* installer ikonuna tıklıyoruz --> sağ alt tarafta Sources seçeneği var ona giriyoruz... * üst tarafta bulunan edit'e ve sol tarafa gelen add butonuna tıklıyoruz... * açılan yere http://applerepo.com yazıyoruz ve OK diyoruz... * Refreshing sources yazıcak sonra done diyoruz ve refresh... * install kısmına geldiğimizde iphone 1.1.1 aps ve 1.1.2 aps for... diye iki seçenek çıkacak bundan sonra da istediğin uygulamayı yükleyebilirsin...
not : internette eğer "Mail" yada "Map" uyg. yüklemek istiyorsan önce "Google Maps Prep..." veya "Mobile Mail Prep.." uyg. yüklemelisin diye bir yazı okumuştum. ona göre yaptım bende sorun yok şu an
iPhysics için yukarıda anlattığım yöntemdeki işlemleri yapın sadece adres yerine http://iphone.r4m0n.net/repos yazın...kurtsutu'nden alıntıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot23 -- 31 Ocak 2008; 20:39:59 >
süper yaa demek artık sizde katılımda bulunuyorsunuz.. işte bunu istiyordum...
Bende size psx emülatörünü anlatmak istiyorum ama sağlıklı bir wifi bağlantım olmadığından pek oralı değilim.. Birşey sormaya kalksanız cevap veremessem mahçup olurum sonra.. Ama yinede bir emülatör yazısı düşünüyorum.
Tesekkurler baya işeme yaradı bilgiler.Temalar konusunda nasıl olacak?Yukledıklerım aktıf olmuyor bır turlu.
Dostum temaları aktif etmek için installerdan summerboard programını kurman gerekiyor. Summerboard programını kurduktan sonra içine girerek tema bölümünden istediğini aktifleştirebilirsin isminde neon geçen bir tema var ben onu kullanıyorum ve çok süper herkese tavsiye ediyorum. Birileri şu iphoneda bulunan maps, apollo, weather gibi installerda bulunmayan (apollo var ama hata veriyor) programları nasıl yükleyeceğimizi anlatırsa acayip sevap kazanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrErO -- 2 Ocak 2008; 20:07:20 >
Tesekkurler baya işeme yaradı bilgiler.Temalar konusunda nasıl olacak?Yukledıklerım aktıf olmuyor bır turlu.
Dostum temaları aktif etmek için installerdan summerboard programını kurman gerekiyor. Summerboard programını kurduktan sonra içine girerek tema bölümünden istediğini aktifleştirebilirsin isminde neon geçen bir tema var ben onu kullanıyorum ve çok süper herkese tavsiye ediyorum. Birileri şu iphoneda bulunan maps, apollo, weather gibi installerda bulunmayan (apollo var ama hata veriyor) programları nasıl yükleyeceğimizi anlatırsa acayip sevap kazanır.
Bende sana orda yardımcı olayım.Yukardaki arkadaşımızın postunda cevabı var.
quote:
pilot23
* installer ikonuna tıklıyoruz --> sağ alt tarafta Sources seçeneği var ona giriyoruz... * üst tarafta bulunan edit'e ve sol tarafa gelen add butonuna tıklıyoruz... * açılan yere http://repo.us.to yazıyoruz ve OK diyoruz... * Refreshing sources yazıcak sonra done diyoruz ve refresh... * install kısmına geldiğimizde iphone 1.1.1 aps ve 1.1.2 aps for... diye iki seçenek çıkacak bundan sonra da istediğin uygulamayı yükleyebilirsin...
not : internette eğer "Mail" yada "Map" uyg. yüklemek istiyorsan önce "Google Maps Prep..." veya "Mobile Mail Prep.." uyg. yüklemelisin diye bir yazı okumuştum. ona göre yaptım bende sorun yok şu an
iPhysics için yukarıda anlattığım yöntemdeki işlemleri yapın sadece adres yerine http://iphone.r4m0n.net/repos yazın...
arkada$lar ipod touch ile download yapmak isteyenler;
SSH kurmadan once installer ile BSD Subsystem kurmaniz gerekmektedir. boylece ipodunuz unix tool kullanabilecek. BSD'den sonra SSH kurarsaniz safari uzerinden dosya indirebilirsiniz. sadece mp3 degil elbette. istediginiz formatta dosya indirebiliyorsunuz. ben ra pidshare uzerinden dosya indiriyorum. ozellikle yuksek hizli baglantisi bulunan ali$veri$ merkezi gibi yerlerde cok coook iyi oluyor. daha sonra eve gelip yine cuteftp ile ipodumdaki dosyalari bilgisayarima atiyorum. daha once bi video cekip youtube a yuklemi$tim. sistemin nasil cali$tigini merak eden arkada$lar videoyu izleyebilir.
ya bu jailbreak iyice canımı sıkmaya başladı adım adım can arkadaşımızın anlattığı yolları yaptım fakat ssh instal olayına gelince ipodu bağlyın hatası veriyor bu shh ı yüklemedende download edebilir hale getiremedim ipodu cuteftp ile bağlantıda sağlıyamıyorum o yüzden openshh flanmı yüklemeliyiz 1.2 ye yükseltmeden önce
mesela küçük bir ayrıntı ben 1.1 deyken tweakstan yüklenmesi geeken application yüklediğimde itunesi açıyorum ve ipodu taktığımda bana 2 saçenek sunuyor ama seçenek 1.2 yi yüklemek istiyormusun istemiyormusun sorusu bende istemiyorum diyorum ve **** dan indirdiğimi shift tuşu ile gösterip yüklüyorum.sorunsuz yükleniyor fakar 1.2 yi kırıcaz ipodu install shh butonuna tıkladığımda takılı ipod yok diyor kapatıuorumda tüm uygulamaları anlamadım gitti yahu yardım edebilirseniz aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa anlatırlarsa sevinirim
kastım bu saate kadar arkadaşlar jailbreak dosyalarını programfiles common files apple bin içine çıkardım ve oradan windows.bat ı açtım ve oldu çalsın sazlar bakalım şimdi cuteftpde sıraa