SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı Alayım Mı? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları

Technologs -> SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı Alayım Mı? (13 Aralık 2007; 13:54:53)

SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı nı alayımmı tavsiye edermisiniz yada bu model yerine başka bir model tavsiyeniz varmı

shlamazel -> Cevap: SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı Alayım Mı? (14 Aralık 2007; 15:51:42)

kardeş bu şekilde sorunca tavsiye eden de, kötüleyen de olur sen tam olarak ne istediğini yazarsan daha çok faydası olur sanırım.. hazır bişeyler yazmışken ben de bir soru sorayım acaba on board ses kartıyla çalışmaz mı bu kart? kaydederken izlerken falan problem olur mu? yeterli pcı slotum yok ve alıp almama konusunda kararsızım..

Rapator -> Cevap: SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı Alayım Mı? (14 Aralık 2007; 15:56:45)

Tabiki alabilirsin, piyasadaki en iyi tv kartlarının başında geliyor...Yazılım desteği en üst seviyede...

Bende onboard ses kartıyla kullanıyorum, hiçbir sorun yok...

salih70 -> Cevap: SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı Alayım Mı? (15 Aralık 2007; 0:01:46)

Bu kart HD yayınları destekliyormu

elvis1505 -> Cevap: SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı Alayım Mı? (15 Aralık 2007; 12:22:59)

quote:

Orjinalden alıntı: salih70

Bu kart HD yayınları destekliyormu

Bendede skystar2 tv kartı var.Yaklaşık 6aydır kullanıyorum.Genel olarak memnun olmakla birlikte eksikleride yok değil hani.Senin soruna gelince arkadaşım,zaten tr'de HD destekli fazla kanal yok.bir kaç tane var sanırım.Hotbird kanallarında ise epey fazla.Yalnız yüksek çözünürlüklü olduğu için skystar tv kartı sanırım donanımsal olarak desteklemiyor.Bendeki kart ile bazı HD yayınlarını izleyebiliyorum.Bir çoğu göstermiyor zaten.Ama yakın zamanda SkyStar HD tv kartı çıkardı.HD yayınlarını izlemek istiyorum diyorsan SkyStar HD modelinden al derim[:'(]

Merc4eve -> Cevap: SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı Alayım Mı? (15 Aralık 2007; 14:25:56)

HD kanalları izlemek için sanırım AVERMEDİA TV BOX 9 DVI TUNER model v marka bir tv kartın olması gerekiyor. Çünkü 1920.. Çözünürlük veriyor bu alet ben sipraiş verdim gelecek bakalım ....

Ekreizze -> Cevap: SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı Alayım Mı? (15 Aralık 2007; 17:26:27)

Benim uydum yok, bu kartı alsam internetten yayın indirebilir veya izleyebilir miyim? Uydu hakkında hiçbir bilgim yok, evde digiturkten başka bir şey yok.

YArdımcı olursanız sevinirm. [:D]

erco35coast -> Cevap: SkyStar SkyStar 2 Internal Tv Kartı Alayım Mı? (16 Aralık 2007; 1:49:24)

Şu an için Skystar 2.6d yeterli,bazı hd yayınlarını bir codec sayesinde iyi bir pc ile rahat izliyorsunuz.
illede hd donanım destekli olsun diyorsanız Skystar 3 var.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.15625