ARkadaslar önemli bir sorum olcak !! bu el yazisi tanima programi yukledim , mesela almanca bilenler bilir almancada ß (ss) karakteri vardir. s nin oldugu tusa basili tutunca cikmasi gerekiyor, ayni sey ü harfi icinde gecerli u ya basili tutuunca cikiyordu ama artik cikmiyor!! karsilasan var mi bu durumla ve cözümü bilen var mi!!
Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan
Arkadaşlar iPod Touch neden müzik sesini dışarıya vermiyor. Bir hoparlörü olduğunu biliyoruz. Klavye, menu, alarm vs. seslerini dışarıya veriyor. Neden müzikler değil?
arkdasım dedigim gibi onada bir hoparlör alıcaksın 10 liradan kacmıyorsun bunuda alıcaksın izmir özdilekte 14 lira olmuş galiba gidip alabilirsin. ipod un herşeyi paradır bunu unutma onun için benim verdigim paradan sanane demişsin peki banane ama uyarmakta mı suç oldu ucuzu varken pahalısını almak boşuna tartışmayalım paran var harcama seviyosun demek oluyor benden bu kadar hoparlörün fiyatı 7.80 $ 14 lira bu normal ama sen 12 lkira odeyip birde ustune kargo oduyosun paran çok gitmesin diye uyarıyoruz burda insanları ama sen kalkıp böyle demen çok cirkin dedigim gibi ggden degilde cevrende almaya yonel bu kadar para harcamak hakkaten boşuna birde bu cihaz ekranı cizilmiyorsa bence gereksiz ama sen bilirsin son sana yzgımı post oldu bu ona buna şuna vererek boşuna bir harcama yapıyoruz ne için kendimizi sevindirmek şımartmak için aslında boşuna harcamadan gg gibi yerlerden kargoyu düşünerek alın ama ne olacak 7 lira demeyin kucucuk şeye 7 lira odetiyor neyse fazla tartışmaya gerek yok alan alır kendisi bilir . fazla yorulmuyorum aslında zevkle yazıyorum bu yazıları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 23 Nisan 2008; 18:12:00 >
Şu 14 lira olan hoparlör nasıl bir şeymiş. Kocaman tripod bişi olacaksa ne anlamı var. Şöyle : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.845 portatif ve simetrik işe yarayan bir şeyse düşünülebilir. Benim sorma amacım hoparlör nerede ne kadara bulunur değil; müzik sesini dışa vermeyişin teknik detayını öğrenmekti. Mevcut durumlar içerisinde bir hoparlör de almak gerektiğinden soruyorum.
Ayrıca çirkin birşey yaptığımı düşünmüyorum. Sizin gibi bir sokak ağzı kullanmak yerine nazik bir dille uyardım o kadar. Yok yere kimseyle tartışmaya girmek de istemiyorum: Gerek yok.
Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan