arkadaşalar eve d-smart aldım goldmaster 9800 modeli ethernet girişi var benim bilgisayardada skystar 2 ama internetim yok acaba d-smartı bilgisyara bağlasam şifreli kankalları açarmı yada bu durumun bana sağlayacağı bi durum varmı herhangi bi şekilde d-smart bilg. arasında bağ kurmamın yararı yada getirsi olurmu ?? bilgilendirebilirseniz sevinirim...
yararı olur filmleri belgeselleri kaydedersin getirisi olmaz bence... ben sırf onun için gittim sordum ama pek bişey bilmiyolar illaki reciviırını alman gerekiyo diyolar gerisini bende bilmiyorum bende recivir falan alacak ne para var ne de başka bişi :D:D
HATASIZ KUL OLMAZ win xp sp2 amd athlon(tm) xp 2500+ 1,83 Ghz, 512 ram 128 ekran kartı lg dvd ram 17 inç monitor 1,3 mega picsel webcam 1024 sınırlı internet bağlantısı
d-smartı şu anda bilgisayarda uydu kartla çözmen mümkün değil ama ilerki günler ne gösterir bilinmez. Bende d-smart aldım hem tv ye hem bilgisayara kablo çekcem ama d-smart kanalları bilgisayarda çözülmeyecek sadece tv de izliyebilcem. geri kalan tüm kanalları bilgisayardan izleyebilirsin.
yani d-smart ı bilgisayara bağlasam uydu kartı gibi kullanabilirim bumu demek oluyor hem şifreli kankalları illede çözmek gerekmez benim için normal yayın göstersin yeter olurmu ki?
D SMART ı bilgisayara neyle bağlamayı düşünüyorsun?
hakikaten ne ile bağlamayı düşünüyorsun bende merak ettim şimdi
ben anlatayım dvr kart alırsın bu kart güvenlik kameralarının takıldığı karttır 25 frame olanı 25-30 ytl dir buna d-smart receiverini bağlayıp görüntü alabilirsin ve mpeg4 kayıt yapabilirsiniz
Arkadaşım bağlantıyı yapıp bir şekilde pcden görüntü alsan bi şuan d-smartın kullandığı şifreleme sistemi NDS public değil o sebepten boşuna uğraşma bence???