Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ogecor
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK Sayfa: <<   < önceki  76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
throlll

23 Nisan 2008; 15:28:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar

amazon.com da touch ın software updateli fiyatı 285 dolar iken updatesiz fiyatı 335 dolar bunun sebebi nedir?

yani updateli neden updatesizden ucuz?

Evolution

23 Nisan 2008; 15:34:42 

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

selamlar

amazon.com da touch ın software updateli fiyatı 285 dolar iken updatesiz fiyatı 335 dolar bunun sebebi nedir?

yani updateli neden updatesizden ucuz?

link verebilirmisin bi bakalım mutlaka bi fark vardır aralarında sadece yazılım bu kadar fark etmez hemde eski olan daha pahalı diyorsun

throlll

23 Nisan 2008; 16:00:30 

bu update li hali

http://www.amazon.com/Apple-iPod-touch-Software-Upgrade/dp/B0012JCYPC/ref=pd_bbs_sr_1ie=UTF8&s=electronics&qid=1208955477&sr=8-1

bu updatesiz

http://www.amazon.com/Apple-touch-without-Software-Updates/dp/B000JO3Y1O/ref=pd_bbs_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1208955477&sr=8-2

nedeni sanırım tedarikçilerinin farklı olması birisini amazon kendi gönderiyor diğerini ace photo digital diye bir yerden
ferisss

23 Nisan 2008; 16:04:45 

quote:

bu update li hali

http://www.amazon.com/Apple-iPod-touch-Software-Upgrade/dp/B0012JCYPC/ref=pd_bbs_sr_1ie=UTF8&s=electronics&qid=1208955477&sr=8-1

bu updatesiz

http://www.amazon.com/Apple-touch-without-Software-Updates/dp/B000JO3Y1O/ref=pd_bbs_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1208955477&sr=8-2

nedeni sanırım tedarikçilerinin farklı olması birisini amazon kendi gönderiyor diğerini ace photo digital diye bir yerden

harbiden ne bu ya yanlışmı yazmışlar napmışlar anlayamadım

16gb 2.0.2 jb Ipodtouch
throlll

23 Nisan 2008; 16:12:07 

peki abd için 285 dolar nasıl bi fiyat amazon dışında daha ucuza bulunabilir mi?

2. sorum alet cepte taşınırken sorun oluyormu biraz fazla uzun sanki?

şimdiden teşekkürler
emil_bg

23 Nisan 2008; 16:27:15 

ARkadaslar önemli bir sorum olcak !! bu el yazisi tanima programi yukledim , mesela almanca bilenler bilir almancada ß (ss) karakteri vardir. s nin oldugu tusa basili tutunca cikmasi gerekiyor, ayni sey ü harfi icinde gecerli u ya basili tutuunca cikiyordu ama artik cikmiyor!! karsilasan var mi bu durumla ve cözümü bilen var mi!!

Ipod touch 1.1.5 firmware dünyada ilk defa kullanan adam...
ferisss

23 Nisan 2008; 17:37:20 

quote:

2. sorum alet cepte taşınırken sorun oluyormu biraz fazla uzun sanki?

şimdiden teşekkürler

Nasıl anlatsam okadar güzel ve narinki hiç onu dert etmiyosun Sorun olmuyor ya 3 aydır cebimde

16gb 2.0.2 jb Ipodtouch
srkn_1

23 Nisan 2008; 17:44:34 

arkadaşlar normal olarak itunes i kullanmadan aletin içine birşey atabilir miyiz?jailbreak yaptım.Okurken sanki gözüme çarpmıştı yapabilirsin diye ama yapabiliyor muyuz?

dj necmi

23 Nisan 2008; 17:50:20 

Müzik ve video dışında, temaları falan itunes olmadan atabilirsin.

In Odd We Trust
Lord of the Shadows

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 17:57:12 

Arkadaşlar iPod Touch neden müzik sesini dışarıya vermiyor. Bir hoparlörü olduğunu biliyoruz. Klavye, menu, alarm vs. seslerini dışarıya veriyor. Neden müzikler değil?

Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan

samsunlusemih

23 Nisan 2008; 18:00:09 

quote:

Orjinalden alıntı: norepinefrin

buyuk ihtimalle source de problem vardir, ayni uygulamayi baska source den yuklemeyi dene

nasıl olacak :S hiç bir uygulama ve ya oyun falan indirmiyor hep bu sorun cıkıyor neden acaba :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 23 Nisan 2008; 17:59:53 >

Post kasma, Gazma
KillerEnergy

23 Nisan 2008; 18:07:10 

quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Arkadaşlar iPod Touch neden müzik sesini dışarıya vermiyor. Bir hoparlörü olduğunu biliyoruz. Klavye, menu, alarm vs. seslerini dışarıya veriyor. Neden müzikler değil?

arkdasım dedigim gibi onada bir hoparlör alıcaksın 10 liradan kacmıyorsun bunuda alıcaksın izmir özdilekte 14 lira olmuş galiba gidip alabilirsin.
ipod un herşeyi paradır bunu unutma onun için benim verdigim paradan sanane demişsin peki banane ama uyarmakta mı suç oldu ucuzu varken pahalısını almak
boşuna tartışmayalım paran var harcama seviyosun demek oluyor benden bu kadar hoparlörün fiyatı 7.80 $ 14 lira bu normal ama sen 12 lkira odeyip birde ustune kargo oduyosun paran çok gitmesin diye uyarıyoruz burda insanları ama sen kalkıp böyle demen çok cirkin dedigim gibi ggden degilde cevrende almaya yonel bu kadar para harcamak hakkaten boşuna birde bu cihaz ekranı cizilmiyorsa bence gereksiz ama sen bilirsin son sana yzgımı post oldu bu ona buna şuna vererek boşuna bir harcama yapıyoruz ne için kendimizi sevindirmek şımartmak için aslında
boşuna harcamadan gg gibi yerlerden kargoyu düşünerek alın ama ne olacak 7 lira demeyin kucucuk şeye 7 lira odetiyor neyse fazla tartışmaya gerek yok alan alır kendisi bilir . fazla yorulmuyorum aslında zevkle yazıyorum bu yazıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 23 Nisan 2008; 18:12:00 >

Apple iPod Touch 8GB User
Lord of the Shadows

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 18:18:14 

Şu 14 lira olan hoparlör nasıl bir şeymiş. Kocaman tripod bişi olacaksa ne anlamı var. Şöyle : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.845 portatif ve simetrik işe yarayan bir şeyse düşünülebilir. Benim sorma amacım hoparlör nerede ne kadara bulunur değil; müzik sesini dışa vermeyişin teknik detayını öğrenmekti. Mevcut durumlar içerisinde bir hoparlör de almak gerektiğinden soruyorum.

Ayrıca çirkin birşey yaptığımı düşünmüyorum. Sizin gibi bir sokak ağzı kullanmak yerine nazik bir dille uyardım o kadar. Yok yere kimseyle tartışmaya girmek de istemiyorum: Gerek yok.

Computer Engineering Student - Xbox 360 Halo 3 Special Edition Player (GT: Da12kstYle) - Lost Fan - Nokia Owner - iPod Touch User - Overclocker - Heroes Fan - HP Pavillion User - Avril Lavigne Fan - PC Gamer - Linkin Park Fan

srkn_1

23 Nisan 2008; 20:24:42