bugünkü server problemi nedeniyle mesajlarda kayıp var anladığım kadarıyla... Aynı problemlerden dolayı mesajlara cevapta verememiştim.. o cevapları kaydetmişitim şimdi veriyorum...
ama cevapların soruları yok ne yazıkki...
ZZ RAT, 100 usd geri verdi. kulaklıktan dinlenebiliyor. ayrıca iphone almak sakat iş Türkiye'de.
SezginTezel, Çok güzel...
Dophua, 1.1.1 restore yap. sonra baştan başla.
aoshi, var ama sadece klik seslerini verebiliyor. virüsü kafana takma şimdi....
arkadaşlar ben 1.1.3 ü yüklerken bi sorun oldu restore etti tekrardan herşeyi attı fala. ekranda alt taraftaki tuşların olduğu yer gri oldu sizdede bölemi yoksa sorun olduğundanmı böle olmuş?
quote:
Orjinalden alıntı: hakanizm1
Şimdi 1.1.2 yi kırmaya geldi sıra. -itunes'u kapatın. -bilgisayarınıdan ctrl+alt+delete tuşlarına basarak Windows görev yöneticisine gelin.yukardaki menülerden 2.sini yani ''işlemler''i tıklayın apple ile ilgili tüm programları kapatın -ipod service.exe -process (bunu göremedim işlemler bölümünde ama yine oldu.) -apple mobile device helper -ituneshelper.exe -syncserver
http://ra pidshare.com/files/71626429/1.1.2_Jailbreak.rar linkinden indirdiğiniz dosyayı daha önceden klasöre açmıştınız. bu klasörden Windows.bat (windows MS DOS toplu iş dosyası yazar üzerine geldiğinizde) dosyasına tıklayın. Çıkan kutucukta install SSH 'yi işaretleyin şifre aynen alpine olarak kalsın. Jailbreak'e basın. Bir sürü işlem yapılıcak bekleyin. sonra bir kutucuk çıkıcak. Bu kutucugu gördükten sonra touch'ı üstündeki tuştan kapatın kapattıktan sonra yine üst tuştan açın. açıldıktan sonra bilgisayarda çıkan kutucuğa ok diyin. bekleyin touch otomatikman açılıp kapanıcak. açıldıktan sonra tuş kilidi ekranına gelene kadar bekleyin. bu ekranı gördükten sonra touchı bilgisayardan sökün. tuş kilidini kaldırın. intaller ve ssh ikonunu görüyorsanız İŞLEM TAMAMDIR!!
bende de aynı sorun oldu pc de java yüklü idi kaldırdım yeniden kurdum java gene aynı hatayı vermektedir.
evet jailbreakcılar sorunumuzu çözebilecek kimse yok pc de java yüklü ,pcye 5 sefer kapadım açtım ;ama gene jailbreak olmadı .nedir bu işin çözüm yolu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot23 -- 19 Ocak 2008; 19:51:19 >
pilot23 bu rapidde yer alan jailbreakde biraz sorun var gibi ben dün akşam başka bir yerden indiridim. Bağlanabilmesi için cihazı çıkar tak iphone açılınca cihazı eject et ve itunes'ı kapat. Sonra jailbreak et
ya burda pille ilgili sorunu olan bi ben varim acaba:S okugum kadariyla kimsenin pille ilgili bi problemi olmamis.fakat nedense benim ipod touchim cokta kullanmadigim halde cabuk bitio.bide en onemlisi dun full sarj ettikten sonra ve full gozukmesine ragmen aleti acmamla sarji bi anda bitti gozuktu ve %20 uyari geldi bu neden olmus olabilr ve sarji cektikten saatler sonra bile alet hala sicacikti.bide apollodan msne girmeye calisirken son zamanlarda surekli uyari cikmaya basladi 'unable to authenticate:unable to connect' cikio bunun sebebi nedir ve nasi duzeltilebilr yardimci olursaniz cook sevinirimm