Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: laska
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: iPod Touch Detaylı İnceleme GÜNCELLENİCEK Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pilot23

Sisteme Gözat

2 Ocak 2008; 14:09:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

...kurtsutu'nden alıntıdır

* installer ikonuna tıklıyoruz --> sağ alt tarafta Sources seçeneği var ona giriyoruz...
* üst tarafta bulunan edit'e ve sol tarafa gelen add butonuna tıklıyoruz...
* açılan yere http://applerepo.com yazıyoruz ve OK diyoruz...
* Refreshing sources yazıcak sonra done diyoruz ve refresh...
* install kısmına geldiğimizde iphone 1.1.1 aps ve 1.1.2 aps for... diye iki seçenek çıkacak bundan sonra da istediğin uygulamayı yükleyebilirsin...

not : internette eğer "Mail" yada "Map" uyg. yüklemek istiyorsan önce "Google Maps Prep..." veya "Mobile Mail Prep.." uyg. yüklemelisin diye bir yazı okumuştum. ona göre yaptım bende sorun yok şu an

iPhysics için yukarıda anlattığım yöntemdeki işlemleri yapın sadece adres yerine http://iphone.r4m0n.net/repos yazın...kurtsutu'nden alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot23 -- 31 Ocak 2008; 20:39:59 >

By_e

2 Ocak 2008; 15:26:56 

Tesekkurler baya işeme yaradı bilgiler.Temalar konusunda nasıl olacak?Yukledıklerım aktıf olmuyor bır turlu.

Razorback

Sisteme Gözat

2 Ocak 2008; 17:58:34 

süper yaa demek artık sizde katılımda bulunuyorsunuz.. işte bunu istiyordum...

Bende size psx emülatörünü anlatmak istiyorum ama sağlıklı bir wifi bağlantım olmadığından pek oralı değilim.. Birşey sormaya kalksanız cevap veremessem mahçup olurum sonra.. Ama yinede bir emülatör yazısı düşünüyorum.

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
kurtsutu

2 Ocak 2008; 18:35:14 

pilot23 bi de kurtsutu'nden alıntıdır desen süper olacaktı ama ...

...!!! FENERBAHÇE !!!...
TrErO

2 Ocak 2008; 20:07:08 

quote:

Orjinalden alıntı: by_e

Tesekkurler baya işeme yaradı bilgiler.Temalar konusunda nasıl olacak?Yukledıklerım aktıf olmuyor bır turlu.

Dostum temaları aktif etmek için installerdan summerboard programını kurman gerekiyor. Summerboard programını kurduktan sonra içine girerek tema bölümünden istediğini aktifleştirebilirsin isminde neon geçen bir tema var ben onu kullanıyorum ve çok süper herkese tavsiye ediyorum. Birileri şu iphoneda bulunan maps, apollo, weather gibi installerda bulunmayan (apollo var ama hata veriyor) programları nasıl yükleyeceğimizi anlatırsa acayip sevap kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrErO -- 2 Ocak 2008; 20:07:20 >

fbfurkyfb

2 Ocak 2008; 21:18:46 

Razorback dostum ben kesin kılıf istiyorum.Bir kez daha söyleyim dedim.15 Usd kılıf parasını ve dediğin 5 Ytl yi atmaya hazırım.

By_e

2 Ocak 2008; 21:41:56 

quote:

Orjinalden alıntı: TrErO

quote:

Orjinalden alıntı: by_e

Dostum temaları aktif etmek için installerdan summerboard programını kurman gerekiyor. Summerboard programını kurduktan sonra içine girerek tema bölümünden istediğini aktifleştirebilirsin isminde neon geçen bir tema var ben onu kullanıyorum ve çok süper herkese tavsiye ediyorum. Birileri şu iphoneda bulunan maps, apollo, weather gibi installerda bulunmayan (apollo var ama hata veriyor) programları nasıl yükleyeceğimizi anlatırsa acayip sevap kazanır.

Bende sana orda yardımcı olayım.Yukardaki arkadaşımızın postunda cevabı var.

quote:

pilot23

* installer ikonuna tıklıyoruz --> sağ alt tarafta Sources seçeneği var ona giriyoruz...
* üst tarafta bulunan edit'e ve sol tarafa gelen add butonuna tıklıyoruz...
* açılan yere http://repo.us.to yazıyoruz ve OK diyoruz...
* Refreshing sources yazıcak sonra done diyoruz ve refresh...
* install kısmına geldiğimizde iphone 1.1.1 aps ve 1.1.2 aps for... diye iki seçenek çıkacak bundan sonra da istediğin uygulamayı yükleyebilirsin...

not : internette eğer "Mail" yada "Map" uyg. yüklemek istiyorsan önce "Google Maps Prep..." veya "Mobile Mail Prep.." uyg. yüklemelisin diye bir yazı okumuştum. ona göre yaptım bende sorun yok şu an

iPhysics için yukarıda anlattığım yöntemdeki işlemleri yapın sadece adres yerine http://iphone.r4m0n.net/repos yazın...

