Ben bir şey soracagım benim asıl bilgisayarım şu an çalışmaz durumda evde tarihi eser olan bi bilgisayarım var( celeron 433 128 mb sd ram 4gb hdd gibi:) bu bilgisyara touch ı bagladıgımda bilinmeyen aygıt olarak görüyor tanıtılmak istiyor win 98 kurulu oldugu için onu geçtim şarj olmuyor bilgisayarda usb portuyla mı alakalı 1.1 mi 2.0 mı bilmyrm ama bunu düzeltebilmenin bir yolu var mı driver vs ile ?
Ben bir şey soracagım benim asıl bilgisayarım şu an çalışmaz durumda evde tarihi eser olan bi bilgisayarım var( celeron 433 128 mb sd ram 4gb hdd gibi:) bu bilgisyara touch ı bagladıgımda bilinmeyen aygıt olarak görüyor tanıtılmak istiyor win 98 kurulu oldugu için onu geçtim şarj olmuyor bilgisayarda usb portuyla mı alakalı 1.1 mi 2.0 mı bilmyrm ama bunu düzeltebilmenin bir yolu var mı driver vs ile ?
İTUNES 7.5 İ YÜKLE bende itunes 6 ile kamera olarak görüyodu itouchu eger yine görmezse xp şart demektir
Barton 2500+ | Abit AN-7 | 1.5gb DDR400 | ASUS X800XT Platinum Edition + AC Silencer | 120gb WD JB 7200rpm + 250gb Samsung Sata2 NCQ | Philips 109P4 | Jazz JB9901 150watt RMS | Ferrari Force Feedback Wheel | Thermaltake 420watt pfc | ASUS TA 210 | AC Fan Pro TC 2nd: ThorougBred 1700+dlt3c | MSI KT4AV | 512mb DDR400 | Sapphire 9800pro | 15gb Quantum lct 7200rpm + 4gb WD 4200rpm:(| Samsung 763mb | Philips a2.610 5+1 55watts RMS | ASUS 300watt
Öncelikle hepinizden özür diliyorum, hafta içi internete erişemiyorum malesef.. Dolayısıyla da pil konusunda yaşanan ateşli tartışmaya yetişemedim Ben de shadow_shooter tarafındayım ve batteryuniversity'den okuduklarıma inanıyorum. Tabii ki önceki iPod deneyimim de bunu perçinliyor. Kılıf konusunda, alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden; onu da kaçırmışım E haliyle kendi çaremi kendim bulacağım.
evet...aynı zamanda not tutabileceğimiz (daha önce nanoda olan şekilde) bir yerde yok malesef...
arkadslar benim sorunum daha dogrusu iki sorum var.birincisi,bu jailbreak olayini tam olarak dogru yaptimmi emin dilim cunki hem burda anlatilan hemde youtubedaki videolarda uzun uzun anlatilmis halleri var fakat bn sadece ipod touchta safari uzerinden jailbreakme.com dan appsanppi yukledm sadece ve bunun uzerine indirmek icn birsuru applicationlar faln cikti oyun falnda indirdim ama eminde olamadim heryerde okdar genis anlatilmiski bu kadar kolay ve tek adimda nasi olur die sasirdim.ikincisi ise bu sarj konusu.bilgisayardan usbyle sarj oluo fakat ben bugun benim eski ipodumun normal sarj aletini denedim guzelcene sarjda etti fakat merak ettim sonradan bi sorun falan olurmu
beyler bişey benim dikkatimi çekti bilmiyorum daha önce söylendimi ama şarkı sözü görme seçeneği yok touchda...
program olarak yok bildigim kadariyla fakat safari'yle iphonelyrics adresine girerek 100,000 e yakin parcanin sozlerini arayabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: tarikaltuncu
evet...aynı zamanda not tutabileceğimiz (daha önce nanoda olan şekilde) bir yerde yok malesef...
Bu i$ icin Notes isimli programi kurabilirsin. gayet guzel ve kullani$li. hatta Mail programini da kurduysan notlarini istedigin bir adrese mail olarak da gonderebiliyorsun.
arkadslar benim sorunum daha dogrusu iki sorum var.birincisi,bu jailbreak olayini tam olarak dogru yaptimmi emin dilim cunki hem burda anlatilan hemde youtubedaki videolarda uzun uzun anlatilmis halleri var fakat bn sadece ipod touchta safari uzerinden jailbreakme.com dan appsanppi yukledm sadece ve bunun uzerine indirmek icn birsuru applicationlar faln cikti oyun falnda indirdim ama eminde olamadim heryerde okdar genis anlatilmiski bu kadar kolay ve tek adimda nasi olur die sasirdim.ikincisi ise bu sarj konusu.bilgisayardan usbyle sarj oluo fakat ben bugun benim eski ipodumun normal sarj aletini denedim guzelcene sarjda etti fakat merak ettim sonradan bi sorun falan olurmu
1.1.1 versiyonlar icin jailbreak gercekten bu kadar kolay. fakat 1.1.2 versiyonlar safariden girerek yapilamiyor, biraz zorluyor ama mumkun tabiki. bende eski ipod video'nun $arj aletini denedim fakat birkac dakika sonra cihaz 5-6 kere kendini hold ekranina atip durunca korkup hemen cikardim. neden boyle bir durum oldu bilmiyorum belki kabloda temassizlik saglayan bir kirik falan vardi ama tekrar denemeye cesaret edemiyorum acikcasi.
mona_lisa87, Arkadaşım jailbreak aynen anlattığım gibidir.. ne eksik ne fazla.. yazdığımı oku başka yere bakma derim. Eğer programarı kuruyorsan tabi jailbreaki başarmışsındır.
bayki2, Belkide şarj aletinin voltaj ve mah veriş değerleri farklıdır, touch'a uygun değildir.... ???
olabilir, dedigim gibi belki $arj aleti problemli olabilir. deneyen ba$ka arkada$lar varsa bilgi versinler lutfen. bu haftasonu electroworld'e gidip oradaki $arj aletlerinin degerlerine bakacagim.
Bu arada kullandigim $arj aleti 30 gb video'da sorunsuz cali$iyor. a$agiya ipod touch in arkasinda ve yine ayni $arj aletinin uzerinde belirtilen degerleri yazdim. bu konudan iyi anlayan bi arkada$ yorum getirirse sevinirim.