arkadaşlar ben bu jailbreak olayın yapamıyacağım her halde şöyle bi durum söz konusu bütün herşeyi yapabilirim;ama evde wirelless im yok wireless sadece iş yerinde var iş yerinde başlayıp eve geldiğimde bu olayı tamamlaya bilirmiyim herhangi bi sorun olurmu.
razorback çook güzel anlatmışsın ama bişey sorcam bu yabancı sitelerde itunes a bağladıktan sonra sleep tuşu ve home tuşuna basılı tutun apple işareti çıkınca sleep tuşunu bırakın home a basılı tutmaya dewam edin. en sonundada ipod recovery moduna girince bu 1.1.2 update ini yapın dio. bütün bunları sn atladın mı yoksa gerekmio mu? bide yabancı sitelerde shift te basılı tutarak restore a basın dio update e demio tam olarak hangisi?
seizure, Arkadaşım normalde video 326mb idi. ben onu 15 mb'ye indirdim. Diğer türlü video çok yawas gelirdi ve kesik kesik olurdu. İnternette izlediğiniz hızlı ve kaliteli olan videolar çok kaliteli kameralarla çekilen videolar. Yani elimde profesyonel bir alet yok benim.
pilot23, Arkadaşım işlem zaten wifi ile başlıyor. O nedenle sen dosyaları indir bir cd'ye kaydet. iş yerine götür ve oradan yap.
spinalsurgeon, Yok yok aklını hiçbirşeye takma. Tüm anlattıklarım doğru. İçin rahat olsun. 1 seferde yaptım oldu yani...
webradio_dj Dün bende jailbreakme.com girip kurmayı denedim dediğin gibi bişey olmadı sadece olan şey bataryan bir anda %20 inmesiyidi şarjı içiti resmen
eğer jailbreak uygulanmamışsa, ugulamak için safariyi açın jailbreakme.com'a girin sayfayı aşaya indirin ve install appsnapp'e basın Çeşitli yüklemeler yapılıcak, bittiğinde ekran kilidini açın installer'a tıklayın ALttan install sekmesine tıklayın tweaks 1.1.1'e gidin oktoprep'e tıklayın installa'a tıklayın tekrar install ok'e tıklayın işlemler bittikten sonra artık 1.1.2 yi yüklemeye hazır oldugunu söylicek. home tuşuna tıklayın
ARKADAŞLAR YUKARIDA YAZAN YERE KADAR AYNEN YAPTIM VE İNSTALLA DAN Bİ KAÇ OYUN YÜKLEDİM BUNDAN SONRASINI YAPMASAM NE OLUR?
Razorback bende anlamış deil ama jailbreak tamlamk isterim hatta eve gittiğimde onula uğraşacağım senin ilk yazdığın jailbreak yönteminde verdiğin mega uplod linki dün baktığım çalışmıyordu çalışan varsa tekradan koyabilirmisin?