Razorback

Sisteme Gözat

2 Ocak 2008; 23:27:31 

fbfurkyfb,
Tamam kardeşim hele bir siparişimiz gelsin...

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
bayki2

3 Ocak 2008; 1:10:20 

arkada$lar ipod touch ile download yapmak isteyenler;

SSH kurmadan once installer ile BSD Subsystem kurmaniz gerekmektedir. boylece ipodunuz unix tool kullanabilecek. BSD'den sonra SSH kurarsaniz safari uzerinden dosya indirebilirsiniz. sadece mp3 degil elbette. istediginiz formatta dosya indirebiliyorsunuz. ben ra pidshare uzerinden dosya indiriyorum. ozellikle yuksek hizli baglantisi bulunan ali$veri$ merkezi gibi yerlerde cok coook iyi oluyor. daha sonra eve gelip yine cuteftp ile ipodumdaki dosyalari bilgisayarima atiyorum. daha once bi video cekip youtube a yuklemi$tim. sistemin nasil cali$tigini merak eden arkada$lar videoyu izleyebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=-39Ul2gh9qk

NOT: bu olayin tek eksik yani dosya indirirken durduramiyor veya iptal edemiyorsunuz. ipodunuzu kapatip acmaniz gerekiyor bunun icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayki2 -- 3 Ocak 2008; 1:13:28 >

Notebook# Toshiba Satellite a100-599
Core2Duo T7200 2,0 GHz, 2 GB 667 MHz, 160 GB 5400 rpm, Nvidia GeForce Go 7600 256MB

MP3 Player# Apple Ipod Touch 16GB
webradio_dj

3 Ocak 2008; 2:31:54 

ya bu jailbreak iyice canımı sıkmaya başladı adım adım can arkadaşımızın anlattığı yolları yaptım fakat ssh instal olayına gelince ipodu bağlyın hatası veriyor bu shh ı yüklemedende download edebilir hale getiremedim ipodu cuteftp ile bağlantıda sağlıyamıyorum o yüzden openshh flanmı yüklemeliyiz 1.2 ye yükseltmeden önce

STANTON 2x T.60 TT & STANTON M.201 MIXER
APPLE IPOD Vıdeo 5G 30gb
APPLE IPOD TOUCH 1G 16GB
TOSHIBA A200 1AH
SAMSUNG D900i

webradio_dj

3 Ocak 2008; 2:47:05 

mesela küçük bir ayrıntı ben 1.1 deyken tweakstan yüklenmesi geeken application yüklediğimde itunesi açıyorum ve ipodu taktığımda bana 2 saçenek sunuyor ama seçenek 1.2 yi yüklemek istiyormusun istemiyormusun sorusu bende istemiyorum diyorum ve **** dan indirdiğimi shift tuşu ile gösterip yüklüyorum.sorunsuz yükleniyor fakar 1.2 yi kırıcaz ipodu install shh butonuna tıkladığımda takılı ipod yok diyor kapatıuorumda tüm uygulamaları anlamadım gitti yahu yardım edebilirseniz aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa anlatırlarsa sevinirim

APPLE IPOD Vıdeo 5G 30gb
APPLE IPOD TOUCH 1G 16GB
TOSHIBA A200 1AH
SAMSUNG D900i

webradio_dj

3 Ocak 2008; 3:43:41 

kastım bu saate kadar arkadaşlar jailbreak dosyalarını programfiles common files apple bin içine çıkardım ve oradan windows.bat ı açtım ve oldu çalsın sazlar bakalım şimdi cuteftpde sıraa

APPLE IPOD Vıdeo 5G 30gb
APPLE IPOD TOUCH 1G 16GB
TOSHIBA A200 1AH
SAMSUNG D900i

webradio_dj

3 Ocak 2008; 4:03:53 

Mp3 indirme olayını hallettim ipod daha da eğlenceli oldu teşekkürler arkadaşlar artık uyuyayım

APPLE IPOD Vıdeo 5G 30gb
APPLE IPOD TOUCH 1G 16GB
TOSHIBA A200 1AH
SAMSUNG D900i

Razorback