Yeni Vodafone Gizli Numaraya Kapalı Servisi 13.12.2007 tarihinde canlıya alınacaktır.
Müşterilerimiz, Vodafone Gizli Numaraya Kapalı servisine abone olmak koşuluyla kendilerine gizlenmiş numaralardan gelen aramaları kısıtlayabileceklerdir.
Gizli Numaraya Kapalı servisine abonelik ücretsiz olacaktır ve tüm faturalı, önödemeli, bireysel ve kurumsal aboneler bu servisi kullanabileceklerdir.
İŞLEM YAPILAN KANALLAR
- Müşteri Hizmetleri shoplar - SMS kanalları ile abone olup iptal ettirebileceklerdir. SMS İle Servis açılımı:
kısa zamanda bütün oparetörlerde olacak sanıyotum ilk turkcell başlattı
Onunla ilgili değil. Biraz sorunluydu iptal edememiştim çok uğraşmıştım. Bir telefon firmasının teknik servisindeki bi ark vermişti koduda(servisin ismi söylemeyim reklama girmesin ). Belkide sorunlu olduğu için duyurmamışlardır.
Onunla ilgili değil. Biraz sorunluydu iptal edememiştim çok uğraşmıştım. Bir telefon firmasının teknik servisindeki bi ark vermişti koduda(servisin ismi söylemeyim reklama girmesin ). Belkide sorunlu olduğu için duyurmamışlardır.
my vodafone dan ve 7048 aranılarak işlem yapılabiliyor müşt.hizm. de aranabilir