ben ıpod touch'a installerden edge aslında ip hone için sanırım ama ben yukledim ıpod toucha şimdi silerken packet falan hata veriyor nasıl kaldırırım bunu ?
Benim daha Safari can't open the page because it can't find the server problemim devam ediyor. Modeme çok yakınım ama olmuyor. Bunun çözümü yokmu.
Bilerek yapmışlar bence, yoksa düşünsenize bu kadar kılıf nasıl satılır, kılıf endüstürisi çöker. Kılıf üreten fabrikalar kapanır, orada çalışan işçiler işsiz kalır. Dünyada bir kriz başlar, petrol fiyaları fırlar (biliyorsunuz hammadde petrol). Fazla mı uçtum ne?
gecen sefer bende demiştim arka yüzey kılıfcılar için yapıldı bir koruyucu geregi olmayan arkasını cam gibi yapıp amacı cizdirmek kılıf bile gereksiz kılıfta ciziyor ayrıca iphoneda sadece elma kısmını parlak yapıldı apple üvey evlat olarak görüyor touchı 29 haziranda iphone 3 g piyasa olucak ve aynı fiyat olucak 399-yada 499 $ olarak fiyat aralıgında olacak eklenti olarak ya kapaklı yada kapaksız olacak fakat 2. kameradan başka farklı degişimi olmayacak dahada geliştirilmiş bişi olursa süper ama bakalım tv tuner eklenecekmi herkes onu merak eddiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 8 Mayıs 2008; 0:43:45 >
kardesim eski fw den bahsettin nedir? fw ne demek :D freeware mi:) eski versiyon ise kastin iste benimde istedigim budur!! ama eski versiyon yok sourcelarda bir sürü de source yüklü ben de!! hatta bu konuyu email olarak yolladim bile ebook programini yapanlara:) su ise br ell atin gözünüzü sevim bana ebook programi cok lazim:) varsa source eskisi icin onu paylasirsan süper olur
quote:
Orjinalden alıntı: Birdy Dizzy
eBook ta sorun yaşayanlar eski fw lerden birini yüklerlerse sorun yaşanmıyor. son yazılım problemli.
Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan