylaşıyor hayatı benimle
hem gerçeğim hem düşsel
''geri gelecek beni almaya ecel''
emil_bg

19 Mayıs 2008; 13:13:36 

BOOKs programinin update den önceki eski versiyonunu kullanirken sonra en son update i yapinca sorun olmustu sürekli loading yaziyordu ve calismiyordu hatirlicaksaniz!!

CÖZÜM: önceden ebooklarimiizi yani daha dogrusu txt dosyalarimiizi koydugumuz path degismis
eski path : /var/root/Media
yeni path : /var/mobile/Media

tek yapmaniz gereken ipodbrowser ile yada benzeri ile var/mobile/media dosyasinin altina EBooks diye bir dosya olusturup, txt dosyalarinizi buraya atmak.. ben denedim eskisi gibi calisti:)

Ipod touch 1.1.5 firmware dünyada ilk defa kullanan adam...
MustangGT39

19 Mayıs 2008; 14:37:39 

iPod Touch alacak arkadaşlara video ile özelliklerinin anlatıldığı link aşağıdadır.
http://www.potkal.com/inceleme_icerik.asp?yID=397

mss2007

19 Mayıs 2008; 15:41:23 

quote:

Orjinalden alıntı: ZANOZAN

quote:

mss2007

Boyutunu 480x320 yapıp at

teşekkür ederim ;) hemen deniyorum.

MSS
SkUnK_2

19 Mayıs 2008; 22:20:45 

quote:

Orjinalden alıntı: MustangGT39

iPod Touch alacak arkadaşlara video ile özelliklerinin anlatıldığı link aşağıdadır.
http://www.potkal.com/inceleme_icerik.asp?yID=397

Guzel bı paylasım olmus ,Teşşekur ederız benım ıpod touchım da ınsallah yarın gelıyor .....geldıkten sonra fıkır ve yardım paylasımı yapacagım......vede sprularım da olabılır............
Herkeze ıyı forumlar.............................:9

emil_bg

19 Mayıs 2008; 23:50:32 

inanamiyorum bu alet bir mucize mortal kombat street fighters, fifa2008, pes , sonic , mario ,nfs, silent hill akliniza gelebilcek butun oyunlari yukledim ve hepsi super calisiyor:D tek sorun sarj :( keske external kullanabilcegimiz batarya olsada takip devam edebilsek oynamaya:(

emrcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 11:17:20 

Nasıl yükledin:S

Nikon D300 | Tamron 17-50 | Sigma 70-300 | Sandisk Extreme III 2gb | Lowepro Micro Trekker 200
Nikkor 50 mm 1.8 | Nikon MB-D10 Battery Grip | Manfrotto 190XPROB | Manfrotto 804RC2 Yakında...
Flickr Fotoğraflarım
Razorback

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 12:08:20 

Arkadaşlar oynanabilirlik yönünden en çok beğendiğiniz oyun platformu ve oyunlar hangileri??

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
emil_bg

20 Mayıs 2008; 13:28:48 

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Nasıl yükledin:S

Kardesim cok basit, sadece emulatoleri yukle installerdan hatta size bir tane source vereyim ekleyin

http:\\repo.iphoneroms.com

bunu ekleyin emulatorler ile birlikte oyun romlari da gelcek!!
iphone browseri kullanarakta romlari manuel ekleyebilirsiniz 81.sayfanin sonunda romlar icin link verdim!! romlari iphonebrowser ile nasil eklencegi http://iphonefreakz.com/ da games categorisi var soldaki menu tree de orda yazyior hepsi tek tek!! PS, gameboy, nintendo vs hepsi var!!

@Razorback : guzel soru , ben de demistim daha önce deneyimleri paylasalim diye ama millet sadece soru soruyor!! tamam bizde soruyoruz ama aradada bildiklerinizi yazin!!
ben bir oyun öneregim araba yarisi sevenlere , emulatöre roma gerek kalmadan direk ipod/iphone oyunu!! installer da arayin raging thunder diye!! super bir araba yarisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil_bg -- 20 Mayıs 2008; 13:29:55 >

Razorback

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 14:58:57 

raging thunder 10 numara bir oyun... Kız arkadaşım bile oynuyor, o derece yani...

ben daha çok emulatorler ile oynanan oyunlar yönünden sordum...