430 demişti sanırım arkadaşın birisi önceki sayfalarda ama tavsiyem seri numarasından uluslararası garantisini kontrol et, içine sineni al. ben doğubanka güvenemedim mesela..
PRODUCT DESCRIPTION: Sport Grip for iPod touch is the perfect complement to your iPod lifestyle. The sides, top, and bottom of the iPod are protected by a slip-free, high-grade silicone skin. The sides have spaced ridges for a secure grip. This results in an ergonomic, comfortable and sporty way to get a grip on what's important—your iPod. The Sport Grip also includes a clear display protector film to prevent scratches to the screen.
FEATURES: Includes protective film for the iPod touch display Rugged but soft silicone protection Easy access to controls and Dock connector And, of course, you have the assurance of Marware’s lifetime guarantee!
ipodun 1.1.1 veya 1.1.2 Jailbreakli olması gerekiyor.1.1.2 olması tavsiye ediliyor. 1.1.1de sorunlar yaşanıyormuş.
öncelikle http://rapid share.com/files/87160274/ibrickr-jb113.zip adresinden dosyayı çekiyor ve klasöre çıkartıyoruz.ipodu bilgisayara bağlıyoruz.Dosya içindeki ibrickr.exe dosyasına giriyoruz. Check My Phone butonuna tıklıyoruz. Kısa bir işlem yaptıktan sonra uygun olduğunu yazacaktır sonra Do it butonuna tıklıyoruz. Bağlantı hızınıza göre yaklaşlık 5 dk sürecek kısa bir download işlemi yapacak sonra 1.1.3 firmware uptade için olan adımda Download it From Apple butonuna tıkılıyoru.(2. kez bu işlemi yapıyorsak Find 1.1.3 on disk'e tıklayabiliriz.) Yaklaşık 30 dk süren firmware ı indirecektir. Sonra Do You Have To Ask butonu gelecektir. Bu arada ipod un içinde 300 mblık boş yer olması gerekmektir. Gerekli yer varsa Do You Have To Ask butonuna tıklanır sonra gelen Ready To Go Butouna tıklanır ve ipodun içine upload işlemi başlar. Bu işlem bittikten sonra sıra ipod'un içinden yapılacak işleme gelir. installer'a girilir , install sekmesinden recent packages'a girilir. buradaki 1.1.3 Soft upgrade yüklenir. yükleme bittikten sonra ipod yeniden başlatılır ve ekranda installer gözüküyorsa 1.1.3 Jailbreak başarıyla tamamlanmıştır.
Bu işlemler sırasında ipod umuza upload ettiğimiz 300 mblık dosyayı silmek içinde yine aynı yerde bulunan (installer'a girilir , install sekmesinden recent packages'a girilir.) 1.1.3 Soft upgrade cleaner yüklenir ve dosya temizlenir.
cevatag paylaşım çok güzel teşekkürler ama biraz daha beklemenin faydası var diyenlerdenim bende. Bu arada bir sorunum var iphysics in son sürümünü yükledikten sonra oyunda bazı sorunlar yaşamaya başladım top eskisi gibi dönerek gitmiyor kayıyormuş gibi sadece topun çerçevesi dönüyor ve çizdiğim şekillerde kırılmalar meydana geliyor daha sonra ekran göz kırpıyor gibi yani kapanıp açılıyor biraz zaman sonrada oyundan atıyor!bu sorunu yaşayanınız varmı arkadaşlar? bide 1.1.3 de shh e ihtiyacımız olmucakmı ben cuteftp ile sürekli ipoda bağlanıyorumda dosya transferi için mp3 download ettiğim için kullanıyorum. Teşekkürler şimdiden arkadaşlar
webradio_dj, iPhysics 'in yapımcısı kendisi söyledi zaten sorunlar olduğunu.. sonraki versyonda problemler düzeltilicekmiş. Tüm bahsettiğin problemler bendede var.. Ayrıca bu programın sonu olmadığını söylüyorlar... (katılıyorum)