Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: fbfurkyfb
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pininfarina

8 Ocak 2008; 14:13:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar az once versiyonu 1.1.1'den 1.1.2'ye yukselttim. Bu versiyonda msn kullanabilirmiyiz orjinal f.w ile? Zira jellbreake vs falan yuklemek istemiyorum cihaza.

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
emba3261

8 Ocak 2008; 14:33:20 

selam arkadaşlar benim bi sorunmun var. ipoduma şifre koymuştum şimdide hatırlayamıyorum. nasıl olucak şifreyi nasıl kırıcam bi fikri olan varsa yardım etsin nolur. :(:(:(

uliking

8 Ocak 2008; 17:08:07 

Razorback
2 sorum var bu senin dediğin artwork olayını yapmaya çalıştım fotoları bende var blind guardian un albümleri bunlar kapak yapmayı bilmiyorum ben onu öğretirsende iyi olurda 2. olarak neyse sonra o fotoları aldım itunes tan yüklemeye çalıştım onlar yüklendi ama diğer 700 küsür resimim silindi bu

uliking

8 Ocak 2008; 17:11:26 

Razorback
2 sorum var bu senin dediğin artwork olayını yapmaya çalıştım fotoları bende var (blind guardian un albümleri) bunları kapak yapmayı bilmiyorum ben onu öğretirsende iyi olurda 2. olarak neyse sonra o fotoları aldım itunes tan yüklemeye çalıştım onlar yüklendi ama diğer 700 küsür resimim silindi bu itunes tan resim yüklemeyi şarkı yüklemeyi yapamıyorum yada mesela bi şarkıyı yüklüyorum sonra silmek istiyorum silemiyorum kabloyla usb yi bağlıyorum silmeye çalışırken hepsi siliniyo

Not:Bu apple bir (adam gibi) kullanım kılavuzu verse tam süper olacak

surrealll

8 Ocak 2008; 19:02:38 

merhabalar artwork yapmak için şarkının üstüne sağ tıklayıp "get info" ya tıklayacaksınız oradan en sağ sekmede artwork sekmesi var içindeki "add" seçeneğine tıklayın ve resmi yükleyin bir şarkıyı silmek istiyorsanızda büyük bir ihtimalle touchınızda bulunan şarkıların sol tarafında bütün şarkılara tik atılmıştır o tikleri kaldırıp birde öyle deneseniz... resim için herhangi bir fikrim yok...

Çağrı

Sisteme Gözat

8 Ocak 2008; 20:26:10 

quote:

Orjinalden alıntı: uliking

Razorback
2 sorum var bu senin dediğin artwork olayını yapmaya çalıştım fotoları bende var (blind guardian un albümleri) bunları kapak yapmayı bilmiyorum ben onu öğretirsende iyi olurda 2. olarak neyse sonra o fotoları aldım itunes tan yüklemeye çalıştım onlar yüklendi ama diğer 700 küsür resimim silindi bu itunes tan resim yüklemeyi şarkı yüklemeyi yapamıyorum yada mesela bi şarkıyı yüklüyorum sonra silmek istiyorum silemiyorum kabloyla usb yi bağlıyorum silmeye çalışırken hepsi siliniyo

Not:Bu apple bir (adam gibi) kullanım kılavuzu verse tam süper olacak

Öncelikle Blind Guardian süper bir seçim. Şahsen birkaç aydır[yaklaşık 4 ay][günde 2-2,5 saat] 1.Nesil nanoda çaldığım tüm şarkılar onlara ait.

iTunes da Library e geldiğinde sileceğin şarkıya sağ tıklayıp delete dersen, ilk sync yaptığında silinir. iTouch um [ne yazıkki] olmadığı ve kullanma şansımda [ne yazıkki 2] olmadığı için, içinden silme olayı varmı, varsada nasıl oluyor bilemeyeceğim.

2 sene önce girip kurtulduğum OKS ye gireceksin sanırım, ne illetti valla Allah kolaylık versin. [şahsen istanbul 240. cısıyım ]

Edit: Bilgisayarınızda iTouch unuzda olmasını istemediğiniz şarkı varsa, iTunes kullanmamak yararınıza olacaktır. Kendileri [tikleri kaldırmassak] içinde bulunan her şarkıyı iTouch a [bende iPod] atmakta. Media Player yada winamp kullanıyorum şahsen, iPodu şarj için bağlayınca açılıyor iTunes bir tek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı -- 8 Ocak 2008; 20:31:44 >

Razorback

Sisteme Gözat

8 Ocak 2008; 22:24:30 

pininfarina,
Önceki mesajımda cevap vermiştim bu soruna.. jailbreak yapıp pdfviewer yüklersen pdf dosyalarını bilgisayardan atabilirsin.
Jailbreak olmadan msn kullanamassın.

uliking,
Teşekkürler..
Device kısmına gelip atmak istediğin dosya çeşidini seçersin ve direk sürükle bırak yaparsın. Sonra onlar otomatikman sync olup toucha yüklemnicektir.
sync photos sekmesinden istediğiniz dosyaları tikleyip yükleyebilirsiniz. BUrda tahminen siz yanlış bir yere basmıssınızdır.

musk,
Rica ederim.. Eğer kılıf istiyorsan bir özel mesaj çek.

pilot23,
Video illaki olucak...

emba3261,
Tahminen restore yaparak düzeltebilirsin.

