Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK Sayfa: <<   < önceki  76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
samsunlusemih

7 Mayıs 2008; 16:46:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sayfa başı

Üye'nin Üye Profilini Kapatan Üye
samsunlusemih

7 Mayıs 2008; 16:58:21 

ben ıpod touch'a installerden edge aslında ip hone için sanırım ama ben yukledim ıpod toucha şimdi silerken packet falan hata veriyor nasıl kaldırırım bunu ?

Üye'nin Üye Profilini Kapatan Üye
S@ldırg@n

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 17:49:02 

Safari den dosya indirmek istiyorum. 1.1.1 versiyon için safari download plugin buldum ama 1.1.4 için bulamadım.Eğer source sini biliyorsanızsanız söler misiniz?

iPod Touch 8 Gb 1.1.4 Jailbroken iLiberty+ Sennheiser IE4

Eski Nick: ummount
::MetallicA::

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 20:08:18 

Benim daha Safari can't open the page because it can't find the server problemim devam ediyor. Modeme çok yakınım ama olmuyor. Bunun çözümü yokmu.

When a Man Lies He Murders/Some Part of the World/These Are the Pale Deaths Which/Men Miscall Their Lives/All this I Cannot Bear/to Witness Any Longer/Cannot the Kingdom of Salvation/Take Me Home
Razorback

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 22:35:23 

Koparttın kardeşim...

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

yahu bu kadar kalite bir aletin ayne gibi parlayan arka yüzü neden bu kadar dayanıksız yapılmışki??

Bilerek yapmışlar bence, yoksa düşünsenize bu kadar kılıf nasıl satılır, kılıf endüstürisi çöker. Kılıf üreten fabrikalar kapanır, orada çalışan işçiler işsiz kalır. Dünyada bir kriz başlar, petrol fiyaları fırlar (biliyorsunuz hammadde petrol). Fazla mı uçtum ne?

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
KillerEnergy

8 Mayıs 2008; 0:08:18 

gecen sefer bende demiştim
arka yüzey kılıfcılar için yapıldı bir koruyucu geregi olmayan arkasını cam gibi yapıp amacı cizdirmek kılıf bile gereksiz kılıfta ciziyor ayrıca iphoneda sadece elma kısmını parlak yapıldı apple üvey evlat olarak görüyor touchı
29 haziranda iphone 3 g piyasa olucak ve aynı fiyat olucak 399-yada 499 $ olarak fiyat aralıgında olacak eklenti olarak ya kapaklı yada kapaksız olacak fakat 2. kameradan başka farklı degişimi olmayacak dahada geliştirilmiş bişi olursa süper ama bakalım tv tuner eklenecekmi herkes onu merak eddiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 8 Mayıs 2008; 0:43:45 >

Apple iPod Touch 8GB User
emil_bg

8 Mayıs 2008; 10:56:57 

ARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ

Orjinalden alıntı: emil_bg

kardesim eski fw den bahsettin nedir? fw ne demek :D
freeware mi:) eski versiyon ise kastin iste benimde istedigim budur!! ama eski versiyon yok
sourcelarda bir sürü de source yüklü ben de!! hatta bu konuyu email olarak yolladim bile
ebook programini yapanlara:) su ise br ell atin gözünüzü sevim bana ebook programi cok lazim:)
varsa source eskisi icin onu paylasirsan süper olur

quote:

Orjinalden alıntı: Birdy Dizzy

eBook ta sorun yaşayanlar eski fw lerden birini yüklerlerse sorun yaşanmıyor. son yazılım problemli.

Razorback

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 11:06:37 

fw=firmware

Eski fw bulmak istiyorsan konun bas sayfalarında linkler vardı. downgrade yapılması için linkler verilmişti fln..

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||

Razercode

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Mayıs 2008; 12:50:12 

Müthiş bir alet :)

Lord of the Shadows

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 13:41:44 

Ya arkdaşlar yeni sürüm ne zaman çıkar : 1.1.5 ? Ya da artık 2 mi diyecekler bilemiyorum.

Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - PC Gamer - Linkin Park Fan
dj necmi

8 Mayıs 2008; 14:26:31 

Haziranda çıkacak galiba. 2.0

In Odd We Trust
emil_bg

8 Mayıs 2008; 18:30:53 

downgrad dedigin 1.1.4 den 1.1.2 e filan dusurmek mi ? buysa ben bunu hic istemiyorum , yok mu baska yolu!! bilen var mi?

quote:

fw=firmware

Eski fw bulmak istiyorsan konun bas sayfalarında linkler vardı. downgrade yapılması için linkler verilmişti fln..

mss2007

8 Mayıs 2008; 23:17:20 

MERHABALAR...

Ipod Touch kullanıcıları arasına inşallah kısmetse en kısa zamanda bende katılıyorum yaklaşık 1 haftaya... Kuzenim ABD den aldı... getirecek...

Sizce ilk olarak neler yapmam, nelere dikkat etmem gerekiyor?

MSS
norepinefrin

9 Mayıs 2008; 11:26:03 

Arkadaşlar best skins ever sitesinde satılan kılıflardan ben de aldım ayın otuzunda sipariş vermiştim dün geldi, hakkaten çok kolay uygulanıyor ve hemen yapışıyor gayet de düzgün oldu herkes yapabilir ipodun içine de su falan kaçmadı Bunun sayesinde çirkin plastik beyaz kılıftan da kurtulmuş oldum eheh

Ben iki tarafını da yapıştırdım şimdilik ama önünü çıkarabilirim çünkü kendi ekranında olan hissi kaybedip yerine plastik hissi geliyor direk ama şöyle de bişey var yapıldığı malzeme dolayısıyla BSE de parmak izi vs de kalmıyor, ipod un kendi ekranında en ufak bir temasta iz kalıyor, tabiki orjinal halini tercih ederim Arka tarafı içinse gayet güzel oturdu her tarafını kapattı arkasının ilk günkü gibi kalmasını istiyorsanız tavsiye ederim tabi apple yine para harcattı bize ama napalım güzel yapmış adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norepinefrin -- 9 Mayıs 2008; 11:30:46 >

Razorback

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 12:03:27 

Dostum downgrade amacıyla söylemedim... Sonuç olarak konu altında eski firmware dosyalarını bulucaksın.. sanada lazım olan bu değilmi?
ayrıca önce ki sürümler gerekiyorsa downgrade yapmadan nasıl eski sürüm kullanıcaksın...?

quote:

Orjinalden alıntı: emil_bg

downgrad dedigin 1.1.4 den 1.1.2 e filan dusurmek mi ? buysa ben bunu hic istemiyorum , yok mu baska yolu!! bilen var mi?

quote:

fw=firmware

mss2007

9 Mayıs 2008; 12:46:06 

MERHABA ARKADAŞLAR...

Şuan kuzenim ABD den benim için sağolsun İpod Touch getiriyorum. bu ayın 10-15 arasında elimde olacak :) sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten... özellikle buradakilerini okuyup analiz ederken içimde fırtınalar kopuyor desem yeridir ;)

bundan sonra artık bende sizinleyim inşallah bu topicde ölümüne paylaşım yapacağız...

Bu arada bukadar hevesle bekliyorum ya, Öylebir Unbox klip yapacağımki açtığıma beklediğime deyecek ;) Bekleyin ...

tekrardan hoş bulduk ;)

MSS
Mixenon

Sisteme Gözat