Arkadaşlar bu anlatacağım olay daha önce forumda bahsedilmişti.Bahseden arkadaşı saygıyla anıyor ve çok teşekkür ediyorum kendisine bana bu fikri verdiği için..Büyük çoğunluğun şimdi bu yazıyı okuduğu zaman yapacağı gibi ben de o zaman tebessüm edip geçmiştim,üzerinde düşünmemiştim.Ancak biz aile olarak bilgisayarın sesinden illallah getirdiğimiz için şimdi bana çok mantıklı geldi ve dün itibarıyla hemen uyguladım ve mükemmel sonuç aldım.Amerika'nın bile elinde böyle sessiz çalışan bilgisayar yoktur.Arkadaşlar, evi müsait olanlar özellikle , delin duvarı kabloların geçeceği kadar ve kasayı yan odaya koyun.Ben kasayla masayı tam karşılıklı ayarladım,kabloların hepside rahat rahat yetişiyor.Şimdi odanın içinde nefes alışımız* bile duyabiliyorum.Bana bu fikri veren arkadaşa tekrar tekrar teşekkür ederim.Delik açmak problem değil .Klima servisi 2 dk. da açtı.Kısa bir plastik boru koyup etrafını güzelce alçı yaptım.Şiddetle tavsiye ederim.
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi
* Cd-rom harici ve monitörün yanındadır. * USB uzatma kabloyla monitörün yanındadır.. * Açma da mause la yapılmaktadır.
Hala -açmak için öbür odaya mı gidiyorsun- diyen Ortalama arkadaşlara duyurulur...
Burada bilgisayar sessizleştirilmemiş ortam sessizleştirilmiş bence yapılan çok mantıksız, amaç kasayı sessiz hale getirebilmek olmalıydı.
Nihai amaç sessiz bir ortam sağlamak değil mi..? Senin bilgisayarı sessizleştirme çabanda sonuçta bunun için.Ben şanslı bir insanım ki benim iki oda da buna müsit...Çok memnunum çok..Başta sıfır ses olan bir monitöre bakmak tuhaf geliyordu onada alıştım .
muhahaha abi mükemmel ya şimdi cd koymak için felan odamı değiştirmek gerekiyo
CD ile pek işim olmadığı için hiç problem olmuyor.Cd kullanacak olsaydım bile oda değiştirmek kesinlikle buna değer. 6 saat bu gürültüyü çekmektense bir kere cd takmak için öbür odaya da giderim.