Arkadaşlar bir sorum olacak. internette gezerken safaride bazı sitelerde sicript bölgeler falan açılmıyor onun için ayrı bir eklenti yada program varmı ya?
peki bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
ipod touch henuz flash içerikli dosyaları deskteklemiyor bu nedenle flash eklenti içeren banner ları vs. leri görüntüleyemezsin.
Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan
MA627LL/A ve MA627LL/B farkı onceki sayfalarda soylenmis ancak eski versiyon bir touch yeni versiyona yukseltilebilir mi? MA627LL/B deki aplikasyonlar sonradan A olan bir touch a eklenebilir mi? biraz aydınlatırsanız sevinirim.
I TOUCH JAILBRAEAK ISLEMI SIRASINDA ÇÖKTÜ..VE HİÇ BİR ŞEKİLDE RESTORE EDİLMİYOR...EKRANDA SIYAH BEYAZ YAZILAR CIKTI VE SUREKLI KENDINI TEKRAR EDIYOR..I TUNES A DA BAGLANAMIYOR KAPATIP ACMAYI DENEDIM ACILDIGI ZAMAN KALDIGI YERDEN DEVAM EDIYOR VE SIYAH BEYAZ YAZILAR CIKIYOR....CIKAN YAZI DA ŞU : BSD ROOT : MD 0 MAJOR 2 MINOR 0 SUREKLI BUNA TAKILDI BASKA HIC BISEY YAPAMIYORM
MA627LL/A ve MA627LL/B farkı onceki sayfalarda soylenmis ancak eski versiyon bir touch yeni versiyona yukseltilebilir mi? MA627LL/B deki aplikasyonlar sonradan A olan bir touch a eklenebilir mi? biraz aydınlatırsanız sevinirim.
Jailbreak'ten sonra January Update kurarsan yüklenir.
I TOUCH JAILBRAEAK ISLEMI SIRASINDA ÇÖKTÜ..VE HİÇ BİR ŞEKİLDE RESTORE EDİLMİYOR...EKRANDA SIYAH BEYAZ YAZILAR CIKTI VE SUREKLI KENDINI TEKRAR EDIYOR..I TUNES A DA BAGLANAMIYOR KAPATIP ACMAYI DENEDIM ACILDIGI ZAMAN KALDIGI YERDEN DEVAM EDIYOR VE SIYAH BEYAZ YAZILAR CIKIYOR....CIKAN YAZI DA ŞU : BSD ROOT : MD 0 MAJOR 2 MINOR 0 SUREKLI BUNA TAKILDI BASKA HIC BISEY YAPAMIYORM
LUTFEN COK ACIL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!
Home ve Power tuşlarına basılı tut 10 saniye.Sonra power tuşundan elini çek ama home tuşuna basılı tut 5 saniye kadar.Sonra iTunes'tan restore et.
Ya arkadaşlar, internetten falan indirdiğimiz her MP4 film Touch da göstermiyormu? yoksa illa bazı işlemlerden geçirmek mi zorundayız? yardımcı olurmusunuz acaba...
örtüyü kaldır gözlerinden, kalbini gözyaşlarına batıran güzel kendimde büyüttüğüm kavgalardan kaçış yolunu göster bana, derin bir kuyuya sarkıt beni, baş aşağı uçuruma bırakır gibi siyahlar giymiş hüznün başlangıcına ineyim... dolunay ve yelken, ölümü utandıran âşıklardır onlar ruhunu kuşatıyor artık, bedenini ele geçiren yakarışlarım diz çöküyorum önünde, günahlarımı bağışla diye... tanrı paylaşıyor hayatı benimle hem gerçeğim hem düşsel ''geri gelecek beni almaya ecel''
BOOKs programinin update den önceki eski versiyonunu kullanirken sonra en son update i yapinca sorun olmustu sürekli loading yaziyordu ve calismiyordu hatirlicaksaniz!!
CÖZÜM: önceden ebooklarimiizi yani daha dogrusu txt dosyalarimiizi koydugumuz path degismis eski path : /var/root/Media yeni path : /var/mobile/Media
tek yapmaniz gereken ipodbrowser ile yada benzeri ile var/mobile/media dosyasinin altina EBooks diye bir dosya olusturup, txt dosyalarinizi buraya atmak.. ben denedim eskisi gibi calisti:)
inanamiyorum bu alet bir mucize mortal kombat street fighters, fifa2008, pes , sonic , mario ,nfs, silent hill akliniza gelebilcek butun oyunlari yukledim ve hepsi super calisiyor:D tek sorun sarj :( keske external kullanabilcegimiz batarya olsada takip devam edebilsek oynamaya:(