Arkadaşlar, kılıf isteyenler bana özel mesaj atsınlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 8 Ocak 2008; 22:32:04 >

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
chaot1c

8 Ocak 2008; 23:21:29 

Razorback başta olmak üzere herkese teşekkürler. Cihazı almadan birçok fikir sahibi olduk şimdiden.

İzninizle bir sorum olacak. Önceki sayfalarda 16 gb i-touch'ın doğubank piyasasında 600 ytl'ye gittiğini okudum.

Peki bu cihazın 8 gb olanı doğubank'ta kaça gidiyor ortalama olarak ? Doğubank'a çok ters bir konumdayım ve yoğunluktan dolayı gitme şansım hiç yok. Sanırım benim gibi almayı düşünenler için de önemli bir cevap olacaktır.

Razorback dostum son olarak bir soru da sana sorayım; i-touch'ını doğubank'dan mı aldın ? Açıkçası garanti olayından dolayı doğubank'dan pek alışveriş yapmadım bugüne kadar ama bu kez aradaki fiyat farkını düşünerek sanırım tercihimi doğubank'tan yana kullanacağım. Heralde paket içeriği orjinaliyle aynıdır. Sadece garantisi çıkmıyor kutunun içinden dimi beyler ? Apple'ın birçok ürününü kullandım, taş gibi marka aslında. Ekranın da çok sert cisimlerle bile çizilmediğini düşünürsek sanırım bu kez garanti dışı bir ürün almak mantıklı olacak.

Şimdiden teşekkürler..

ziccho

9 Ocak 2008; 0:13:03 

bugun interneti de deneyip kullanma imkanına eriştim ve bunu alarak ne kadar dogru bir karar verdigimi anladım bunu alarak,
bazı sitelerde sorunlar yasanıyor misal www.avea.com.tr de menuler yuklenemiyor,s,zce nu alete flash destegi ne zman gelir?

lakland ı seviyorum
pininfarina

9 Ocak 2008; 10:08:36 

quote:

Orjinalden alıntı: ziccho

bugun interneti de deneyip kullanma imkanına eriştim ve bunu alarak ne kadar dogru bir karar verdigimi anladım bunu alarak,
bazı sitelerde sorunlar yasanıyor misal www.avea.com.tr de menuler yuklenemiyor,s,zce nu alete flash destegi ne zman gelir?

Bu cihazda "manuel EQ" olmaması buyuk eksiklik! Kaliteli bir kulaklikla ne yaptiysam bir turlu istedigim ses kalitesine ulaşamadim

Sonyericsson W810i daha kaliteli ses veriyor diyebilirim. Tum seceneklerde 1Khz frekanslar (vokal sesler) fazla ön planda, bass'lar yumuşak degil, derinden gelmiyor yuzeysel ve sert yani, tizler ise cogu durumda yetersiz. Klasik V seklindeki bir EQ ayarina hasret birakiyor kisaca bu alet! Acilen manuel EQ olayına bir cozum bulmalari gerekiyor yoksa hazir ayarlarla berbat bir sesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 9 Ocak 2008; 10:25:08 >

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
Razorback

Sisteme Gözat

9 Ocak 2008; 11:16:40 

chaot1c,
Garanti hem var hemde yok.. Adamlar bizim tanıdıklarımız var (appleda) problem olmaz diyor.. Birşey olduğunda direk bize getir, seni servise yönlendiricez filan dediler.
8gblik fiyatını bilmiyorum. Ama 8gb zzaten pek bir işe yaramaz. 16 gb bile az bir kapasite.
Kutu içeriği full, zaten alırken görürsün... Aleti düşürüp kırma yeter...

ziccho,
flash gelir, yani gelmemesi için engel yok...

pininfarina,
EQ olayına bende değinmiştim. Bencede çok gerekli birşeyi es geçmişler.. Ama sonradan çok fazla preset eq olduğunu görünce ve bu eqları teker teker deneyince yeterli olduğunu gördüm.
Tabiki custom eq'nun yerini hiçbirşey tutamaz. Belki ilerde oda gelir.. belkide 3.parti bir program olarak gelir...

Edit: önceki sayfalarda bir arkadaş Auto Preset'i anlatmıştı. Yaralı olabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 9 Ocak 2008; 11:17:40 >

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
Zaba

9 Ocak 2008; 13:46:10 

İnternete sadece Wireless bağlantısı olan yerlerde mi bağlanıyor?
Yoksa GSM şirketleri tarafından sunulan web hizmetlerinden faydalanarakta mı internete bağlanılıyor?

(bu konuda biraz değil çok cahilim. sorularımı mazur görün)

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ras1m -- 10 Ocak 2008; 19:19:16 >

SUBARU

9 Ocak 2008; 14:35:23